Nasıl mıyım? Mutfakta duran sarı bez kadar yanlız ve anlamsızım.. 😏

Nasılsın iyi misin? Sorarsam söyler misin Yabancı sen kimsin Çağırsam gelir misin.. tam da soruma uygun şarkı buldum.. 🤣
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg 🫶
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl mıyım? Mutfakta duran sarı bez kadar yanlız ve anlamsızım.. 😏

Nasılsın iyi misin? Sorarsam söyler misin Yabancı sen kimsin Çağırsam gelir misin.. tam da soruma uygun şarkı buldum.. 🤣
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg 🫶
Eğlenceli ve sivri dilli tasvirler ilham kaynağımız olabilir tabi ki.. Misal vermek için pek çok örnekleme yapılabilir.. Genellikle milletimiz birbirine içtenlikle sormaz bu soruyu.. Ne soran samimidir, ne cevaplayan.. Herkesin tek derdi birbirini başından savmak ve birbirinden kurtulmaktır bir an önce.. Bu nedenle, herkes ne olursa olsun iyi olduğunu söyler her daim..
Bilmiyorum diyorum ben hiç bir zaman mutlu olamadım ki iyiyim diyim mesela lise 3 üm o kadar futbolcu olmayı istiyorum ki ama babam hala izin vermiyo bende gidemiyorum hep üzgünüm olamıcağımı bilmek beni üzüyor hayattan gram zevk alamıyorum ölümü bekliyorum ama bu yaşıma kadar o kadar günah işledim ki Allahtan başka kimse bilmezde cehennemi garantiledim bence yani sonuçta bilmiyorum diyorum çünkü derdimi anlıcak kimsem yok aşırının aşırı asosyalim evden çıkmam ztn ailem dışarı çıkmamıda istemiyor okul hayatım çok kötü hiç okuyasımda yok bu yaşıma kadar bi yerde çalışmadım çalışamam yani ben öyle bi döngüye girmişim ki çıkmam imkansız lisansım dahi yok sadece oturduğum yerden Allaha dua edip bana yaz sonuna kadar Profesiyonel Futbolculuk nasip etmesini bekliyorum eic gelir bence
Yorgunluktan, kılıcını baston niyetine kullanan samuray gibiyim.
Bilmem sen beni nasıl görüyorsun?
Cevap
14Cevap
Ben iyi diyelim iyi olalım demeyi tercih ediyorum.
Gıcık cevap vereceksem nasılsın diyene böbrek taşım var desem alabilecen mi derim bir de seni görene kadar iyiydim derim,
İyiyim.. ben bunu diyorum her zaman ne şekilde hissedersem hissedeyim
İş yerine gelen bir müşteri öğretmişti. "Suya düşmüş asprin gibiyim, hoşurtulu ve paramparça, birlikte ama yalnız. Ya siz?"
Baya baya adama hal hatır sorunca böyle cevap veriyordu ajfnadmd
Ahah ne değişikmiş
Nasılsın? Bilmem gel bir yakından bak nasılım olabilir.
Nasılsın sorusuna iyiyim demek hadi neyse de ne haber ya da yapıyorsun dediğinde de iyiyim sen diyenler var 😄
Baharı bekleyen kumrular gibiyim 😀öyle mutlu öyle özgür hissediyorum ki anlatamam
Akıntıya karşı kürek çeken bir sandalcı dan farksız.
Muhteşem ötesi inanılmaz derecede mükemmellim falan 😃
"Şükür olsun" genelde bunu kullanırım hahaahsk
Ölmemeye çalışıyorum diyorum artık. Yeni hedefim bu
Sanane derdi seni mi gerdi derim 😂😂😂o anki psikolojim e bagli.
Gayet şık.. 😄
''İyi değilim ama kötü de değilim'' tek kaçış yolu bu cevap :)
-Nasılsın?
-Inan bilmiuorum ;D
Bir ağaç gibi hür ve hala da ayaktayım
Ben iyiyim sende iyisindir umarim
Bu halimize şükür ya da iyi diyelim öyle olsun
Iyi olurum belki de
Sağ ol sen der geçerim
Hastayım ve yastayım
Yuvarlaniyoruz
Sana ne
Ne diyelim 🙄
aynı beyaa