Kişilik & Karakter Zaaflarınız için terapi almayı düşündüğünüz oldu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şarkı dinliyordum aklıma geldi😅🎶🎶Baby, sana zaafım beni delirtiyor bunun terapisi lazım💞💕🦄🦋🐣 😂 Zaaflarınız için terapi almayı düşündüğünüz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Zaaflarım yok terapi de almam kimseden 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yok hiç düşünmedim zaaflarda olsun azıcık güzel böyle. 1 0 Yorumla
HookedDeep Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Güzel kızlara zaafım var ve onlardan farklı olarak yavru kedilere merhamet, papağan türlerine de komiklik bazında zaafa sahibim 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Tek zaafım kadınlarda köprücük kemiği :/// 1 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Düşünmedim..Zaaflarımla mutluyum.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zaaflarım yok terapi de almam kimseden
Yok hiç düşünmedim zaaflarda olsun azıcık güzel böyle.
Güzel kızlara zaafım var ve onlardan farklı olarak yavru kedilere merhamet, papağan türlerine de komiklik bazında zaafa sahibim
Tek zaafım kadınlarda köprücük kemiği :///
Düşünmedim..
Zaaflarımla mutluyum..