AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Sen çok iyi tüm kızların yapması gereken seyleri olması gereken şeyler var sende bunlar çok güzel ama yanlış kişiye veya kişilere denk gelmişsin bu durumun aynısını bende yaşadım güzelliğe gelince o kadar da çirkin değilsindir görmedim ama yani boş ver inşallah ikimizde doğru kişilere denk geliriz
Seni cidden seven birine denk gelmemişsin, bu kadar basit. Bu da çok normal. Kendini ilişkilere kapatınca da bundan sonra denk gelme ihtimalini yok etmiş oldun.
siz dunyanın en guzel ınsanısınız ne paranız ne bılmem neyınız hıc önemlı degıl ahlakınız dusuncelerınız. sizi gerçekten tanımak isterdim sizin gibi birisiyim bende ben sevdıgım ınsana çicek alım km eve yureyerek gıtmısımdır lisedeyken. kalp ile sevmek baska bısey ama yuzum gülmedi. dört yıkdn fazla hayatmda kmse olmadı
ve gerçekten tanımak isterim sizi hiç bişey kaybetmez en azından birdost kazanırsınız
Hayır tam hayalimdeki kadınsın ama beni yani düzgün tipleri erkek yerine koyan yok maalesef ve bozuk tipler için çok fazla kaldıramazlar ama siz bozuk tiplere bakmaya devam edin sevgiyi , şefkati , hediyeyi, cinselliği bozuk tiplere verin burası da böyle bı ülke , böyle bir ksdın bana bakıcak o ksdın piyangoyu vurdu ama nerdee
Güzel olmadığın kanısına, yalnız kaldığın için mi vardın? Güzellik illa ki belirli yüz şekli veya ten mi? Sen de veya görünüşünde hata olmadığına göre, niye kendini yargılıyorsun? Yapma.
Bence o kişiler grizekaliymislar ksr bakma sende bi hata yok olmasi gerektigi gibi dogru ve dürüst birisin
Dıs gorunus o kadar onemsiz bir detay ki sana anlatamam. ama iste gel gor kimse onun farkinda degil. uzuldum
Erkekler süründüren kadın sever. Kızlar da öyle. Erkekler parayı hayatımda güzel bi kadınım olsun diye kazanır. Sen parasını yemezsen başka kadına gider. Tüm sistem kadına göre işler. Sistemi bozarsanı oyunda kaybedersiniz
Bunun güzel olmakla çok alakası yok bence davranışların önemli. Karşı taraf hatalı ama bu sürüklenme ve pes etmek nereden geliyor bu önemli?
seni bırakan kişi salağın önde gideni bırak gitsinler elbet yüce yaradan kalbine göre verir merak etme sabırlı ol hayırlısı
değerini bilene bir nimet gibisin o da tabi karşılıgını vermek zorunda ama çok üzülürsün be çünkü cidden aradığın insanlar karşına cıkmaz :S
Kendini kapatmanla yanlış yapmışsın güzellik göreceli bir kavram bu konuda da yanlış düşünüyorsun öğretmenim🙂
Güzellik görecelidir, sen kendini beğenmiyor olabilirsin ama erkekler çok beğenebilir.
Bulunmaz nimetsin, kıymetini bilememişler.
Sadece fazlaca karaktersiz insanla karşılaşmış sin. Bu yüzden kendini ilişkiye kapatman sacma. Mutlaka bir yerde nasibin vardır 😊
Değerin bilmediği için yarı yolda bırak mış benim böyle bir sevgilim olacak ben onu yarı yolda bıramam ona değer veririm aksine ama onun için değmez miş sana değer vermeyen kişi için değer birin karşınacakar umarım.
yanlış erkeklerle tanışmışsın gerçekten seven birisi sıkılıp bırakmaz veya ailem seni istemez diyip bırakmaz bunlar sadece gönül eğlendirme
böyle bir kadın bana denk gelse ömür boyu bırakmam elimden geldiğince mutlu etmeye çalışırım çok severim ama yok.
Halbuki güzellik bunların hepsini örtüyor bu devirde anlayacağın sen güzelliğe çalış ve bu kadar extra düşünceli olma
Ya of ya of
güzellikle alakası yok , senin iyiliğini anlayan biri çıkmamış karşına ki bu çok normal insanlar genelde kötüdür
Benzer durumları bende yaşadım. Bakıyorum hep hediye alan aç gözlü kızları daha çok tercih ediyorlar. Ne kadar fedakarlık affetme olursa o kadar yolda kalıyorsun. Fazla değer karşındaki şımartır. O senin için ne yaptı düşün canım
Erkekler artık güzelliğe de bakmıyor. Ben güzelimde ne oluyor
Iliskide sürekli alıcı değil veren taraf olursan olursan dişil enerjini kaybedersin evet belki bu şekilde seni daha çok sevmesini bekliyorsun ama inan bana erkekler yatırım yaptığı kadını daha çok unutmaz bağlanır esra ezmeciye bi bak derim
altta kalmamak düşüncesi olmamalı. aşağılık kompleksi bence bu biraz. o yüzden gidiyor olabilirler..
Sen fazla değilsin sen gereğinden fazla fedakarlık yaparak erkeğin gözünde kendi değerini düşürmüş aslında iyi niyetinin kurbanı olmuş bir kadinsin
Güzel olup olmadığını bilmiyorum ama ondan kaynaklı değil karşı tarafı fazla şımartıyorsun sadece hepsi bu
Dünyanın en güzel kadını sensin sana denk gelen ler adam değil bu şans bende de var merhamet ince düşünce bu hale sokuyor insanı
Güzellikle alakalı bir olay değil, hayatından geçen bu malum kişiler olgunlaşma evresini tamamlayamayan kişiler.
Yok sen apt@llik edip bu kadar iyi olduğun için bırakılmissin
Haklısınız 😃
Bu kadar iyi olma
Sadece olması gerekeni yaptığımı düşünüyorum. Sonuçta sadık birisiyim ve bir erkeğin parasını yemeyi doğru bulmuyorum.
Paradan bahsetmiyorum ilgiyi çok vermişsin. Biraz ağır ol
İlgiyi de aslında dozunda verdim. Sürekli mesaj atan, arayan, darlayan birisi hiç olmadım.
O zaten bunu haketmemis gitsin başkasına boş ver
Öyle
Aferin
Fazlasiyla iyi ve fedakar oldugun icin kendinden ödün verme. bidaha
Kendimi kapattım zaten tamamen
Aynı mesleği yapıyoruz erkekler üzülmeyi seçiyorlar onlara mıy mıy eden kızlardan hoşlanıyorlar güçlü kadınların yanında kendini ezik hissediyorlar ama sorun yok seni hakeden gelip bulacak onlar seni haketmedi
Kendi ayaklri üstünde duran kadınlara tahammülü yok bizim insanımızın ondan
Güzelde bir çirkinde sevmesini bilene. Belkide şanslısındır.
güzellik görecelidir demekki karşıan çıkanların kafa dengi dğeilsin ya da onlar snein değil
Bu kadar kuralcı ve gelenekçi olmayın lütfen. Belki de bu tavrınız kaçırıyor erkekleri
Tatlım ne bekliyordun erkekler ağzına eden kız sever hiç zorluk yaşatmayan kadını sevmezler ve sıkıcı bulurlar sen doğru olanı yapıyorsun ama 1980 lerin doğrusu yıl 2024
Sorun sende hayatına girmesinee izin verdiklerin pislik
Ben severim böyle kadınları. Güzellikle alakası hem var, hem yok.
instada sümeyra aydın diye bir sayfa var ona bi göz at istersen
Erkeklerin çoğunun (hepsinin değil) haketmedigini düşünüyorum
Uzucu bir durum.. ama söyle baksan birde yarin evlensen ve seni aldatsaydi?
Bazılarının niyeti cidden sadece takılmak, o yüzden boş yere üzülme.
Kime göre neye göre güzel bir kadın değilsin, neden bu yargıdasın ki?
boş ver bende uğraşmıyorum sonunda bi bk olmuyor çünkü
Keşke birde beni tanısan valla pişman olmazsın 😊 seni gerçekten mutlu ederim yani 🌹
Güzel olmadığın için kesinlikle, yoksa etrafında pervane olurlardı
sevişse idin bir şey olmaz idi onlar becerecek kız aramışlar
İnsanlara hak ettiği değerden fazlasını verme, kendini pahalı sat. (Amiyane tabir)
Yanlış insanlar, yanlış tercihler ve yanlış sonuçlar.
Bende öğretmenim, dediklerinin yarısını bile yapmam, bı insan için boşuna seller sular olmaya gerek yok, sen kendini beğenmez değer vermezsen dünya güzeli olsan bile kimse sana değer vermez
Evet bize çok fazlasın, taliplerini uzaylılardan seç.
Senin kalbin yüregin güzel daha ne olsun bosu bosuna üzme gidenler icin
Hayat işte.. Doğru kadınlar yanlış adamların balkonunda..
Güzel olsanda değişeceğini sanmam insanlar kıymet bilmiyor zaten
hak etmeyenlere gerektiğinden fazla değer vermişsin sadede. umarım gönlüne göre birini bulursun
Canım 1 güzellik göreceli 2 farkli davranışlarla ilgili sorunlar vardir. Mesela bazı kizlar vardir hiçbir albenisi yoksa bile cilveli işvelilerdir ve erkekler pervane olur etrafinda
yaşadıklarının fiziksel bir özellik ile ilgili olduğunu düşünmüyorum...
belkide sen hayırsız ve adi insanlardan hoşlanıyorsundur.
Ne alakası var yahu fazla olduğunu nereden çıkardın sen olması gerektiği gibi davranmışsın ama karşındaki kişiler adam değilmiş fazla gelmiş hepsi bu tamamen yanlış seçim
Bu kadar detaycı olman yanlış yemek ismarladıysa ismarladı böyle detaylar seni yormuş ve sevgiye odaklanamamişsın
Bence sen erkeklere fazlasın çünkü herzaman muhtaç şişesinin kapağını bile erkeğe açtıran kişiler rl üstünde çünkü erkeğe erkek olduğunu hissettiren kısacası egosunu tatmin eden kadınlar daha mutlu ediyor
Her erkek bahsettiğin şeyleri sevmiyor... Genelleme yapma 😔 kalbim kırılıyor
Zaten böyle biri olduğun için sevilmedin yolda bırakıldın. Tam tersi olman gerekiyordu özellikle para ve fedakarlık konusunda.