Çok resmi konuşuyorum yani öyle soğukluktan daha çok aramda hep bir çizgi var yeri gelince yapılan şakalara tebessüm ediyorum tabikide konuşuyorum fakültedeki arkadaşlarla ama bugün birisiyle konuştum bana bir soru sordu derslerle alakalı kampüste konuştuk işte bana dediği şey iş görüşmesinde miyiz ne alaka dedim boş ver dedi ama anladım yani anlamamazlıktan geldim acaba anormal miyim ya
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
boş ver mesafe iyidir kimse sınırını geçemez herkes fazla laubali olduğu için tuhaf gelmiş olabilir. Ama normali bu
günümü kitap okuyarak ders çalışarak geçiriyorum ama dert oluyorum insanlara işte aslında çok samimi olduğum zaman espiri yaparım pozitif davranırım sadece realistim mantığımla hareket ediyorum duygularımla değil cıvık davranınca cıvık derler ciddi olunca soğuk anlamadım gitti
Güzel kalpli insan 🥹🫂 insanlar böyledir ki ne yaparsan yap asla memnun edemezsin her zaman bir laf söyler moralini alt üst ederler bu yüzden en iyisi duymamak sen böyle devam et zaten karşına kıymetini bilenler çıkar diğerleri de kale alınmadıklarını fark edince kaybolurlar 🌸
Ya çok teşekkür ederim sizde çok iyi kalplisiniz umarım gönlünüzden ne geçiyorsa önünüze çıkar çok mutlu olursunuz 💖💖
ben teşekkür ederim inşAllah 🥹🌸
Fakülteyi 1 flört yapmadan bitireceğim sevgili yapmadım ona bile garip gözüyle bakıyorlar 😓 çok eleştirmeye başladım kendimi sanki egoluymuşum gibi bakıyorlar oysaki sadece kafamdaki ideal tipe uyumlu değiller fiziksel olarak karakter olarak kriterlerim olmadığı için reddediyorum onların zamanını çalmıyorum nede kendi zamanimi ince düşünen kaybediyor işte maalesef..
Aa mesajım sonradan gelmiş 🌸🌸
yaa Allah'ım çok şükür! Yalnız değilmişim o kadar sevindim ki bizde de öyle herkesin buluşunca ortak konusu bu sevgilim şöyle böyle, bir flörtüm şunu dedi falan neyse aynı hataları yapmadık bizde 🥳
Ya çok sevindim gerçekten benim gibi kızlar var mı acaba biryerlerde diyordum.. hiç sevgilim olmadığı halde banada hep sorarlar şöyle oldu nasıl davranalım diye hiç sevgilimiz olmadi ama insanları analiz etmek ve davranışları konusunda iyiyiz 👏👏
Kesinlikle zaten göre göre ezberledik artık xhsjdj dimi dimi bende ümitsizliğe kapılıyordum artık çünkü herkes böyle aetık 😞
Siz neden sevgili yapmadınız özel olacak ama 😶😶 benim cevremde insanlar birbirlerini sevmiyorlar çıkmak için çıkıyorlar resmen duygu yok ilişkilerde
Birde üzülüyorum bazen istemsiz evet kimseye ihtiyacım yok benim sevgisine ilgisine ilgimi de çekmez kolay kolay etkilenmem birisinden ama o kriterlerime uygun birisi asla karşıma çıkmayacakmış gibi hissediyorum arkadaşlarım hep der çok seçicisin kriterlerin yüksek der ama benim istediğim özelliklere sahip değilse nasıl konuşabilirim ilgimi çekmez ki benim kitap okurum çok ordaki karakterlerden midir anlamadım kafamdaki o ideal tip çok yükseklerde 😶😶
Dinden dolayı yani benim kafamdaki kişi karşıma çıksa da ben kabul etmem sevgili olmam. Olabilir kitaplarda o kadar mükemmel ki karakterler insan dıl dünyaya dönmek istemiyorum ama kriterlerimizin olması normal değil mi? Bide ben bi söz duydum "Allah sevdiği kulunu herkesin sevmesine izin vermez" diye yani karşına seveceğin biri çıkmıyorsa sebebi Allah'ın sevdiği kullarından olman olabilir bide seveceğin birine öyle kolay rastlayamazsın söz var bu da hoşuma gitmişti sonuçta sevmek o kadar kolay bir şey değil
Çok güzel sözmüş gerçekten notlarıma kaydettim.. bende lisede bile okuldan eve evden okula giden birisiydim yürüme mesafesinde kafamı kitaplardan kaldırmadım sosyal medyada pek kullanan birisi değilim şimdi bile arada öyle ayrıca benimde birisini sevmem için çok iyi tanımam gerek karakterini zira bu devirde temiz insan kalmadı her şey dış görünüş oldu.. insanlar ciddi değil sadece zaman geçirmek için birbirleriyle konuşuyorlar aşırı kırıcı umarım önümüze her anlamda temiz dürüst insanlar çıkar 🌸
En güzeli ya bak ne güzel kendinizi geliştirmişsiniz bu sayede amin, en güzel kısmetler nasipler bulsun inşAllah sizi tez vakitte
Çok mu resmisin
Evet realistim mantıkla yaklaşıyorum olaylara çözüm odaklı duygularımı bir kenara bırakıyorum çoğunlukla
Az samimi ol itici gelirsin güleryüz sünettir
Arkadaşlarımla zaten belli bir seviyede samimiyim cevremde de arkadaşlarım var resmi konuştuğum halde çıkma teklifi ediyorlar itici gözüküyorsam neden ediyorlar ozaman
Herkese diyolardır sana çzel değildir
Uzak dursunlar aman aman
He
Aynen