Başarıya giden yolda yalnız mısındır, yoksa her zaman yanında birileri olur mu?

Başarıya giden yolda yalnız mısındır, yoksa her zaman yanında birileri olur mu?

Ben sabrederim her azman için.. başarı olacaksa zaten adım adım gitmek gerekiyor ki hata yapmayalım.. ama azman da geçtiği için bazen stresli olup elimi çabuk tutmak da isterim elbette
Zaman * yanlış yazmışım :D
İlk okuduğumda bayağı gülmüştüm. :D
Ben başarıyı hep paylaşarak öğrendim.
dün polan bir iş arkadaş nasıl tırnaklarıyla üni dönemi rakiplerini elediğini kopya çekenleri şikayet ettiğini falan anlattı… onun adına utandım…
Ben de şunu yaşadım hep kimseye muhtaç olmadan başardım ama yalnız değil. Okul birincisi olurken arkadaşlarım başaramasa kendime yetiremezdim, tüm sınıfa ders anlatmışımdır birlik beraberlik içinde sınıfta o sene kimse sınıfta kalmadı tüm arkadaşlarım okul birincisi olmasada istedikleri okullara gittiler.
başarmak değiş nasıl başardığın!
bunu dedim polan iş arkadaşı dediki : ne karşılığını gördün dedi gülerek
( insanlık karşılık bekleyerek yapılır sanıyor insanlar )
cevabım: karakteri gelişti dedim 😉
Hayat yolculuğu zaten yalnız çıkılan bir yol. O nedenle zaman zaman sevdiğimiz ve bizi gerçekten seven insanların desteğine ihtiyaç duysak da genel olarak kendimize yaslanmak durumundayız.. :D
İşte güç bunu gerektiriyor. :D
Güçlenmek için yalnız kalmak şart :D
Bak yine katılıyorum. :D
Teşekkürler 😄✨️
Ricalar :D
Yalnızda tabiiki yürürüm ama destekcilerin olursa yalnız yürüdüğün yoldaki başarı çok daha hızlı gelecektir.
Yanında yürüyenlerde çok önemli haklısın.
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Artık her yolu kendim yürümeyi düşünüyorum 💆♀️
Evet, başkalarının destek veriyormuş gibi görünüp köstek olmalarına lüzum yok.
Yolum çok sık başarıya gitmez
Basarımda da başarısızlığımda da tek başımayım
Genelde yalnız olurum. Kimsenin beni aşağıya çekmesini istemiyorum o yüzden tek olmak iyidir.
Yalnız yürüdüğümü düşünüyordum ama annemin duası arkadaşlarımın vesilesi ve çocuklarımın gayreti ile Başarmışım aslında
Her zaman kendime tam destek başkaları olmasada olur 🥳
Yok kendim çalışsam, didinsemde arkamdan dua edenim, su dokenim hep vardı. Sadece başarı da değil, tüm yollarimda fener tutan iyi ki dedimlerim var.
Yalnız yürümek istemem. Yanımda yoremde hep bana kısık gözle bakan o birileri olsun.
Hadi beraber başaralım diyen olursa itmem ama genelde yola beraber çıktığım insanlar hırslanıp ben geçicem ben kazanıcam dediği için tek başıma ilerliyorum
Şimdiye kadar yanımda birileri olmayarak başarıya ulaştım bu saatten sonra da öyle olur gibi ama böylesi daha kıymetli çünkü tek başına başarıya ulaşmak daha zahmetli
Her zaman değil. Bazen yalnız yürüyorum diyebilirim.
Birine güvenmektense yalnız yürümek veya başarı konusunda yürekten sağlam biri olmasını isterdim.
Başarıya yürüyor korkmuyorum
Yalnız. Çünkü Yalnız doğar Yalnız Yaşar. Ve Yalnız ölürüz. Etrafında birileri var sanarsin ama kimse yoktur aslında
Sanırım genelde pek yürümüyorum 😬
Genel olarak evet
Yalnız her zamanki gibi.
genelde evet
yanım dolu
evttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?