Kişilik & Karakter Başkalarına çekici gelen size itici geliyor mu? Canançetemen Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Başkalarına çekici gelen size itici geliyor mu?ya da size çekici gelen başkalarına itici geliyor mu? Başkalarına çekici gelen size itici geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Yüzlerce örneği var, başta sensin imam hatipli Sümeyye 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Zevkler kişiden kişiye değişkenlik göstereceği için olabilir 0 0 Yorumla
BurakBeyDiyeceksiniz Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Evet.Hadise mesela.Hiç sevmiyorum kadını 😂İtici ya. 0 0 Yorumla
fffboy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl E tabii ki. Herkesin zevk aldığı şeyler ve o şeylerden zevk alma şekilleri farklı 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Yani zevkler ve renkler tartışılmaz meselesi 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tabiiki olabiliyor öyle şeyler 0 0 Yorumla
DümendenSportmen Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Dekolte gibi şeyler bana aşırı itici gelir 0 0 Yorumla
HakanOcakcı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Avrupa yakası volkan karakteri nefret ederim 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hepimiz farklıyız tek tip sevemeyiz 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. oluyor bazen 0 1 Yorumla samedjackson +1 yıl ama konu lan verse sanki yapmaz misin diyince yoklukta verse neden olmasin yaparim dedigimiz icin her kadin oluyor 🤣 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. MarmarA BURSA 0 0 Yorumla
Skylineo7 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. Zevk meselesi 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır.
Yüzlerce örneği var, başta sensin imam hatipli Sümeyye
Zevkler kişiden kişiye değişkenlik göstereceği için olabilir
Evet.
Hadise mesela.
Hiç sevmiyorum kadını 😂
İtici ya.
E tabii ki. Herkesin zevk aldığı şeyler ve o şeylerden zevk alma şekilleri farklı
Yani zevkler ve renkler tartışılmaz meselesi
Tabiiki olabiliyor öyle şeyler
Dekolte gibi şeyler bana aşırı itici gelir
Bu nasıl soru çok saçma
Avrupa yakası volkan karakteri nefret ederim
Hepimiz farklıyız tek tip sevemeyiz
Ayak fetişi çok itici iğrenç
Hayır bakış acısına bağlı bir durum başkaları için
oluyor bazen
ama konu lan verse sanki yapmaz misin diyince yoklukta verse neden olmasin yaparim dedigimiz icin her kadin oluyor 🤣
MarmarA BURSA
Zevk meselesi
Çogu şey
evet değişken bir durum
Evet
geliyor
Hayır hakan ocakçı😂