Açıkçası herkes söylüyor bence çok sık olmasa da 2-3 tane falan. Peki siz ne sıklıkla yalan söylersiniz ve neden yalana ihtiyaç duyarsınız?

Açıkçası herkes söylüyor bence çok sık olmasa da 2-3 tane falan. Peki siz ne sıklıkla yalan söylersiniz ve neden yalana ihtiyaç duyarsınız?

Yalan söylemeyi hiç sevmem ve yalanlar birbirine çok bağlı oluyor 1 tane yalan atayım diyosun o attığın 1 tane yalanın üstünü kapatmak içinde tekrar yalan söylüyorsun böyle böyle gidiyor bundan dolayı yalan söylemeyi hiç doğru bulmuyorum. Herhalde günlük hayatımdada %45 civarı kadar yalan söylüyorumdur
Iyi niyetiyle veya mecburi yalan söylemek ayrı hakeden kötü niyetli yalan söylemek ayrı. Ben nadir olarak iyi niyeti veya mecburiyle yalan söylemek zorunda kalıyorum.
20 yaşından önce çok söylerdim cidden ama sonra bana bir faydası olmadığını gördüm yalanın her türlüsü yanlış ve kurtarıcı değildir anlık belki insanları kurtarır ama kalıcı çözüm değil o yüzden yalan söylemek yerine net olmalı insan
Di.
Hmmmmmmmmm😌😒
Asla yalan söylemem.
Aha yine yalan söyledim nalet olsun.
Cevap
67Cevap
En büyük yalanım şey herhalde nasılsın sorusuna “iyiyim” diyip geçiştirmek.
Hayır ben yalan söylemem. sadece karşımda ki kırılmasın diye sustuğum olur.. ya da bazen kötü olduğum halde iyiyim derim moral olarak
Çok sık yalan söylemem. Sadece iş hayatımda üşendiğim işleri yapmamak için yalan söylerim bazen
Yoğğğk yalan başa dert daha da bela sonrasını toplaması hep dümdüz dik doğru olmak en kolayı
Şirkette mail attıklarında bir süre geçince arıyorlar, maile bakar mısın diye. Ben de yerime geçince bakacağım diyorum. O esnada yerimdeyim aslında.
Yalan söylemektense konuşmamak daha doğru, kalabalık olmakta sıkıntı olunca sükunet insana yakışan bir erdem oluyor.
Ben herkese yalan söylüyorum millete kendimi açıklamaktan bıktım he he diye gectiklerim de yalan sonuçta
Söylesem elime yüzüme bulaştırıyorum o yüzden söylemiyorum
Kimseyle pek muhattap olmuyorum. Yalanada ihtiyaç duymuyorum
Yalan söylemem tercih etmem doğruyu söylemekten yanayım
Kısa ömrümü birilerini mutlu etmek için yalanla heba edemem, boş işler
Yalana sığınmak istemiyorum ve hiç yalan söylemiyorum
Yalan söylememi gerektirecek durum yoksa söylemem, o da iki üç tanedir zaten
-Nasılsın?
-İyiyim
Ve herkes yapıyo
Şıana kadar hiç kimse kötüyüm demedi 😅
Açıkçası çevremdeki insanları o kadar ciddiye almıyorum.
Çok sık yalan söylemem ama bazi konularda kurtulmak için söylerim yalandan da nefret ederim güvenim sarsilir
Yalan söylemem, söyleyen insanları da affetmem hiçbir şekilde. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin, eski sorunu hortlattım biraz dlsjmd
Öyle söyleyince bir korktum, çekinmeli miyim? 👯♀️
Az önce elim çarptı istek atmaya aslında, tekrar şeeyy tık tık yapabilirim söekdöd
Hı hı, başkaları istek atmadıysa eğer bingo💓
Seni de merak ediyorum ne yalan söylemesi çizgini koruyan, minnoş üyeden birisin🎉
olay örgülerini karıştırdığım için dolaylı yoldan bazan yalan atıyorum istemeden ve zaten sürekli dalgın olduğum için durumu toparlamakta çok zorlanıyorum...
Çok nadir söylerim fazla doğrucuyum fazla küfürcüyüm
Hayır söylemem bazı konularda karşı tarafı izlememek için söylemişimdir fakat kötü anlamda degil
Yalan söylemek zorunda kalıyorum
Ben doğru söylüyorum desemde inanmayın.
ben çok dürüst biriyimdir iş hayatında özellikle yalanlar havada uçuşuyor yalan söylemem gerekirse çok zorlanıyorum duraksıyorum jfjdjd
Gerektiği yerde durumu kurtaracaksa neden olmasın tabi sonrasında devamını getirmek gerek
Ticaretle uğraşıyorum bazen istemsizce olabiliyor.😅
Cok zor durumda kalirsam
Yalan benim lugatımda olmayan bir sözcük
Söylemem.
Söyleyeni de oyarım
Yok benlik değil, böyle içim daha rahat.
Gerektiğinde söylerim
Çok sık değil ama söylerim.
Kaliteli yalan söylerim bazen kendim bile inanırım
Aldığım nefes yalan 🤣
Başım sıkıştıkça söylerim
Ben yalan söylemeyi hiç sevmem
Üstüne çalıştığım bir konu yalan söylemek
Yalan sevmem söylemem neyse o bnde
Esin burada olduğunu biliyor mu sorsa ne dersin?
Yalandan yalancıdan tiksinirim
Zararsız masum yalanlar hepsi
Çok şükür sıfır
Beceremediğim tek şey bu sanırım
Hergün değil. Bazen
Hayır gerek de yok zaten
Çok severim
Arada söylerm gerekiyo
Tam bir yalanciyim
Yalanci ile muhabbet keyif verir mu?
Gerektiği kadar
Hayır ama istesem profesyonel yalan söylerin