Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Tabi ki de yaşayamadıklarım beni yordu maalesef.. çünkü bazı şeyleri keşke bende yaşasaydım diyorum.. mesela dışarıda bakıyorum el ele tutuşan mutlu çiftler var. ama o kadar kötü insanlar sevilirken benim tek olmam da bana haksızlık gibi geliyor tabi ki de
Bu soru beni kalbimden vurdu djd🥲 ben yaşayamadıklarımdan yorgunum yani yaşasam en azından tecrübe edinmiş olurum sevmesem pişman olsam bile hevesimi almış olurum ama maalesef hayat şartları bunu engelliyor… yaşadıklarıma gelirsek evet zor şeyler yaşadım ama bu dünyada herkes imtihan ediliyor bi şekilde ayağa kalkmak gerekiyor ve ben bu konuda başarılıyım zaten…
aslında ikisi de yorar insanı bazen yaşadıkları yorar boş yere zamanını nefesini tükettikleri bazen de yaşamak isteyip ama yaşamadıkları.. nereden bakarsan hep bir pişmanlıktır hayat ez cümle olması gerekenle olacaklar arasında bir yerde sıkışıp yaşıyoruz işte
Yoran yaşadıklarımı anlayamamış, onların üzerinde durmuş olmamdı tabii artık yorgun değilim. Bedenin zamansal ve zaman zaman olan ruhsal yorgunlukları ayrı tutuyorum. Çünkü diğeri kadar mühim değil ve halledilebilirler tabii başta açıkladığım tarzda bir yorgunluk halledildiği vakit.
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Zaten hayat yaşamıyorum bu annem hala diyemedi ama hala beni konuşuyorlar ne konuydu bitmiyor ne olacak sonu bilmiyorum kuzenimin yaptıkları 6da daha olmasın zaten diyor ki annem Allah onu inşallah ordan hiç döndürmesin ve haşimdi ne demez bu kadar yakınmıydınız? ne sorgulandım sanarsın suçlu benim inşallah sonu hayırlı biter yaşadıklarım hele ki son olay yüzsüz pislik ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum kafayı yemiş tedavi olmalı
Yaşayamadıklarım beni daha fazla yordu. Hep bir düşüncelerle boğuşuyorum ve bu düşünceler üzerinden de resmen imtihana çekiliyorum. isteklerim beni iki duvar arasına sıkıştırmış durumda mecburen bu sorunun üstüne gitmem gerek ve bu beni çok yoruyor
Korkusuzca yaşadığın durumlardan ders alabilirsin, ne olduğunu görür bir daha tekrar etmemeye yönelebilirsin ama korkuyla hiç bişey yaşamamak ise aklında yapsaydım, yaşasaydım ne olacaktı düşüncesinden çıkamazsın.
Aslında yorgun muyum? Değilim.. Ama yasayamadiklarim değilde, yaşamak istemeyip geri durduklarımi yasasaydim nasıl olurdu? İşte bu soru bu aralar gelip gidip zihnimi bulandırıyor.
Hayat her şekilde yoruyor insanı. Bazı zamanlarda yaşadıklarımıza takılı kalır yorulur ve tükeniriz bazı zamanlarda ise yaşayamadıklarımıza takılı kalır yoruluruz.