Yargılayacaklar hiç yazmayın?

Arkadaşlar benim panik atağım var yaklaşık 6 senedir takıntılıyım 2 günde bir ölecekmişim gibi hale gelip gelip zor zar toparlıyorum kendimi tam tamına 6 senedir benim annem babam ayrı küçüklükten çok dayak yedim asıl bahsetmek istediğimle çok alakası yok aslında ama öyle yazmak istiyorum benim 3 senelik bir ilişkim oldu 1 sene önce bitti ve onla birlikte çok büyük hata yaptım hep diyorum kendime canım sen diye 1 senedir özgüvenim yerle bir ve ben çok takıntılıyım panik ataklarım arttı bazen öyle bir dereceye geliyorum ki o hatayı düşündükçe tamam diyorum ölüyorum ben sonra tekrar sar başa annemin yüzüne bakamıyorum çok üzülüyorum hep diyorum ki ben böyle bir anneye layık değilim keşke ölsem bu arada annem o hatamı hala bilmiyor bilse yıkılır biliyorum ben artık çok yoruldum bazen intihar edesim geliyor öleyimde kurtulayım gece gündüz zaten ölecekmiş gibi panik atak geçiriyorum diyorum sonra yapamıyorum olmuyo intihar edemiyorum napıcam ben arkadaşlar hayat bana bildiğiniz zindan oldu ben aslında önceden çok neşeli gülen eğlenen bi insandım iyi bi insandım şu an ölü gibiyim hep ciddiyim zaten annemde hep der bana senin ne derdin var neden böylesin diye napıcam ben biriniz akıl verin lütfen kendime gelemiyorum ben
Yargılayacaklar hiç yazmayın?