bed dua mi edersiniz good dua mı 😂😂😂😂
Bu buz gibi havada daha da üşüyün diye yapıyorum bunları soğuk diri tutar aklı 😏
bed dua mi edersiniz good dua mı 😂😂😂😂
Bu buz gibi havada daha da üşüyün diye yapıyorum bunları soğuk diri tutar aklı 😏
Çocuğunu sürekli döven bir kadına beddua etmiştim. Haftasında tuttu. Bir daha döversen elin kırılır inşallah demiştim. Omuzdan itibaren kırılmıştı. Haketti.
Ağzına sağlık ablammmm
Nasıl elleri kalkıyor minicik kuzulara bende hiç ama hiç dayanamıyorum dövmeyi geç bağırmalari benim içimi acıtıyor
Bir de çocuğunu 20 yıl sonra buldu tüp bebek tedavisiyle. O kadar duaların, tedavilerin, zahmetlerin ardından gelen nimete bu yapılmamalı. Hiç üzülmedim zaten. Geçmiş olsuna gittim ama içten içe sevinmedim değil😒
O kadar çocuk istiyor insanlar ne için peki? Bunun için demek Rabb'im hak edene versin
Amin güzelim❣️
Ettim ve tuttu. Haklı olarak edilen beddua dinimizde edene tutar. “Beddua döner dolaşır sahibini bulur.” sözünün İslam’da yeri yoktur ve Allah’ın adaletine edilen bir hakaret olduğundan dolayı günahtır. Çünkü “Allah haklı olana da beddua ettiği için bela verir.” demek oluyor bu. Haksıza bela vermek adaletsizlik olduğundan dolayı yanlış bir söz.
Hayır kimseye beddua etmedim.. Etmem de o beddua dönüp dolaşıp yine bana gelir.. Allaha havale ediyorum er ya da geç herkes yaşattığını yaşar zaten..
Cevap
19Cevap
Beddua etmem, Allah’a havale ederim, hakkım varsa helal etmem. O kadar 😃
Beddua olayını 2-3 kere yapmışımdır.
Genelde Allah'a havale ederim.
Ama tutar, evet. :D
Düşmedin mi daha
Yok😁
Tamam itiraf ediyorum çok içten bir beddua değildi beddua etmeye kıyamadım aslında ondan olmuyor
Küçükken bir yere çıkmama izin vermeyen adım atsam peşimden gelen abime beddua etmiştim elektrik çarpmıştı snmxndjf
🙈🙈🙈
Hiç etmedim kimsenin benim yüzümden uzulmesini istemiyorum. Allah adaletlilerin en adaletsi buna inancım tam.
Ne kadar güzel bir düşünce 🌼
Hüsnüzanla bakıyorsunuz teşekkür ederim🌱
Rica ederim öyle bakmak gerekiyor:)
🌱🌱
Haklı da olsam haksız da olsam hiç beddua etmedim etmem de. Allah'ıma havale ederim sonra show başlasın 😉
Helal kız
@1mrytprkk adam adam :)
@İnatçıbirkoç ay sen git 😂
Nereye :)
@İnatçıbirkoç ne bileyim
Uyuzluk yapma
Neremi
@İnatçıbirkoç ciğerini
Zor be yavrum
@İnatçıbirkoç çünkü yok dmi
Gerçek anlamda hayır ama ağzımdan beddua çıkıyor...
Tut ağzını sen
Etmedim hiç ya benlik değil bad dualar ben good duacıyım bhjvjg
Jdjfjfh
Müşlüman diğilim beddua gibi şeyleye inanmıyoyum
Bedduanin müslümanlik ile alakası yok yavrum
Timamm
Bir defa ettim ömrümde, çok pişman oldum tövbe ettim , Allah’a havale etmek en doğrusu
Kesinlikle öyle
etmedim ama çok ağlayarak dua etmişliğim var Allah bilidği gibi yapsın diye
Amiiiiğnnn herkesi canım benim herkes ettiğini bulur elbette kimsenin yanına kalmaz:)))
Beddua etmem çok canımı yakmışsa Allaha havale ederim. Her zaman dediğim duadır "Allah herkesi niyetiyle iflah etsin."
Sevmediğim ve bende mükemmel öfke uyandıran şeylerin en başında gelir beddua.
Etmem, edeni de sevmem.
Beddua etmeyi sevmem. Kimseye de etmedim bundan sebep.
Beddua etmem ama arada ona yakın bir şeyler geçmiyor değil🫣
Daha çok Allah’a havale ediyorum diyorum hesabını o kessin der gibi
Etmedim. Kalbimde olan ahları ancak Allah bilir.
Edene de inanmıyorum.
Kolay kolay beddua etmem
Beddua etmedim ama ah ettiklerim var. Ve çabuk tutar
Bir kere ettim tuttu iyi de oldu 😂
Kimee 🙄
Manyak 🙄
Her gün ederim
Etme amaaa döner dolaşır sever seni fjfj
Haklıyım
Olsun boş ver
Yoooo Allah yerin 7 kat dibine gömsün onu
Amiiiiğnnn
Yaaa haklıyım demek ki. Allah en kanlı trafik kazalarına denk getirsin. Felç olsun da tüm vücudu elime kalsın
Sakin bro
Bak gene aklıma geldi... Neyse tamam
Aynen tmmm
Tobe asla etmem çok tehlikelidir.
Hayır hiç beddua etmedim
Etmedim affettim
Ettim. Sürünerek geberdi.
Ettim tutmadı
Demek ki hak etmemiş
Etti yaptıkları yüzünden cehenneme gidecek
Hmmm
Ettim ama inşallah tutmaz