İyi bir iş, güzel bir aile, çocuklar , bahçeli bir ev, denize çıkan yollar, çevrende güzel insanlar var belki...
Ama ne tüm bunların içinde bazen yine de mutsuz , depresif umutsuz hissetmek neden?
Ne eksik, ya da ne fazla?
İyi bir iş, güzel bir aile, çocuklar , bahçeli bir ev, denize çıkan yollar, çevrende güzel insanlar var belki...
Ama ne tüm bunların içinde bazen yine de mutsuz , depresif umutsuz hissetmek neden?
Ne eksik, ya da ne fazla?
İnsanlar her zaman daha fazlasını ister. Zaten eski dönemlerden görüyoruz ki refahı yüksek olan insanlar felsefeye yönelerek daha farklı problemleri elbet bir şekilde ortaya sürmüşler
Cevap
12Cevap
Ben hiç bir şeye sahip değilim
İsin yoğunluğu kendine zaman ayiramama
Eşinle vakit geçirmemek
Maneviyatta sorun bence
O anlattıklarına ülkenin sadece %15 i falan sahip
"Bunlara sahip kaç kişiyiz" değil soru, insanlar elinde pek çok mutlu olunacak şey varken yine de neden mutsuz depresif ve umutsuzlar?
Okuduğunu anlamıyor musun
Sen nerde yaşıyorsun
İnsanların elinde mutlu olacak çok şey varmış, hani nerde?
Etrafına bak bi, insanların mutlu olacak neyi kaldı? Hayal dünyamı seviyim
Neden mutsuz depresif ve agresizflermiş, neden acaba
Okuduğunu anlamayan sensin ! Yazdıklarıma sahibim demedim, yazdıklarımın bir kısmına sahip olan insanlar da mutsuzlar diyorum neden diyorum.
Daha düzgün bir üslupla yazabilirdin
Okuduğunu snlamaktan acizsin
Yazdıklarıma sahibim dememiş, Sen yazdıklarına sahipsin diyen oldu mu?
Yazdıklarımın bir kısmına sahip insanlar da mutsuz demiş. Döndü dolaştı benim ilk dediğime geldi, o herşeye sahip dediklerin % 15 bile değil
Sabah sabah ne uzattın lan
Defol git, seninle mi uğraşacam
Çevrende güzel insanlar var ise neden mutsuzsun bu büyük nimet çünkü
İnsanoğlu doyumsuzdur var olan her şeyin sahibi olmak ister..
Elde edince mutlu olacağımızı zannediyoruz. Gözümüz hep bir başkasının imkanında. Hamdetmeyi ve kanaati bilmiyoruz.
Bunun cevabını bulursanız bana da söyler misiniz Ben de bu sorunun cevabını arıyorum
Ya İstanbul'da sabah 7'de uyanıyorsun Hadi oğlum uyan çocuğu okula yetiştir peşinden koş işe Yetiş olmadı müşteriye Yetiş yorgun argın eve gel 2 sohbet edemeden Haydi bakıyorsun Saat kaç oldu yat uyu
Hepimizin hayalini kurduğu o küçük Ege kasabasına mı gittin
İnsan doyumsuz bir canlı. Her şeye ulaştığında da psikoloji devreye giriyor.
İnsanoğlu böyledir aslında tatmin olmaz
Mutlu olmaya calışmak. hayatı cok ciddiye almamak. cevrendeki insanları değiştır olmazsa
4 yıl üni oku öğretmen ol ama atanamadığın için garson ol- iş var evet
100 bin borç var evet neden mutlu değişim gerçekten
Yetinmeyi bilmiyoruz çünkü
Demekki ihtiyacımız olan baska
O ne işte
daha ne olsun istiyor sun
insan oğlu memnuniyetsiz işte
Bende buna çözüm arıyorum buldun mu
Doyumsuzluk hissi
Çünkü mutluluk bir amaç olmamalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?