İki mevsimi de severim.
Fakat ben terlemektense sıkı giyinip ısınabilecek olmayı tercih ederim. Hele ki tatile gidemediğin durumlarda işkence haline dönüşebiliyor yaz ayları.
Sizce hangisi? 🥰
İki mevsimi de severim.
Fakat ben terlemektense sıkı giyinip ısınabilecek olmayı tercih ederim. Hele ki tatile gidemediğin durumlarda işkence haline dönüşebiliyor yaz ayları.
Sizce hangisi? 🥰
Bence Yaz çünkü yaz insanıyım. çocukluktan beri hep yazı sevmişimdir ztn. Yaz geceleri bahçeme çıkıp bahçede yaptığım bostanı sulayip balkonda falan oturup sohbet etmeyi çay içmeyi çekirdek çıtlatmayı severim Gece dışarı çıkıp gezmek mangal yapmak sabahında ise öğle ikindi vaktinde deniz göl vs gidip girmek sonra yine mangal ya da yemek işte çok seviyorum yaz geceleri yatmayı sevmiyorum çünkü Yaz ayının geceleri bir ayrı yani bizim buralarda hava yazın çok sıcak olur bazen geceleri bile esmez serin olmaz ama çooook severim yazı hem kapının önüne 1 kap su 1 kap mama bırakmayıda çok severim (Dostlarımızı unutmayalım). Geceleri işte oyun vs oynamak. film izlemek çok keyifli kışı pek sevmem sadece kar yağdığında severim başkada ben soğuğu sevmem zaten
Kıştan hep nefret etmişimdir.
Ankara 'da yaşadığım için, soğuğu sıradan olmuyor. Öyle sıkı giyinmekle çözümü bulamazsın.
Bunun soğuğu var, yağmuru, çamuru, karı, buzu var..
Bunun yanında dışarda kalanlar var. Dışarda çalışmak zorunda kalanlar var..
Zatürre olan çocuklar var..
Kışın sevilecek bir yanı yok..
Haklısın Ankara’da kuru soğuk oluyor sanırım. Senin açından da düşünmek lazım. Fakat düşünsene sadece tek bir mevsim yaşasaydık cok sıkıcı olmaz mıydı? Her mevsimin bir tadı var bana göre.
Antalya kadar soğuk olsa yeter. Fazlası zarar
Yaz mevsimi aşkın tadı ♥️
Tahmin etmiştim😌
Ama aşkta şansımız yok ki ☺️
En iyi cevap için teşekkür ederim
Rica ederim🥳
Cevap
13Cevap
Yaz insanıyım yaz ayında bile ben üşürüm kış hiç sevmem birde kat kat giyersin sonra da kilomu aldın sen derler 😒😒
Gerçekten mi?
Evet
Hata yaz ayında 2 yorgan koyarım üstüme ancak öyle uğurm 😅😅
Yazın tadı hiçbir zaman yok 3 mevsimin boyunca off yaz gelsin artık diye ortalarda dolanan biriyim
Hepsi ayrı güzel ama kışı ayrı Bi seviyorum
iki mevsimde güzel. Önceleri kışı sevmezdim şimdi alıştım
Nasıl alıştın? :)
üşüyerek :)
Sevmez iken üşüyerek sevmeye başlamak çok garip. Alışmışsın gerçi.
Zamanında çok sıcak bir şehirden soğuk bir şehre geçme durumları filan mı oldu yoksa? :)
evet
Sonbaharı severim, ne yazın sıcağı ne kışın soğuğu bana göre değil...
Ölene kadar bir daha hiç kış görmeyeceksin deseler hiç dert etmem
Kendimi bir mevsime ait hissetmiyorum
Neden?
Farklı bir cevap geleceğini zannederken bunu beklemiyordum, güldüm😂
Anlayanaaa😂😂
Yaz insanıyım. Sicağı severim
Yaz yaaa deniz kum güneş :D
Bir ilk bahar sabahıııı dırım dırım
Kışı daha çok severim
Yaz biraz daha önde
Kışinsanıyım ben, hiç sevmem yazı. Sürekli yorgun oluyorum, enerjim olmuyor
yazz