+1 yıl"Prenses kız" olmak, genellikle masallardan ve hayal gücünden gelen bir kavramdır, ancak bu kavram insanların hayatlarına uyarlanabilir. Aslında "prenses kız" olmak, kadınlara ve kızlara kendilerine saygı duymaları, güçlü olmaları, sevgiyi yaymaları ve hayallerini gerçekleştirmek için cesur olmaları konusunda ilham veren bir yaklaşımı temsil edebilir.
Prenses olmak, insanın içsel ve dışsal güzelliklerini keşfetmesi, başkalarına yardım etmesi, güçlü bir karaktere sahip olması ve hayata olumlu bir bakış açısına sahip olması anlamına gelebilir.
1. Kendine saygı duymak: Prenses olmanın en önemli adımlarından biri, kendinize saygı duymak ve kendinize değer vermek. Bu, sağlıklı sınırlar koymak, kişisel bakım yapmak ve kendi ihtiyaçlarınızı karşılamanızı içerir.
2. Güçlü olmak: Prenses kız olmak, içsel gücünüzü keşfetmenizi ve zorluklarla başa çıkmak için cesur olmanızı gerektirir. Kendinize güvenmek ve hayallerinizi gerçekleştirmek için kararlı olmak prenses kız olmanın temel unsurlarından biridir.
3. Diğerlerine yardım etmek: Prenses kız olmanın bir diğer yönü, başkalarına yardım etmek ve sevgiyi yaymaktır. Etrafınızdaki insanlara destek olmak, başkalarına karşı anlayışlı ve cömert olmak prenses kız olmanın önemli unsurlarından biridir.
4. Olumlu bir bakış açısına sahip olmak: Prenses kız olmak, olumlu bir bakış açısına sahip olmayı ve yaşamın güzelliklerini görmeyi içerir. Negatif durumlarla başa çıkarken bile umudu ve iyimserliği korumak prenses kız olmanın bir parçasıdır.
Tabii ki, prenses olmanın klasik anlayışıyla ilgili olarak, güzel elbiseler, zarif davranışlar ve nezaket de önemli olabilir. Ancak asıl önemli olan, prenses olmanın içsel ve dışsal güzelliklerin bir bileşimi olduğunu anlamak ve bu güzellikleri başkalarıyla paylaşmaktır.
"Prenses Kız" olmak, genellikle kendine saygı, güçlülük, cömertlik ve olumlu bir bakış açısıyla ilişkilendirilir. Bu özellikler, herkesin hayatında önemli bir rol oynayabilir ve başkalarına ilham verebilir. Prenses olmak aslında bir yaşam tarzı ve kişisel bir tutum olarak kabul edilebilir, bu nedenle prenses kız olmak için özgüvenli, sevgi dolu ve cesur olmanın yanı sıra kendi içsel prensesinizi keşfetmeniz gerekmektedir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPrenses olmak için öncelikle Yaşadığın yeri iyice temizleyip genel bir Temizlik yapıp sonra bir baloya gitmen lazım kokmuş ayakkabılarının birini de balo salonunda düşürüp evine dönmen lazım Sonra Prens ayakkabıyı bulup koklayıp sonra kokuyu takip ederek gelip seni prenses yapabilir önce prenses ol cilve kolay
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCocuk gibi olan genelde prenses muamelesi görür ama senin gibi ciddi olgun kizlar kralice muamelisi gormeli
40 Yorumla
+1 yılCanım sen zaten doğuştan bir prensesssinnnn düşünme bunları ❤️
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,9b cevap paylaştı.
u +1 yılpembe giyinerek
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşka
Prenses aslında zannedildiği gibi herkesin hizmet ettiği, elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan, hiç bir işini kendisi yapmayan, pamuklar içinde sarmalanmış bir kız çocuğu değildir.
Kral ve kraliçenin kızına prenses denir ve böyle bir ortamda dünyaya gelen çocuk kız olsun erkek olsun çok iyi eğitim alır, güçlü karakterli olur, bildiğim kadarıyla eski zamanlarda kılıç kullanmayı bilir ve en önemlisi anne babasına bir şey olursa ülkenin yönetimini alıp, ülke için riskli kararlar alabilecek kadar insiyatif sahibi olur.
Yani gerçek bir prens ya da prenses olmak bence oldukça zor bir iştir.
Yani espiri, cilve kurtarmaz :))) Erkekler beğensin diye bunları yapmaz prenses :))21 Yorumla- +1 yıl
Az önce benim yazdıklarımın uzun hali 👏
Aslında bu karakter meselesi, kiminin karakteri ciddi kiminin cilveli ve komiktir. Mesela bir ortamda sevecen, hafif arada espirili olmak gerekir. Erkekler üzerinde mesela manalı şekilde bakıp, hafif sırıtabilirsin, ben erkek arkadaşıma çooook yapıyorum cilve.
11 Yorumla
+1 yılMaalesef kezbanus sendromuna yakalanabilirsiniz tavsip etmiyorum. Ülkemizde kadınlarda çok yaygın görülen bir rahatsızlık lütfen dikkat edin
32 Yorumla- +1 yıl
kral lafı koydu
Kendin ol sana uygun birisini ancak böyle bulabilirsin bütün düşüncelerinden arın içinden geldiği gibi davran eksik olan yönlerin varsa da umursamazca geliştir birden bire yeni bir şeye dönüşmek diye bir şey yok sadece zamanla eksik yönlerimizi geliştirebiliriz hepsi bu
10 YorumlaCilve doğuştan ona sonradan ek olarak yapılabilecek bir şey olur mu bilemedim 🤔 bana kalırsa kadınlar falan bu cilve olaylarına fazla takılıyorlar. Bir erkek bir kadına aşıksa onu her haliyle her eksiğiyle sever değiştirmeye çalışmaz onu.
00 Yorumla
+1 yıltc kızlarından prenses yabancılar prensesdir ❤️
028 Yorumla- +1 yıl
tc kızlarından prenses olmaz yabancılardan prenses olur :)
- +1 yıl
@ebsru benim tipsiz olduğumu nerden biliyon :D
- +1 yıl
yoksa eski sevgilim misin :D?
- +1 yıl
@ebsru köylü müyüm bir bak kankam :D
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılPrensesin yabancısı türkü olmaz prenses ruhu olan her yer de prensestir
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
son yorumdu uğraşamam :D
+1 yılBence olma. O tip kızlar benim gözümde sosyal medyanın ürünü. Efendi ve ciddi olmak her zaman iyidir. Evlendiğin zaman eşine karşı olursun tabi orası ayrı bir konu.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte o eşi bulma mesele
- +1 yıl
Bulursun . Dua et Allah karşına çıkarır.
Prenses olunmaz doğulur. Saka bi yana ailenin ya da karşındaki kişinin sana davranışıyla oluşan bir şey tamamen sana prenses gibi davranildiysa bir prenses olursun. Köle gibi davranırlarsa köle olursun. Tabi burdaki detay karşındakine de bir prens olduğunu hissetirmekte bence. Bir kölenin eşi olmak istemezsin sonuçta
00 Yorumla
+1 yılBazi seyler sonradan eklendiginde dogalligi bozulur. Pismis asa su katilmaz derler misal onun gibi... Varsa vardir yoksa yoktur bu aura meselesi😉
00 Yorumla
+1 yılPrenses olmaya özenme kendi ayaklarının üzerinde duran, ileride adam gibi bir erkeği kalbinde taşıyan "Güçlü kadın" ol
10 Yorumla
+1 yılBen espri flaan yaparım ama feminen bir kadın olduğumu söyleyemeyeceğim. Yine ama bir sürü erkek benden kolaylıkla hoşlanıyor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Erkekler onu seviyor diye öyle olucaksan baştan söyleyim olmaz bu iş
Ayrıca ben sert ciddi seviyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks sunmadığın bir erkeğin yanlızca %5-10 luk kesmini görebilirsin. Seks bizim taxi açılış ücreti gibi... Seks gelmeden bizden ancak saate 5 km/h hız alırsınız. seksten sonra 50 iyi bir seksten sonra 100 😉
00 Yorumla
+1 yılYapmacık , herkes tarafından ilgi görmeye alışkın, attention whore işte
10 Yorumla
+1 yılöyle seven erkekler ciddiyetsizdir amacın kalitesizleri çekmek olmasın
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Soyağacında herhangi 1 hanedanla akrabalığın olmalı, modifiyeyle prenses olunmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ben ne saçma bir soru. Ciddi insanlar bana göre hep bir adım öndedir yerinde davranırlar. Eğer bunu bir erkek için soruyorsan da bu ciddiliğin sana en iyi erkeği getirecektir
00 Yorumla
+1 yılKraliyet ailesine mensup olmak kolay değil🥺Prenses diana💙
00 Yorumla
+1 yılPembeyi sevmek yeterli diye düşünüyorum hkgj
10 YorumlaKendin gibi ol yaa başkası gibi davranırsan kendinden nefret edersin...
00 YorumlaHerkesin bir karakteri var bence kendin ol biri seni beğenirse durmadan rol mu yapacam
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı. bence tatlı olarak olunur mesela biraz çocuksu olarak
00 Yorumla
+1 yılPrensesler küçük kız çocukları olur kraliçe olmak kolay drğildir 😂
00 Yorumla
+1 yılCiddi olabilirsin de ciddilikten ne kast ettiğine bağlı
00 YorumlaPrenseslik ruhunda olur, sonradan olunmaz. 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsprili olunca da herkesle flörtleştiğini düşünecekler
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılOlduğun gibi davran, seven zaten sever.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSamimi ol yeter. Oturmasını kalkmasını bil. Bir erkegi tanımadan etmeden öyle kolay bir kız olma.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların seni beğenmesi ve ilgi göstermesi için prenses olmak istiyorsun yani hmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzengin koca bulup ev hanimi olmak
İse giden hic bi kiz prenses olamaz.
Masallardakilerin hepsi ev hanimiydi
00 YorumlaMesela ilk olarak elbise giyerek başla sonrasında kendine biraz makyaj falan yap abartılı olmasın ailen izin veriyorsa oje de sür tatlı bir renk olsun ve unutma sen doğuştan bir prensesin.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. çirkinim demenin başka yolu... üzülme senide seven biri gelir bu dünyaya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPrenses gibi kızlar çocuk gibi oluyor sen olduğun gibi kal güçlü kal
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılPrenses kız olma hükümet kadın ol
30 Yorumla Bir şeyi taklit ettiğin sürece onu ömür boyu surduremezsin ve günün sonunda yine kendin gibi davranırsın
10 Yorumla
+1 yılYa herkesin yapısı farklı misal ben ciddi bir insanım öyle kolay kolay samimi olamam bu yüzden prenses olamayacak mıyım djkfjvkkvkv
00 Yorumla
+1 yılAynada espri yap kendi kendine pratik olsun. dhzjdjsks
06 Yorumla
Soran+1 yılHahaha uzaa
- +1 yıl
Dhxjsjsjsj yıkık
Soran+1 yılEnbesil
- +1 yıl
Yıkık dhsjssnns
Soran+1 yılİşsiz rezil
- +1 yıl
Çalışıyom şu an işteyim sen napiyosun dkgxhnv
Ne acaip kadınlar var, neden prenses kız olmak istiyorsunuz
11 YorumlaBenim gibi bir prens buluyorsun daha sonra prens oluyorsun
00 Yorumla
+1 yılKendin ol seven öylede sever yapmacıklıktan uzak dur yeter
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler pembe *mlı kız sever
019 Yorumla
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Pembe *mlı mısın
Soran+1 yılNiye kötüye çekiyorsunuz her seyi
- +1 yıl
Hayatın gerçekleri yahu
Soran+1 yılAçıp gosterme niyetim yok ciddiyse konuşsun
- +1 yıl
Hiç mi sevgilin flörtün fbn olmadı
Soran+1 yılOldu iki yıllık
- +1 yıl
FB mi
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
2 yıllık F*ckbody mi
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılCiddi ilişkiydi
- +1 yıl
Ciddi ise şu an niye sapsın jsjs
Soran+1 yılOlmadı sap değilim sadece seçiciyim
- +1 yıl
Aynen kanka olur yeriz yeriz
Soran+1 yılBu kadar kötü olma cahil
- +1 yıl
Buradaki kızların bahanesi çok seçici olması sjsj çirkinlikten erkek bulamıyorum demen daha doğru olur
- +1 yıl
kral koydu lafı!
Soran+1 yıl@Sinirlicoksinirli ne çirkini hem tipim var hem diş hekimliği okuyorum dolaşan it çokta adam olanı yok
- Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalınca her tuşa basmak sjsj
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım ne evde kalması?
- +1 yıl
Dalga geçiyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılPrenses kız olunmaz prenses kız doğulur.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılCilveli olunmaz, doğulur tatlım 😎😎
10 Yorumla
+1 yılPremses olunmaz premses doğulur
10 YorumlaKendin ol yeter sert imaj sergileme
00 Yorumla
+1 yılCiddi kişilikli olup cilveli olan o kişilik 🤣 ben
00 Yorumla
+1 yılolunmaz bu ekonomide
00 YorumlaPrensesler gibi yaşayarak ancak
00 Yorumla
+1 yılsüslü simarik talebkar sevimci
00 Yorumla