Kişilik & Karakter Şu an bulunduğum il -20 derece. Sizce ben hangi ildeyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce ben hangi ildeyim Güncellemeler+1 yıl Erzurummmm Güncellemeler+1 yıl Hatay'dan geldim buraya götüm donuyor bee Şu an bulunduğum il -20 derece. Sizce ben hangi ildeyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ankara soğuk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O kadar soğuk mu ya ahshshaha geçmiş olsun kanks. Ben de gaziantepteyim bugün burası da - lerde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bugün her zamankinden bayağı soğuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ülke genelinde kar bekleniyomuş zaten. Orada var mı kar? Benim ki de soru mu ahshsha Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı. Ay da mısn a q o ne 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 830 cevap paylaştı. Bayburt 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Rize 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hakkari 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı. Kars 0 0 Yorumla
sağlıkcım2725 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Erzurum 0 1 Yorumla sağlıkcım2725 +1 yıl Bende öyleee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ankara soğuk
O kadar soğuk mu ya ahshshaha geçmiş olsun kanks. Ben de gaziantepteyim bugün burası da - lerde
Bugün her zamankinden bayağı soğuk
Ülke genelinde kar bekleniyomuş zaten. Orada var mı kar? Benim ki de soru mu ahshsha
Kars
Ardahan
Erzurum
Edirne
Van mi
Antalya
Ay da mısn a q o ne
Erzurum kesin -21 derece dönüyoruz aq
Yakutistan
Erzurum'da
Bayburt
Kars