Kişilik & Karakter Birine sarılıp uyumak istiyorum , size de geliyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor 29 yaşındayım,29 yıldır yalnız yatıyorum. Artık yatağın yayları bir tarafıma giriyor 🥲 Birine sarılıp uyumak istiyorum , size de geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet her gün her saniye oluyor ama kimse yok.. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hiç yaşamadığım güzel hayaller. İsterdim ama bazen olmuyor işte. 1 0 Yorumla
Etude Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bir tarafına yayların girmesini istemiyorsun artık 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Söyle sarmasdolas sımsıkı sarılıp uyumak harika olurdu ya her geceki isteğim bu 0 0 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ağa be, üzdün valla. Yaşasan var ya çok güzel bir şey 0 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. birkaç kere denedim yanımda biri yatınca uyuyamıyorum olurda evlenirsem bu sorunu nasıl aşarım bilmiyorum 😅 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Sende evlencek tip yok hiç Yorumla junPyo +1 yıl tipe göre mi oluyor ki bu işler 🤔 gerçi henüz aksini söyleyende olmadı 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sen pariste kal, gelmeYeterince bad boy var tr de Yorumla junPyo +1 yıl yok ya göründüğüm kadar bad boy değilim muhtemelen, hem Paris te bana göre değil TR ye de zaten tatilden tatile gelebiliyorum Almanyada yaşıyorum 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Himm bu beni ve tc kızlarını sevindirdi.Sen hava sahasına girince anons gecseler iyi olacak Yorumla junPyo +1 yıl henüz varlığımdan rahatsız olan pek olmadı ama gelmeden önce haber ederim sana ben dönene kadar evden cıkmazsın 😂 Yorumla Soran +1 yıl İyi olur yeterince bad boy gördüm Yorumla junPyo +1 yıl dış görünüş yanıltıcıdır 🤷♂️🙄 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı. Yaysız yatağa geç alışma süresi falan biraz unutuluyor yalnız kalman hayırlısı hakkımızda 😅 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Askerdeyyken benim ranzanın yayları da hep gtüme giriyodu.Yatağını değiş knk 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Birine değil de sevdiğim insana diyebilirim 0 0 Yorumla
Selçuk-_- Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bende öyle yalnız yata yata rüyalarımı kontrol eder hale geldim 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Benimde birine sarılıp belini kırasım geliyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hoydaaa yavas Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ne yapalım be dayı sen söyle Yorumla Soran +1 yıl Dayı mi oha Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ne diyem mahmut mu diyem Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Valla aynıyız. Çok evlilik istedim imkanlar yoktu. Şimdi şükür imkanlar düzeldi ama enerjim azaldı. Seneye adım atacam 😅 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yatağını değiştir sende 🤣🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Müthiş çözüm sağ ol Yorumla zamansız003 +1 yıl 🤷♂️🤣🤣 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Hepimiz mi böyleyiz anlamıyorum ki 1 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Banada öyle oluyor ihtiyaç duyarsın birine 0 0 Yorumla
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bunu isteyen çok kişi var ben dahil ama hatun yok 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Benimde ihtiyacim var 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben yardımcı olurum sana 0 0 Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Abartmayin bazi seyleri 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. İki kişi olunca yaylar daha çok batar 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gelmezmi ya 33 yaşındayım bende istiyorum 0 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aynen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sana burada 15 kişi sarılır kanka, çok daralma Yorumla Mkocbas +1 yıl Sarilir mi Yorumla Soran +1 yıl Ötesine bile geçebilirler Yorumla Mkocbas +1 yıl Neden oyle dusundun Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Mkocbas +1 yıl Degisik Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hiç mi yatmadın 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ağa beee 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Yaaaaa 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ayım var 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Üzüldüm 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Benim de 🥲 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Arada oluyo 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. yastıgına sarıl 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Valla bendee 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Uyu o zaman 😅 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı. Kiyamam ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Evet her gün her saniye oluyor ama kimse yok..
Hiç yaşamadığım güzel hayaller. İsterdim ama bazen olmuyor işte.
Bir tarafına yayların girmesini istemiyorsun artık
Söyle sarmasdolas sımsıkı sarılıp uyumak harika olurdu ya her geceki isteğim bu
Ağa be, üzdün valla. Yaşasan var ya çok güzel bir şey
birkaç kere denedim yanımda biri yatınca uyuyamıyorum olurda evlenirsem bu sorunu nasıl aşarım bilmiyorum 😅
Sende evlencek tip yok hiç
tipe göre mi oluyor ki bu işler 🤔 gerçi henüz aksini söyleyende olmadı 😅
Sen pariste kal, gelme
Yeterince bad boy var tr de
yok ya göründüğüm kadar bad boy değilim muhtemelen, hem Paris te bana göre değil TR ye de zaten tatilden tatile gelebiliyorum Almanyada yaşıyorum 🙄
Himm bu beni ve tc kızlarını sevindirdi.
Sen hava sahasına girince anons gecseler iyi olacak
henüz varlığımdan rahatsız olan pek olmadı ama gelmeden önce haber ederim sana ben dönene kadar evden cıkmazsın 😂
İyi olur yeterince bad boy gördüm
dış görünüş yanıltıcıdır 🤷♂️🙄
Yaysız yatağa geç alışma süresi falan biraz unutuluyor yalnız kalman hayırlısı hakkımızda 😅
Askerdeyyken benim ranzanın yayları da hep gtüme giriyodu.
Yatağını değiş knk
Birine değil de sevdiğim insana diyebilirim
Bende öyle yalnız yata yata rüyalarımı kontrol eder hale geldim
Bazen yastığa sarılmak da bir seçenek oluyor.
Benimde birine sarılıp belini kırasım geliyor
Hoydaaa yavas
Ne yapalım be dayı sen söyle
Dayı mi oha
Ne diyem mahmut mu diyem
Valla aynıyız. Çok evlilik istedim imkanlar yoktu. Şimdi şükür imkanlar düzeldi ama enerjim azaldı. Seneye adım atacam 😅
Yatağını değiştir sende 🤣🤣
Müthiş çözüm sağ ol
🤷♂️🤣🤣
Hepimiz mi böyleyiz anlamıyorum ki
Banada öyle oluyor ihtiyaç duyarsın birine
normaldir istemen
Bunu isteyen çok kişi var ben dahil ama hatun yok
Benimde ihtiyacim var
Ben yardımcı olurum sana
çok şükür gelmiyor.
İmza delisi olduğun için, imkansız
Abartmayin bazi seyleri