Sanırım klasik olan insanlara güvenmek,

beni olgunlaştırdı ve şimdiki halime ders olmasını sağladı..
Sanırım klasik olan insanlara güvenmek,

beni olgunlaştırdı ve şimdiki halime ders olmasını sağladı..
Şaka değil fizikle ilgili hep sınanıyorum kimseye güven olmadığını öğretti kuzenin de olsa büyük de olsa küçük de odasına tek başına kalmamak gerektiği uyanık akıllı olmak gerektiğini sezgilerim saolsunlar beni hiç yanıltmadılar mesela geçen sene sezdim ve gerçekten o şekilde hareketler yaptı neden eskisi gibi kullanmak istiyor o yüzden bir inip bir çıkıyor belki gelir hedefime ulaşırım ve arkadaşıma derim sen de bir ara gel artık elimizde kız ve korkutmaya çalışıyor eskisi gibi neden kullanmak istiyor tam artık bir engel olsun istemiyor abla diyor ki millet anlamasın ona zorla sahip olacağımı
Korkunçmuş... Çok üzgünüm, geçmiş olsun..
Saolun bakalım ama o değişmez annem annesine dicek ama yine aynı kafada gidecek diye düşünüyorum çünkü o değişmez iftiralar atar
Gereğinden fazla değer verdiğim insanların ruhumda bıraktıkları yaralar ve hayal kırıkları beni olgunlaştırdı.
İyileşebilmek için tekrar insanlara şans vermeyi öğrenmeyi bilmek gerekiyor. Bunu öğrenirken de insan olgunlaşıyor.
Tecrübeler işte hep..
Tecrübeler olmadan olgunlaşabilir mi insan
Gün ışığı almayan sulanmayan bir çiçekten farkı olmaz bence.
Çok güzel tarif ettiniz katılıyorum
Eig için teşekkür ederim :)
Mantıklı ve güzel cevabınız için ben teşekkür ederim :)
Hangi birini sayayım :) insanlar her an hata yapa yapa olgunlaşmiyor mu zaten..
Bilemiyorum bazı insanlar defalarca kez yapmasına rağmen değişen bir şey yok :D Çok örnek var önümde maalesef ki.. :D
O da kişinin karakteriyle alakalı işte. Herkes yaşadıklarından ders çıkaran bir karaktere sahip değil maalesef :)
Katılıyorum varlıkları çok fazla öyle insanların.. :D
:)
Beni kendi hatalarım değil de başkalarının hataları olgunlaştırdı. Benim pek hata yapmaya fırsatım olmadı. Kendi hatalarımla olgunlaşmak çok daha iyi olabilirdi.
Cevap
8Cevap
insancıklardan yediğim tüm kazıklar beni gayet olgunlaştırdı. resmen insan sarrafı oldum. bana 2 kelimeyle gelen kişiyi annda duygularını ve ne için geldiğini anlarım
Benim kişisel olarak güvenim hala var eden kendine eder. Ama ne olgunlaştırdı dersen insanlar istemedikleri halde kötü oluşlarını görmem.
Yalan söylemek! Asla söylememek andı içtim. Küçük yalanın dağ gibi büyüdüğünü gördüm yaşadım bir daha da ogün bugündür yalan konuşmam
Hala tam anlamıyla büyüdüğümü düşünmüyorum. Olgun davranışlarım yok, mantıklı konuşmalarım olsa da
İnsanlara güvenmek belki de hayatta oynanabilecek en tehlikeli kumardır. Seni anlıyorum
Teşekkür ederim hepimizde aynı sorun..
Rica ederim
İnsanlara hemen güvenmek , ve aşkın var olduğuna inanmak.
İnsanlara güvenmek ve sevmek 🙃
Duygusal ilişkiler daha ön planda...
Hepsi çünkü hepsi birer tecrübeydi
Her önüme gelenle dostluk/ilişki kurma
Yaptığım her hata
Yanlış insanlara değer vermem
İflas etmem
Borç vermek
Askerlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?