Kadınları aşşağılamadan gençler çok ayıp 💁♀️🙄
Türk kadınlarını tek kelimeyle anlatabilir misiniz?
Kadınları aşşağılamadan gençler çok ayıp 💁♀️🙄

#doludolu
Türk kadınları hepsi olmasa da geneli aslında paraya ve tipe bakıyorlar.. bazıları da boy takıntısı var hatta neredeyse %98 boy takıntısı var. birde genelde trip atarlar.. ama bazıları var ki çok güçlü olur kendi ayaklarının üzerinde durur. erkek peşinde koşmaz bir duruşu karakteri olur..
Türk kadınları Genelde ne istediğini bilmez ama fedakardır merhametlidir kolay affeder kolay unutur kendisine yapılan kötülükleri tolere edip tekrar sevmeye devam edebilir son nefesine kadar mücadeleyi bırakmaz Türk kadını genelde kendisi dışında sevdiği insanlara kendisini adayan bir yapısı vardır. Selam olsun tc. Kadınlarına 🌺🌺🌺🌺
İyi ki varız 🌸✌️
Bi bitmediniz 😂😂😂
@ruzgar_1234 Bitmeye niyetimiz yok
@ruzgar_1234 Neden bitelim, bizim bitmemiz için önce sizi bitirmemiz lazım.
@ruzgar_1234 Bu vatanı tek başınıza kurtarmadiniz, kadınlı erkek li savaşıldı . Evet biz bir nimetiz sizlere emanet edildik , koruyup kollayın diye. Ama baktik simdi ki erkeklerin g. tunde iş yok , bizde kadin olarak güçlendik güçlendikçe guclenecegiz,
( sözüm size değil)
Benim sözüm de sana değil ama gerçekten iki taraf da da çürük çıkınca bu şekilde yorumlama oluyor
Rica ederim
Keşke söylediklerin doğru olsaydı 🥹Malesef çoğu öyle değil. Nefret ve kin dolular hatta. Özellikle feministler. Mide bulandırıcı. Erkeksi erkeksi hareketleri var.
Fesfs Alakası yok. Nasıl baktığından alakasız. Sen ayıya bakınca aslan mı görüyorsun? Ne ise onu söylüyoruz. Türk kızları hakkında güzel şeyler yazmışlar yorumlarda ve ben de isterdim bunların doğru olmasını. Ama değil işte. Gerçekler böyle değil. Türk kızları kezban, sadece dış görünüşe bakan, paragöz, cinsellik yaşamaya gelince kaçan, hesap ödemeye gelince kaçan, erkeğine saygı duymayan, itaat etmeyen itici kızlar olarak anılıyor çoğu erkek tarafından. Haksızlar mı diye düşünüyorum. Keşke haksız olsalar diyorum. maalesef değiller. Haklılar böyle düşünmekte.
@Aydın_Genç Size bir iki kişi öyle denk geldi herkesi aynı kefeye koyamazsınız bu birinci, ikincisi sizin şahsınıza münhasır değil ama erkeklerin de sizin soylediginizden farklı yok, bir kaç konuşma sonrası cinsellikten bahsederseniz o kız kaçar, cunki bizim toplumda cinsellik ayıp, bastırılmış duygudur Buda Türk kızlarının suçu değil toplumun suçudur.
Yani genelleme hiçbir şekilde konuşulmaz. Her türden her cinsten cins dedim yani huy diye söyledim. Her huydan kadın var. Ben asiller kısmını baz alarak şöyle söyleyeyim eğer gerçekten sen iyi biri isen Türk kadını şefkatli diyebilirim
tek kelime demişsin maşallah herkes döktürmüş...
eski türk kadını : cefekar
orta türk kadını: masum
şimdiki türk kadını: şeytan
maalesef özellikle erkekler bacanak ne kadar dokunmuşuz kadınlar olarak ya vallahi @uyeadialmadim
@fesfs kesinlikle öyle sosyal medya insanları ve özellikle de kadınları çok farklı bir boyutta etkiledi.
kadınlar aslında bu yalan dünyaya bu kadar kapılıp, kimliğini kaybetmese ve eskiden olduğu gibi kendiyle barışık olsa bence daha çekici ve daha saygın olacak. Özellikle dikkat ediyorum en ufak bir negatif söze bile tahammül edilemez olmuş hep poh pohlanmak ister olunmuş baldız
İyi de yine de kaba olmamak lazım bence tabiiki eleştiriye de açık olmak lazım ama yinede aşırı kaba olunmamalı diye düşünüyorum
kaba olmak ayrı ama tabiki ama biraz da olsun olumsuz sözlerede açık olabilmek gerekmez mi? hep iyi güzel hoş konuşamayız bence
@uyeadialmadim Cunku gerçek hayatta sahip olamadıkları şeyi orada yaşıyor mus gibi göstermek, mutlu değil ama mutlu görünmek, birseyleri ispatlama girişimi gibi birsey ve bunu genellikle yanlış anlaşılmasın, eğitim almayan, sevgisiz ilgisiz, sonradan bir kaç kuruş görünce kocasının aldığı salon takımı, 2 bilezikle ozguven eksikliğini giderme taktir edilme , ilgi görmek, baskalari tarafından ozenilmis bir hayat sergilemek , yani bir hastalık aslında bu, insan kendisi gibi olmalı, herkes lüx olucak diye birsey yok, denize gidiyor, denizi seyretmek yerine ayak resmi çekip koyuyor, geziye gidiyor oraları keşfetmek yerine, resim çekiyor, anlamak yerine doğrudan gösteriş odaklı bir hayat tarzı oldu insanlar, erkekler dede var, eşimin elinden kahve diye paylaşıyor, ee abi bizde demedik halanın ayağından o kahve diye ,
@fesfs bir zamanlar kızdığım ne varsa bir bir yazmışsın resmen ama ben artık neden böyle yapıyorlar boyutunu geçtim. İnsanlar böyle kendini mutlu hissediyor kendini bu şekilde tatmin ediyor diye görmeye odaklandım ve inan artık o paylaşımlar gözüme batmaz oldu. daha doğrusu aslında beni hiç ilgilendirmiyor diye düşünerek kendimi soyutladım. Yine de bir çok şey gözüme çarpıyor ama eskidi kadar büyük tepkiler vermiyorum, %80 bu kafadayken anlaşılamama ve yanlış anlaşılma durumu çok fazla ve anlalışılır halde anlattığım halde anlamak istemeyen insanlar sinir katsayısımı arttırıyor. Kimse için canını tatlı canımı daha fazla sıkmam yani ,😁
Kesinlikle bende görmüyorum artik demeki öyle mutlu oluyorlar, değiştiremeyiz, sadece tek bir kisi var kendi hayatımda, deprem de o kadar insan gitti, nice bebekler , evlatlar ki akraba es dost var, o kisinin depremi yaşamamış gibi 3 öğün çocuğunun yediğini koyması , şehit askerlerimiz varken kahve eğlence koyması beni Allahlara getiriyor, saygısızlığı beni cin atına bindiriyor, en sona attim. Bakmıyorum artık 😂
@fesfs duyarsız olmak zor seni anlıyorum ama mantıklı düşünürsek sadece insan kendini yoruyor cin atından in o nedenle sana unicorna bindirelim uç git :))
Hahahahaa tespit muhteşem
@ruzgar_1234 Ay sen de adın gibi heryerdesin heee
@fesfs sana soracak değilim nerede olacağıma ve senin zoruna mı gidiyor dediklerim de bana tutuluyorsun 😂😂😂
@ruzgar_1234 benim goruslerimin altına gelen sensin esme deli deli ortalar da
@fesfs Ben senin görüşlerinin altına yazmıyorum ben bu arkadaşım paylaşımına doğru tespit yazdım sen üstüne alındın istediğim yerde Eser istediğim yerde dururum ben sana verecek değilim ayriyetten tamam çok güzel kadınsın Güzel olduğun kadar da gıcıksın 😂😂😂😂
@ruzgar_1234 gıcık degilim demedim zaten gıcıklık için dünyaya geldim ozellikler erkekleri sinir etmeye 😈
@fesfs ya senin her yerin beni gıcık etse ne olur ya kalkıp sana bir kötü söz mü söyleyeceğim Allah aşkına sen minik bir kuşsun 😂😂😂
@ruzgar_1234 kötüye misli ile cevap veririm.
@fesfs tamam cici kuş sakin ol 😂
teşekkür ederim torpil nedir deseler çocukken patlatırdık diyen baldız :)))
Cevap
174Cevap
Türk kadınları genelde evet biraz Tripli nazlı olsada Bizim TC kadınları kadar fedakâr cefakar , anaç ruhlu bir kadın daha hic bir ülkede yoktur TC kadınları 🇹🇷 candır 👍
@orhnymk çok güzel özetlemişsin. Yorumlarını okurken direkt aklımdan geçenin yszıldığını gördüm. Toplum az ile yetinmekten çıktı. Eğitimsiz, iş bilmeyen, tecrübesiz çok insan var. Kadın ve erkek her iki taraftada. İşinde başarılı olan kadınları özellşkle takip etmiştim. Ne çocuklarına, ne kendilerine, ne de memleketlerine bir hayırları var. Bir hırs bulmacası içinde kendilerini ispat etmekle uğraşıyorlar.
Şaka mı bı 🥴
Hayır anlatamam. Çok çeşit çeşit insan var. Hepsini ve kendimi aynı kefeye koymam.
Türk kadınlarını tek kelimeye sığdırmak imkansız gadası
Ön yargılı yeterli olur sanırım, ön yargılı davrandıkları için kendi kendilerini bitiriyorlar ama farkında değiller ne yazık ki bedensel yürüme engelliyim diye reddedildim evet engelliyim ama felç değilim sadece dışarıda akülü sandalye kullanıyorum evde wolker değnek veya tutunarak yürüyebiliyorum kendi ihtiyaçlarımı yapabiliyorum
Şimdi biri çıkıp der ki "aşk engel değildir, zamanı gelince seninde olur" ne zaman gelecek kızlar ve erkekler şu an da benden daha çok şey yaşıyorlar, ben hâlâ sabırla kaderimde ki insanı bekliyorum ama ya o da birisi ile bir şey yaşadıysa, çünkü ben hiçbir şey yaşamadım ne sevgilim oldu be cibsel hayatım ilklerimi sadece evlenince yapmak yaşamak isterim
Aşırı ilgiden zehirlenmişler.
Sosyal medyadan çok etkileniyorlar ve bu yüzden sağlıklı karar veremiyorlar.
Bu durum erkekleri de şebeğe çeviriyor.
Geleneksellik iliklerine kadar işlemiş, modernleşme önündeki en büyük engel kadınlar olabilir.
Türk kadını = Atatürk derim. Türk'ün bir duruşu olmasını sağladıysa kesinlikle Atatürk'tür. Bir Türk kadını için Atatürk demek aslında asillik demektir; oturuş-kalkış, konuşma üslubu, giyim-kuşam ve bunların yanı sıra azimli çalışma ve çalıştığı alanlarda başarılı olması ve bunu bir sonraki nesile aktarması gerçekten her alanda tutulması gereken insanlar olduklarını gösteriyor.
Bence 20 sene önceki Türk kadını ile şimdiki arasında büyük fark var. Şu an küreselleşme ile beraber iyice değişti. Zaten hepimiz değişiyoruz. Değişme bir çok alanda iyiyken bazı yönlerden kötüye de gidiyor. O sebeple kimse kimseye güvenmez oldu.
Dolaylı yollardan yazmışsın ama net cevap vermemişsin 😒🙄
Okumayı ve uzun düşünmeyi sevmeyen biri için zulüm desene 😁
Öyle olsunn
Makyaj. Çok enteresan bir şey dikkatimi çekti, bizim kadınlarımız kamera karşısına geçip başından geçen bir olayı anlatırken veya info verirken ellerinden makyaj malzemesi düşmüyor. Bide bakım yaparken rast geliyorum. Nedir bu hanımlarımızdaki makyaj tutkunluğu anlamış değilim 😃 bir tane bile yabancı kadına denk gelmedim aynı şeyleri yaparken
Çok farklılikta var
Anaç, nazlı olabilir
1994 yılı oncesı vefakar 1994 sonrası ıse sadece keyfıne düşkün
1994 ne oluyor arada kaldım :D
bende bılemedım :D
Eski Türk Kadınları emektar, cefakar ve anaç ruhlu savaşçılardır
Kimisi çok kıskanç ve sinsi kimiside çok tatlı oluyor ama kimseyi kınayıp kötülemek gibi bir huyum yok aslında
Türk kadınını tek kelimeyle anlatacak olsam kesinlikle Fedâkarlık derdim...
İnternet yayıldığından beri dünyadaki standart imkanlara sahip çoğu kadın aynı
İnsan gibi insan herşeyiyle güçlü kuvvetli bütün dünya ya örnek olacak koca yürekli Türk kadınları
Yanii... diyebiliyorum sadece.
O kadar çok şey gördüm ve yaşadım ki, net bir cevap vermek zor. Ortanca bir " Yani " demem yeterli. :D Nötr gibi bir şeyim diyeyim.
Ne istediklerini çok iyi bilir kimi istediklerini bilmezler. :D

Aptal egoist ve tarihin bence en kibirlileri diyebilirim.
Ne olursa olsun hangi tipte karakterde olursa olsun tüm Türk kadınlarını ortak paydada birleştiren tek bir kelime var ; GÜÇLÜ
Modanın peşinden koşuyorlar abi bi kendi tarzın olsun ya bide çok para sınırsız kart sorgulamayan sevgili
Eski Türk kadınları için fedakar emekçi ve çilekeş kelimelerini kullanabilirim ama günümüz kızları konfor düşkünü hazırcı kıymet bilmez zora gelmez gereksiz egolu estetikli sinsi kelimeleriyle anlatırım😀
Eski adamlarda Türk kadına değer veren, onları koruyup kollayan, mahallesinde yan gözle baktırmayan, rahat etsin diye kendi rahatsız olmayı göze alan insanlarmış. Bir de şimdikilere bak bizi ya da kendi anasının Türk olduğunu unutan, başarılı olan kadınlara sinsi olarak bakan ya da yurt dışına giden her kadına o. Damgası yapıştıran iki yüzlü insanlar oldunuz birden buradan düşün objektif olabilir misin sanmam ama neyse
Türk erkekleri hala bahsettiğim kadınların “fedakar ve çilekeş” olduğu zamanlardan bu yana aynı Türk erkeğinin hatta genel olarak erkeklerin yapısında dişisini ya da dişiyi koruma içgüdüsü vardır fakat bu devirde kadını korumak bile tehlikelidir örneğin geçtiğimiz dönemlerde sokakta erkek arkadaşı tarafından darp edilen bi kızı kurtarayım derken kızın “o benim sevgilim döver de sever de” yaklaşımıyla suçlu duruma düşen erkek gibi kimse ekonomik bağımsızlığını elde etmek için okuyan kendini geliştiren ve hatta da yurt dışına uzanabilmeyi başaran gerçek başarılı bi kadını “o” diye damgalamaz ama günümüz Türkiyesinde kaç kadın gerçek mana da bu hedeflerle eylemlere s0yunuyor aileler okusun adam olsun diye evlatlarını başka şehirlere yollarken o biricik evlatlarının g*tü başı dağıttığını y*taktan yatağa gezdiğini o bar senin bu disko benim dolandığını gördü bu gözler duydu bu kulaklar eline geçen ilk parayla “beğenilme” popüler kültüre ayak uydurma arzusuyla yanıp tutuşan kızların bıçak altına yatıp orasını burasını yaptırmasıda pek yaygın bir durum para ve gelecek vaad eden erkeklerin sadık olmamalarına rağmen çıkar ve menfaat gözetilerek kızlar tarafından tercih edildiği bir dönemde yaşıyoruz sevilmek ise oldukça ötelendi insanlar tarafından özellikle kızlar tarafından kıymet bilinmez bir hal aldı!!
Kim türk kadınını elestiriyorsa türk değildir 👍
Türk kadını kendisine yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz zamanı gelince karşılığını misliyle verir (en azından ben öyleyim)
Nabza göre şerbet vermeyi biliriz öyle saçlara böyle taraklar 🤭 soru amacından saptı ya 5 kelimelik cümle oldu ama 😂
Sevmesini bilmeyip aşkı çekilmez yapanda var
Sevmesini bilip bu dünyada aşkı dibine kadar yaşatan da
Tek bir kalıba sığdırmak zor
Türk kadınları soyle ki sevdiği için herseyi yapabilen yeri geldiğinde sadece çocuklarını düşünen gözü kimseyi görmeyen trip yuzdeyuz olan şımarmayı çok iyi bilen fazla vic vic sevmeyen bi kadın türüdür
Anlatamam. Çok renkli ve pozitif insanlar. Tek kelimeye sığmaz.
Moda. Moda neyse onun peşinden sorgusuz sualsiz gidiyorlar
koca memeli ve kalçalı, abartılı makyajlılar bence
Güzeldir çalıştıktan sonra ilgi alaka beklerler muslumandir ne biliyim daa
Bazen ukala bazen sevimli bazen hırçın bazen bu böyle gider Türk kadını için tek bir kelime olamaz
Hepsi değil ama çok güçlü ve hayata kafa tutuyorlar...
Tek kelimeyle zor
Tatlı, sinirli, ilgi meraklısı 😊😊
Burada Türk kadınlarına hakaret edenler Türk kadınlarının peşinden koşuyorsunuz
😂😂😂
%20'si dünyanın en mükemmel insanları %80'i ömür törpüsü, kanser edici.
bakınca ömrümü veresim geliyor bir söz söylüyor bütün ömrüm gidiyor
kurnaz burnu havada ilgiye doymus yani liste uzar gider tek kelime yetmez 😀
Türk erkeğinin ocağını söndürsün diye yaratılmış karşı cins varlığı (TÜRK KADINI)
😱😂😱😂😱
Psikopat manyak ne yapacakları belli değil dakkaları dakkalarını tutmuyor tutarsızlar 1 erkekle hayatta yetinemezler olmasa olmazları egoları bir de 50 TL lik taytı varsa bittiniz havasından geçilmez😂😂😂
50 TL ye tayt mi kaldı 😄😄
Hahahahha güncel rakam ne şu an söylersen fiyata göre kaliteli yorum yapacağım 😂😂😂
Valla ben 200 den aşağı göremiyorum maalesef en kötüsü 150 falan 🥲😄😄
Türk kadınlarını anlatacak tek kelime var karakter herkes kendini kalbinin ekmeğini yer egoist olmayın dünya sizin etrafınızda dönmüyor bunu anlayın artık
çocuk yetiştiremicek kadar kültürsüz ve boş şeylerle uğraşan bir kadın nesli var Şu an 100 sene sonra türkiye diye bir ülke kalırsa şaşırırım..
Çocukları kim yetiştiriyor peki babaları mi
kendilerini olduklarında daha fazla değerli görüyorlar. aynı durumu yaşayan diğer ırk ise hintli kadınlarmış :)
sözün bittiği yer burası
Eskiden olsa asil derdim şimdi kendini küçük düşürmeyi seven para sever diyebilirim, istisna var mı bilemiyorum...
evlilik öncesi bedavadan her şeyini veren, evlenecek erkekten de her şeyi isteyip zorluk çıkaran kadın.
Alfa s*ker beta öder.
Tüm kadınları tek kelime ile anlatamam ama benim hatunum, bitanem güzellik abidem ❤️💕
Doğu kadınlarından ahlaksız, Batı kadınlarından menfaatçi.
Mantıklı aslında genelleme olarak
54 ülke ve tüm kıtaları gezmiş biri olarak Türk kadınları egolarını bir kenara bırakırsak hepsinden çok daha kaliteli her anlamda.
1-Ego
2-Kapris
3-Hazırcı
4-Tembel
Fedakâr ( aksini düşünen annesine baksın)
Anne başka ne alaka anne ile kıyaslamak o zaman erkelere de laf etmeden önce babalarınıza bakın
@ruzgar_1234 ya şu kızı bi sal allah aşkına be
@doludoludolu ya sana ne dakika başı bildirim geliyor Ben de yazıyorum anladın mı sen nasıl yazıyorsan seni ne ilgilendiriyor ben onu çözemedim sen ve diğer arkadaşın da beni bir salsanız erkekleri eleştirmeye gelince eleştiriyorsunuz biz kadınlara eleştirmeye gelince çirkeflik çıkarıyorsunuz
Trip abidesi, kendi potaniyelini farkında olmayan ve çocuklarına anneliği abartıp çocuğu 50 yaşına gelse de bakıcılık yapan tip diyebilrim.
Hayır anlatmam 😃
Nolur anlat öfögögöh
Biraz daha yalvar çok güzelsin asjsjsks
Ne yalvarcam sana. Biliyorum bye 😎😂
Nazlı😄
Türk kadınları mı kendini çok beğenmiş
Dünya onların etrafında döndüğünü sanan varlıklar
Kapris yapar kavga sonrası temizlik delisine döner ve hep ayrıntılara takılır 😂😂
Türk kadını çözmesi en zor ama en keyifli bulmacadır ;)
Benim kız arkadaşım kadar asil, zeki, yetenekli bir kız daha yok. Gerisi umurumda değil.
Günde üç beş mesaj alıp kendini Beyonce sanan yürüyen egolar.
Paragöz, Kendini Beğenmiş (genelleme değil) daha çok yazmak isterdim ama bunlar bile yetiyor.
Tek kelimeyle değilde iki keşimeyle anlatabilirim
"Gereksiz özgüvenliler"
Karakteri olanla zaten bi şekilde oluyor da geneli hoşuma gitmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?