Ben 10 Classic, Alien Force, Ultimate Alien, Omniverse Generator Rax Camp-lazlo Arkadaşım maymun Hero 108 Skunk fu Flapjack Angelo kuralları Tom ve Jerry Bayan mallard'ın maceraları Oggy Keloğlan Rafadan tayfa Thomas ve arkadaşları Çufçuflar diyarı Roary Spirou ve fantasio Transformers Prime Tutenstein Ninja kaplumbağalar 2003 Cedric Kung foot Forster hayali dostlar mekanı Müfettiş gadget Megas xlr Drama adası Caillou Arthur Pepe Nano çocuğun maceraları Oliver'in maceraları Laura'nın yıldızı Poko Cesur korkak köpek Avatar son hava bükücü Ed edd ve eddy Scooby doo Beyblade Metal Fury Flash and dash S Gazoon Rahat koltuk Johnny Bravo Johnny Test
Çizgi filmler, eski tanıdık kokular, eskiden çok sevdiğim ama az gittiğim yerlere tekrardan gidip görmek, anısı olan yollardan geçmek ve hatta bazen de mevsim değişimleri beni geçmişe götürüyor.
Yeni jenerasyon olarak nostaljimiz bu bizimde :D hepsi harikaydı , mükemmel çocukluk anıları bıraktılar bana.. Mickey Mouse mesela tüm zamanların en iyisi benim için :)