Ortaya çıkmasından korktuğunuz ve hiç kimsenin bilmediği bir sırrınız var mı?

Ortaya çıkmasından korktuğunuz ve hiç kimsenin bilmediği bir sırrınız var mı?
Allah'a şükürler olsun şu hayatta bir şey yaptım neydi yanlış şeyler kızdan kurtulduğum için özgürlükten ve Allah şahit asla birine atmıyorum atsam da ilk önceki hatayı yapmam çünkü yüz görünmesi sizi tehdit etmelerine yine istemelerine yol açar artık daha iyi biliyorum sonra hep kötü şeyler yaşadım hep korktular ilk olaydaki sonra kuzen geçen sene ama daha pislik oldu neden o durumları o yazık sanıyor ki yattık vah vah tedavi olmalı zoruna gidiyor nasıl beceremedim bunu hala bende de baya şans var Allah'a şükürler olsun yine kurtuldum turdakinden sezdim niyeti kurtuldum sonra arkadaşından iki kere denedi eski anı canlandı kurtuldum ilk olayda çaycı kurtardı kuzende kardeşi kurtardı sonra biri kapıyı açtı kendi çabamla da kurtuldum aslında abime dedi annem ama abim inanmıyor anneme herşeyi anlattım oldu ki bana bir şey olursa haberin olsun diye herşeyi biliyor kuzen olaylarını arkadaşının denediğini iki kere babam hiç bir şey bilmiyor annesine denirse işte iş orada değişir ama annem der mi? bilmiyorum
Sır sayılır mı bilmiyorum da eskiden böyle her fikrimi herkesin yanında beyan ediyordum. Şimdi onların karşıma çıkmasını istemezdim doğrusu :d
Şu ana kadar çıkmadıysa sorun yok diyeceğim de, çıktı mı hiç? 😅
Yok çıkmadı şükür 😂
O zaman iyi 😂 Umarım öyle kalır
Umarım 😂
Şimdi boş bulunup burada söyleyelim diye yapıyorsun dimi sjsj
Yani söylersen de geçmiş olsun djdj
Var veya yok cevabını bekliyorum sadece
Ama sen de sanki içinde tutamıyorsun gibime geldi
Çok yakın arkadaşın olsa anlatırsın gibi jkdj
He benim çok yakın arkadaşım yok yani olamaz yani djdjdj
Diyorsun.. :D Bir bakmışsın olmuş
Olmasını istersen olur
Ama işte herkese de güvenemezsin :/
Ya hayır yanlış anladın sitem vardı söylediğim şeyde 😄 benim yakın arkadaşım yok mu yani olamaz mı yani anlamında djdnd
Hee djjd hızlı hızlı okuyunca böyle oluyor işte sorry :D
Önemli değil djsjdj
Teşekkür ederiim
Ricaaalar :)
Hayır sırrım yok neysem oyum. ama herkese de her şeyi söylemem elbette.. sadece en güvendiğim dostum dediğim arkadaşıma anlatırım dertlerimi ya da sıkıntılarımı. bunun dışında paylaşmıyorum
Cevap
15Cevap
Korkum yok. Sadece kendimi kendime saklamayı seviyorum.
Elbette var ama korkmuyorum oyle
Kendime bile dile getirmek istemedigim bir sirrim var. Ama Baskasina zarari dokunmayan bu sirla. Kendime zarar veren benim.
Hiç kimsenin bilmediği sırlarım var. Ama ortaya çıkmasıyla ilgili bir korkum veya endişem yok. Korkularımın aksine sır tutmayı da iyi bilirim😀
Tanridan saklayamadiklarimi kullardan da saklamiyorum ortaya cıkacak bi sırım var ise mahşerde cıkacaktir.
Ortaya çıkmasından korkma değil de o sır travma yaratacak olduğundan toprağa gömdüm onu.
Artık umrumda bile değil eşcinselim. Kadınlardan hoşlanıyorum. Başka bir sırrım yok ki
Hayır öyle bir sırrım yok
Evet ne yalan diyim var.
Evet var ben vampirim jdjfj
Kan emici olan mı yoksa ruh emici olan mı :()
Kan sevmem ruh alayım fjfjf
O daha kötü :/ dfd
Olsun 😒
kuzenimin bana tecabuz etmesi ottaya fikwrsa aile karisir ve mutlular istemiyorum aralarinin bozulmasini
Korkmuyorum ama var tabii
Hayır yok.
Hayır yok, "ekşınsız" bi kızım :d
Yok herşeyim ortada
Yok içim dışım bir benim saklamam hiç
Biz de kalsın, korkuya da gerek yok.
Bu tip yerlere bile yazmak sakıncalıdır
Allaha çok şükür öyle bir kirli işim yok.
Yok sıradan insanız biz😂
Var birini dövdüm 😅
hayır yok
evet var
Param
Hayır...
Hayır yok
Yokkk õyle..
Biseksuel olmam..
Yok yahu.
Var evet
Yok Sanirim ya