Ben türk erkek olarak türk kızlarını istemiyorum çok kötüler neden bu kadar kötü kalbleri var anlamıyorum
İnsan hiç saygı olmaz mı kürt erkeklerini sevdiklerine kadar türk erkekleri sevmiyorlar yüzleri güzel olsa bile kötüler hem şu argüman yapacaklar işte sizde Rus kızları seviyorsunuz onlarda sevgili oluyorsunuz ya ortalama liseli kaç tane
Türk erkeğinin Rus kız sevgilisi oluyor
Hayatında kaç tane Rus gördü ki onlara göre her kapıda bir Rus gelin var
Zaten türk erkekleri evlengi kızlar orta Asyalı yine türk ama kızlarda bu yok
Bilemem ama sizde milleycilik yok
Yani Rusları pek sevmem ama helal olsun onlara bir insan neden kürt erkekleri için akım yapar ya valla ben yabancı evlenmek istiyorum ama Rus ya da Ukraynalı olmayacak ama türk hiç olmasın ( beni yanlış anlamayın ama insanı karakteri soğutur)
İnsan hiç saygı olmaz mı kürt erkeklerini sevdiklerine kadar türk erkekleri sevmiyorlar yüzleri güzel olsa bile kötüler hem şu argüman yapacaklar işte sizde Rus kızları seviyorsunuz onlarda sevgili oluyorsunuz ya ortalama liseli kaç tane
Türk erkeğinin Rus kız sevgilisi oluyor
Hayatında kaç tane Rus gördü ki onlara göre her kapıda bir Rus gelin var
Zaten türk erkekleri evlengi kızlar orta Asyalı yine türk ama kızlarda bu yok
Bilemem ama sizde milleycilik yok
Yani Rusları pek sevmem ama helal olsun onlara bir insan neden kürt erkekleri için akım yapar ya valla ben yabancı evlenmek istiyorum ama Rus ya da Ukraynalı olmayacak ama türk hiç olmasın ( beni yanlış anlamayın ama insanı karakteri soğutur)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer