Fazlamı inatçıyım?

Ben çirkin kızım yüzüme kimse bakmaz, beni gören erkek yolunu değiştirir selam veren bile olmaz. ... Bende kimseye bakmam zaten bende onları beğenmiyorum. Çünkü hedefim kariyeri iyi olan uzun boylu erkek.

Yazın estetik ameliyatı oluyorum.. Babam üniversite bir bitince estetik masrafları mı karşılayacağını söyledi kusurlarımı düzelttirmem 130.000 ₺ tutuyor doktorun soylediğine göre. İstediğim hayat standartları çok yuksek başarılı kariyerli bir kadında olmaya çalışıyorum.

Hatta kendi paramı da kazanınca boy uzatma ameliyatı da olacağım.

her şey geleceğe yatırım.

Her erkeğin çirkin kadın istemediği gibi bende fakir ve çirkin erkek istemiyorum.

Bazıları diyor bunca emek bunca çaba ne gerek var hayat kısa diyor.

Ne yapayım çirkin kadınım diye çirkin ve fakir erkeklemi evleneyim hem çocuğum çok çirkin çıkacak aşırı boyutta, hemde benim gibi fakirlik yaşayacak tabikide boyle bir hayat sunmak istemiyorum gelecekteki çocuğuma. Onu geçtim nereye kadar bu eziklik buna son vermek icin çabalıyorum hayallerim çok yüksek kariyer anlamındada yılmadan çabalıyorum. Bazen güzel kadınların çirkin ve fakir erkek tercihi oluyor bana komik geliyor. O erkek senin dış görünüşünü sevdi sende okadar tuhaf insansın ki kalbi güzel gözü dışarıda olmaz diyorsun cidden komik.

Var cidden öyle kızlar çevremde aklını kullanmayan saf kişilikli kızlar.

Tek dediğim şey sen karakterine bakıyorsun ama o senin güzelliğine bakıyor.

Hatta kendimide örnek veriyorum.

Erkekler karaktere önem verseydi ben yalnız kalmazdım.

Bana şu anda fakiri de çirkinide bakmıyor neden?

Anlayın işte.

Ve en önemlisi de bir kadın için kariyer.

Sadece güzel olmakta yetmiyor, diyelim ki güzelsin zengin koca buldun boşandınız ya sokakta kaldın ya da annenin evine...

Güncellemeler
+1 yıl
Bos yapmayın zeki başarılı çokta güzel kadını kim istemez ki😊
Güncellemeler
+1 yıl
İnatçıyım dedim ya... Benim yaşadığım zulmu su anda başkası yasasa hayatta degildi bu dunyada yaşamam bir mucize.
Hala daha pes etmiyorum daha fazlasını istiyorum.
Kimse karaktere bakmaz.
Yalan konuşmayın.
Fazlamı inatçıyım?