•birazcık romantik olmak
•esprili olmak
Bunlar olmazsa olmaz bence dkjfjdjfjf yemek yapabilirse de fena olmazdı djjgjd

•birazcık romantik olmak
•esprili olmak
Bunlar olmazsa olmaz bence dkjfjdjfjf yemek yapabilirse de fena olmazdı djjgjd

Az konuşsun, benden uzun, kendine güvenen, çalışmayı, tertipi seven, merhametli, anlayışlı, gezmeyi, gülmeyi seven, çocukları seven/sayan.. bir damat adayı varsa çalıştığım yerde sırada bekleyebilirler tabi bir buket çicekle. Gayet ciddiyim. Zaten çok yakın bir zamanda evleneceğim ona göre fırsat bu fırsat sonraa bir dolu kutu pişmaniye yersiniz benden söylemesi/uyarması.
Ben evlenmeyi hiiiç düşünmedim ne bir düğün hayali nede gelinlik vardı. Kriterleri falan düşünmek değişik. Ama istesem bu kadar olurla olmaz arasında bir eşim var 🤣🤣🤣 önce biraz yaşayacaksın evlenmeden öyle karar vereceksin
Boğa kadını olsun erkek kankası vs olmasın güvenilir sağdık olsun Allah'a inansın Allah'tan korksun böylece ihanet edemez libidosu düşük olsun aldatma riskini azaltır ses tonu güzel olsun minyon tipli tatlı birisi olsun... Kaç dakikaya çıkar
Cevap
96Cevap
Yaş olarak benden büyük yani olgun olmalı.. eğlenceli kafa dengi olmalı.. beni kalbim için karakterim için sevmeli.. bir de anlaşabilmeliyiz çoğu konuda.. anlaşmazlıklar yaşarsak ilişki de sürekli tartışmalar olur bunu da istemem
Gerçekten uzun ilişki insanı olması
Kendini ilişkiye adaması bu herşeyi içeriyor sadakat saygı dürüstlük
Kadın olması ve zengin olması yeterli
Diyosun😀😂
Zengin değilim maalesef dkjfjdjff
Ne diyo bu ne sevgilisi terbiyesiz
Komik mi😒
Biri saçma sapan bişey yazdı boş ver dkkgkdkg
Cidden bu iki oldu😂
Hem yeri geldiğinde konuşmadan anlaşmak hem arkadaş gibi gülüp eğlenip vakit geçirmek hemde her zaman karşılıklı destek olabileceğim bir ilişki isterdim. Benim ikiden fazla olsun.
Bu arkadaş olma kısmı da çok önemli yoksa evlilik çok monotonlaşır😀
Birisiyle nasıl arkadaşlık yapabilirsin ki yeterince arkadaşı olan insanlar arkadaş aramaz veya kimse aramaz arkadaş olmak istersen fazla ilgi tuhaf gelmez mi
Arkadaşlık kotası olan bir şey değil. Belirli aktiviteleri birlikte yapıp, geçirdiğim zamanda eğlenebilmektir. Beraber gezi, oyun oynama, espri kültürü ve şakalaşma, film izleme vb. aktiviteleri veya bir kısmını yapmaktan keyif almaktır. Kısacası birbirlerinin dünyasında yabancılık çekme değil uyum sağlaması.
Normalde zaten kimse arkadaş aramaz. Kafalar uyuşur beraber takılırsın.
İki tane kriter eklemek çok zor. İnsan bu sonuçta. İllahi 2 kriter olacak ise;
1) Karakter ve değerler: Evleneceğim kişinin dürüst, saygılı, anlayışlı ve güvenilir bir karaktere sahip olması benim için çok önemlidir. Ayrıca ortak değerlerimizi paylaşmamız da ilişkimizin sağlam temeller üzerine kurulmasını sağlayacaktır.
2) Uyum ve iletişim: Evleneceğim kişi ile uyumlu bir ilişki yaşamak ve sağlıklı iletişim kurabilmek benim için önemlidir. Birbirimizi anlayabilmek, birbirimizi destekleyebilmek ve birlikte sorunları çözebilmek ilişkimizin uzun ömürlü olmasını sağlar.
1- İnsan olması. Aslında çok net ama yine de açayım biraz; merhamet sahibi ve insancıl olmasını beklerim. İnsancıl derken duyar kasan biri de olmasın tabii ki.
2- Mağara adamı olmaması. Ben rahat biriyim o da rahat olsun. Benim gibi baksın olaylara
Tüm kızların aşık olacağı kadar yakışıklı olmalı
Beni çok sevmemeli evlensek hile bana her an gidebilirim korkusu yaşatmalı
Serseri olmalı ama çalışmalı
Beni fazla takmamalı peşinde koşturmalı
O benim köpeğim değilde ben onun köpeği olmalıyım
Mesela arada beni aldatmalı
Kumar oynamalı ve arada içip eve sarhoş gelmeli.
Ne? Ciddi mi bunlar?
Kadınlar dile getirmese bilee bole istiyorlar aldatma harici hepsi dogruu
@mehmet41702 evet aynen böyle istiyorlar ve ben söylemiyorum bunu istiyorum.
@strongerrs55 aynen doğru
Şaşırdım. Ama dürüstlüğünü takdir ederim.
Kadınlar hipergamik canlilardir her dedigini yapan iyi erkegi sevmiceklerdir buna eminim
@strongerrs55 bizde öyle yalan aldatma yok
@mehmet41702 aynen öyle sende yapma
Ama kadinlarin sorunu suki erkekleri beta yapipp ortalikta erkek yok yhaaa diye aglamalari cok sacma
@mehmet41702 ee yok
Oyle bir varki yuksek degerli erkekler herseyin farkinda cogusuda yanliz ve sevgilileri yok hicte sevgili aramiyorlar
Ben manipüle etmeye ve manipule edilmeye karşıyım. Ilişkimde bile haklı olduğum konuları dile getirmekten kaçındım hatalarım vardı karşı taraf dile getirdiğinde ses etmedim ben karşı tarafın hatalarına ses çıkarmadım ve bunları alfalik ya da betalikla kiyaslamıyorum bunlar benim tercihimdi evet sıkıcı ve monoton bir hâl almıştı ilişkim sanırım fazla huzurlu olduğu için devam etmek istemedi ama manipule ederek bir insanı elimde tutmayı neden isteyeyim
Acaba ciddi misin?
Sonsuz dürüstlük ve sadakat
İlgi
Anlayış
Aşk
Hoşsohbet en önemli beklentilerim.
Yemek, ev işleri vs gibi şeyler önemsiz bu konularda beklentim olmaz yeterki tembel olmasın yapmak istesin. Bunları bilmiyor olabilir ben hepsini iyi yapıyorum zaten öğretirim yemek yapmayı felan birlikte yaparız 😅
Gamer olsun benim gibi bi oyun olmadan olmaz. Bide yemek yapsın yeter. Ben bilmiyorum çünkü aç kalırız. Her gün dışardan söylersek vay halimize sksjssj.
Oyun ve yemek diyince aklıma purple place geldi dkjfjdjf erkek de yemek yapsın ama kadın sürekli her gün yapamaz😅
Maşallah 😂
Rica ediyorum bir sorun sıkıntı olduğu zaman kendisini haklıymış gibi sanıp bana boşanma davası falan açmasın 😂
Sanki daha önce yaşamışsn gibi anlattın dkkgkfkgkfkgkf
Allah korusun djfjdksjd
Allah korusun tabi de bana öyle geldi🙄😂
Yok bee
1 anası ölmüş olsun
2 çocuğumuzu doğursun
3 bu özellikleri taşıdığına emin olanlar ulaşsın +159753235679
shshdh
Ahaha😂
1) Düzgün biri olmasını
2) Akıllı olmasını
3) Mantıklı olmasını
4) Düzgün bir işi olmasını
5) Aldatmamasını
6) Yakışıklı olmasını
7) Bilgili olmasını
8) En ufak bir sorunda içki içmenesini
Kılı tüyü sakalı olmamalı
Kıro zevkleri olmamalı
Antinatalist veya kısır olmalı
Sjjfjdkdkfkdkf
Evet. Saç dışındaki kıllar gereksiz
1) İslam dinine inanıyor ve ibadetlerini yerine getiriyor olması
2) Bana saygı duyup ilgisini sevgisini eksik etmemesi.
Zengin olması ve parasını sevdiği erkeğe yedirmesi.
Sesli güldüm😂
😏
Güven güven güven en önemlisi (Yakışıklı güvenlik)😁
Extra olarak sevgi arkadaşlık tutku aşk romantizm duygusallık bütün yaşanabilecek herşeyi benimle olsun yeter üçüncü şahıs aramızda olamaz
1) En az benim kadar ya da benden daha zeki olmalı, beni bulunduğum seviyenin daha da üstüne çıkarabilecek potansiyeli olmalı (bu arada ancak öz güvensiz bir erkek kendinden daha zayıf bir partner ister)
2) Ahlak, etik ve çalışkanlığı hazmedebilmiş biri olmalı. Dik duruş sahibi olmalı, zorluklar karşısında omurgasını eğip bükerek beş para etmez insanlara el ovuşturacak tipte olmamalı.
3) Bilgili, espirili, neşeli ve enerjik olmalı.
yorumlara baktım ama kızların çoğu yalan söylemiş.. onların 1ci önceliği paradır.. zenginse her şey uygundur bu kadar basit.. yalana gerek yok
Ben bakire olduğum için kendisinin bakir olması tercihim. İkimizde birbirimize denk olalım. Eşit şartlarda. Fakat böylesi bu devirde olmadığı için geçmişi çok pis olmayan tercihim diyelim. Sadakat önemli eğlenceli olması enerjisi önemli öyle yani
Zeka ve saygi
Zengin olsun yeter 🫡
Bendeki para ile anca 2 tane kedi evlendirenilirim 🫠
Erkekler de artık zengin kadın istiyo devir değişti. d
Hiç deme 250k param anca var bununla düğün çalmak zor 🫤 mobilyalara yetmez. Zengin olsun cirkin olsun hiç fark etmez
Anlayışlı biri ve yeri geldiğinde gülüp ve yeri geldiğinde ağlamasını bilen birde hem arkadaş hem dost gibi davranmasını bilen saygı sadakat ve ailesine karşı saygılı ve merhameti olması yeterli
Aşiri muhafazakar olmamasi, şişman olmamasi, hee yönden kendini geliştirmiş olması yeterlidir benim için
yapmacık olmasın yalancı olmasın yeterli bana
Senin gibi olmasın yani
Tamam
Ne evlilikmis la hsdhd her soru evlilikle alakali neyse cevap verim bakire ve durust olmasi
İlk defa evlilikle ilgili sordum ya skjfjdjf
Valla ust uste 2 veya 3. soruyu gordum o 3. soru da senin sorundu bu yuzden yani sorry jfjjf
Bitanede ben sorayım dkfjdjf
Kafa dengi olsun ya benimle büyüsün benimle küçülsün... birlikte akıllanıp birlikte delirelim
Arkadaşlık, saygı, romantik kişilik, gelişime açık bir kişi tamamdır. 👌
Saygı, sadakat, nezaket, biraz kırık olmalı 🤗 beraber dirft yapmalız mesela...
Tamamen bekar olması ve bana her açıdan uygun olması.
Sohbet edebilmek kültür seviyesinin uyumlu olmasi.. muhabbet.
Cözüm odakli olunmasi.. cocuk gibi küsme trip, kavga odakli olanmamamis.. sorunlari acikca konusabilmeli ve cözmeye meyilli olmasi
Saygi sevgi tutku diyede devam eder
Sıcak kanlı samimi güvenilir alımlı. Ve kesinlikle ateşli.
Beynini kullansın baya fark atar rakiplerine
Vicdan.
2. Sine gerek yok bence..
Vicdan olunca bir insanda gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Anlayışlı olması müslüman olması şaka kaldıran bir insan olması
Zengin ve çok zengin olacak ne demişler bu zamanda ya kaderin ya kayınpederin iyi olacak😂😂😂😂😁
Güzel yemek yaparım dışarıda yemeyi daha çok severim
Klasik cümlelere gerek yok en önemli olan kriter tutkulu mu değil mi ona bakarım 😉
Merhamet ve sadakat ama komikte olsun ay bu liste uzar gider hsjsjsjs
Her anlamda sadakat ve ilgi. En önemlisi bu ikisi bence.
Sorumluluk sahibi biri her anlamda. Sorumluluk SORUMLULUKKKK.
1. Uyum
2. Tüm kriterlerimi karşılaması.
Birincisi hayalimde bir Türk kadını ile evlenmek var. İkincisi ise romantik olsun istiyorum.
İyi geceler...
Uyumlu ve sadakati olması oldukça önemli...
Lütfen cimri olmasın ve kasıntı olmasın şakayı kaldırabilsin yani
Off bunlarda vardı
Evleneceğim kişi hayvanları sevmelidir, merhamet duygusu yüksek olmalıdır.
Kedi 😍
@carlobriga kedi mi 💙kedi dedigin zaman kalbim böyle atıyor💙💙💙💙💙
Sizi bilmiyorum ama ben kediler ve bebekler için kafayı yiyorum 😍😍
@carlobriga harika😀😀
Özellikle smokin kedilere hastayım 🤣🤣😍
Kedin var mı yoksa? 😍
Bunlar kolaymış ✅✅
ben böyle sipariş. sevmiyorum ama prenses olsun diyeyim
kadınların sahip olmadıkları romantizmi neden erkekten beklerler?
Beni sevmesi
Sevmesi beni
1. ve en önemlisi bu, dekolte giymesine kesinlikle karşı değilim ama o dekolteyi taşıyabilmeli.
2. si ise motosikletlere karşı olmaması. (Bana ben mi motosiklet mi demesini kesinlikle istemem)
20 yasindayim o yuzden bu cevap icin erken daha zaman ilerledikce degisebilir cunku
Geçinmeye gönlü olsun bir de Manisa da ikamet etsin o yeter
Adam gibi adam olsun merhametli vicdanlı iyi bir insan olsun yeter
Benim onu sevdiğim gibi onunda beni sevmesi gerekir
Karaktersiz olsun karakterli sevmem namussuz olsun namuslu sevmem
yemek konusunda marifetli yalan dolan kesinlikle olmamalı ve abartılı şaşa lı yaşama düşkün olmamalı bunlar önemli konular ayaklar yere basmalı...
Doğru bir insan olsun sadık olsun beni olduğum gibi sevsin ilk gün düzgün bir kız olsun ama maalesef benim çoğu istediğim kriterler Türk kızlarında yok ve ben artık türk kızlarının sadık olduğunada inanmıyorum
Gerçekten insana bağlı olan birsey... ben de sadece Türk erkekleri ile sevgili oldum ve 3 iliskimden ikisinde aldatıldım. Bir tane Rus sevgilim oldu o aldatmadı mesela.
@kimseninmoru tabi ki karaktere bağlı ama bir eleştiri yapıyorsam genelleme yapmak zorundayım sakın kimse kişisel olarak alınmasın
Birlikte eğlenebiliceğim, gezebiliceğim, her işimizi birlikte yardımlaşarak yapacağımız, benim gibi çocuk istemeyen sadık biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?