Bu soğuğa rağmen halen hasta olmadım (olmak istedikçe olamıyorum😂😅) karnım çok aç dış paneli çıtır içi sulu sulu tavuk çekiyor canım. Tüh yazdıkça mahvoldum

Bu soğuğa rağmen halen hasta olmadım (olmak istedikçe olamıyorum😂😅) karnım çok aç dış paneli çıtır içi sulu sulu tavuk çekiyor canım. Tüh yazdıkça mahvoldum

Açıkçası iyi bir gündü aslında. Kardeşim bir bakmışsın ki iş bitmiş yemeğin karşısındasın 😅 Hayat hep öyledir, işin bitince tüm yük üzerinden kalkar ve mükâfatını alırsın 😊
Gün sonu güzel bitti abi şükür 🙏
Cevap
13Cevap
Benim iyi geçiyor şimdilik
Birazdan kanal tedavimin 2. seansına gideceğim sabriye hanımm iğne batıracaklar bana ühüüüü
Aman kardeşim bende iki ay belki de üç oldu kanal tedavisi oldum geçmiş olsun
Soğuk ve kötü
Aynısının laciverti bende
Aradaki bi kelimeyi unuttun
@EtkileyiciSes00 aaaaa hadi ya ne kadar zekisin sen öyle
Zeki degilim ben
@EtkileyiciSes00 olsun be nasip
Web yazılım uzmanıyım sabırlı ve sistemli biriyim cok zeki degilim. İnsanları kucumsemem asla. Sen de iyi birisin gibi hislerim kuvvetlidir her zaman
@EtkileyiciSes00 bilmiyorum ki etkileyici ses kimine kötü kimine iyiyim
Hos bir kadınsın kendini sevdigini düşünüyorum bazen git gellerin olsa da. Bir de sanki gecmiste bazi kotu yaşadığın seyler var temkinlisin bu hayatta
@EtkileyiciSes00 beni ne kadar tanıyorsun ki ben seni ilk defa görüyorum fakat dediklerin doğru
Dediğim gibi hislerim kuvvetlidir genelde. Ben de seni az önce gördüm sadece. İlk defa yani. Tanışmaya cekiniyorum biraz red yedigimde icime kapanan biriyim
@EtkileyiciSes00 anladım burayı biriyle tanışmak için kullanmıyorum ama teşekkür ederim karşınıza iyi insanlar çıksın
Senin de inşallah. Yüreğin tertemiz
Hastaydım biraz iyi oldum bugün
Geçmiş olsun
Bok gibi ama bakalım
Çiçek gibi olsun
İnşallah
Evde geçiyor ama şimdi de dışardayım sakin geçiyor yani.
Ne hoş
Soğuk ve sıkıcı
Uykum var
O zaman uyumalısınız dünyanın en iyi önerisi
Hava çok soğuk Sabrina yapıyorsun dışarıda
Ekmek parası be ya
Marangozcu musunuz hanfendi
😂😂😂 evet beyfendi
kolay gelsin usta neyi tamir ediyorsun
Uzanıyorum.
Resime anlam veremedim
İnan bende anlam veremiyorum