Yaşamadıklarını yapamadıklarını bir başkaları yapınca kıskançlık yapar mısın?))

Yaşamadıklarını yapamadıklarını bir başkaları yapınca kıskançlık yapar mısın?))

Başardığına göre çok hata yapmış olmalı.
Bu yüzden, başarıyı kıskanmak gibi ezik ve düşük seviye bir davranış sergilemek yerine, olgun ve çözüm odaklı yaklaşıp karşı tarafın tecrübelerini dinlerim, ki daha sonra ben onun yaptığı hataları yapmayayım keenks
Yapamadıklarımı değil. Ama senelerce dua edip bana nasip olmayanın, bir başkasına çabasız şekilde gitmesi durumunda kıskanclık hissederim. Kıskanclıkta her duygu gibi normal, biz insanlar kıskanclık duygusunu ötekileştiriyoruz kabullenmiyoruz , halbuki diğer duygular kadar olağan.
Hiç hiç hiç bir zaman olmadı.
Yaptıklarımdan zerre kadar pişman olmadığımdan kaynaklı.
Yapamadığım şeyler yok mu illahaki var.
Vicdanım rahat.
Elimden geldiğince , sonuç olarak bende insanım imkanlar verilirse , fırsatlar , seçenekler dahilinde yapmaya çalışıyorum.
Şu yaşıma kadar kıskançlık kelimesi nedir hiç bilmedim ama gözlemlediğim kadarı ile kıskançlık uzun saçlılarda fazlasıyla var, mesela birbirlerinin giyimine kuşamına çok dikkat ederler, süzerler ve birbirlerini kıskanırlar, biz erkeklerde bu duruma fazla rastlamadım 😊
Cevap
14Cevap
Kıskanma değilde ister istemez bir imrenme özenti oluyor
Kıskançlık olmuyor da kendime çok yükleniyorum
Hayır böyle bişey yapmam ama "işte bak insanlar yapamadıklarını yaptılar sende çalış çabala seninde olsun "diye kendime öğütler yağdırırım. En azından bu durum bana iyi yönde hırs yaptırır kıskançlık değil
Hayır kimseyi kıskanmam, tam tersi mutlu olurum. çünkü ben yapamadıysam o yaptıysa mutlu olurum iyi hissederim.
Asla yapamıyorsam yaptırırım neden kıskanayım😂😂😂
Yapamayan degil yapan oldugum için kıskanılan tarafım
Neden kıskanayım ki? Kazanırken birlikte mi kazandık çalıştık diye sorarlar insana.
Tabikiii gece gündüz düsünürr kriz geciririm nazar ederim o derece
Yapmam diyen samimi değildir. İnsan doğasında var bence/
Hasetliği hiç sevmem…
insanlar iyi olsun benden iyi olmasıncıları hiç hiç sevmem…
Boğasım geliyor diyormuşum :D
Hayır aksine sevinirim niye kıskançlık yapayım hem kendine bak başka biriyle niye yarış icerisindesin kimin ne yaptığını pek umursamam genelde 😌
Kıskançlık yaşarım. Hatta bu hayata izlemeye gelmişiz de derim.
Hyr, istesem de kıskanç olamıyorum..😝🙂
Böyle şeyler pek benim başıma gelmez.
Her insanda az da olsa vardır
Demekki onun alanına daha yatkın diyorum.
Hayır helal olsun benden iyi imiş derim
Kıskanmam hayranlık duyarım
Hayır yapmam herkes kendi hayatını yaşıyor
Hayır sadece imrenirim
Kıskanma değil ama kendime kızarım daha çok
Ne demezsin :D
Hayır yapmam
Guzel soru vesselam
Onun dübürünü tokatlıyasım geliyor
Yaparım hshsjjsjs
evet
Hayır umrumda olmaz