Uzun uzun anlatin ya benimki hasta olup sinif ortasinda yapmam cok utanmıştım o zaman küçük olmama ragmen

Uzun uzun anlatin ya benimki hasta olup sinif ortasinda yapmam cok utanmıştım o zaman küçük olmama ragmen
Bi ara arabanın camından saçlarımı düzelteyim derken adam arabanın içindeymiş bende saçlarımı düzeltirken adam cami bi indirdi aşağı baktı bana... O kadar utandım ki anlatamam 😂
Evet jdjdhehhdd
Bak şimdi yolda şarkı dinleyerek gidiyordum ve şarkı listemde de "happy birthday" şarkısı varmış (işte doğum günü falan indirmiştim)... İşte o şarkı çalarken telefonuma arama geldi ve açtım... Telefonda da arkdaşım eğer markete yakınsan onu bunu al demişti ben de market"in kapısına yettim ve tamam diye kapatarak içeriye girdim... Meğersem aramayı kapatınca şarkı devam ediyormuşşş. Ve girdiğim an "happy birthday happy birthday my love falan filan" bu arada seside yüksek... Herkes için şoook bana bakıyor kimin doğum günü falan birileri benden sürpriz hediye bekler gibi... O an fena utandım..😂😂😂😂
Cevap
2Cevap
Utandığım bir anım yok
Olmasin ya ne güzel
Digiturk yetişkin kanalları izleyip faturada evdekilere yakalanmak
🤣🤣
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?