Merhabalar Herkese 🌸

Sadece aşk ilişkisi olarak değil de genel olarak düşünebiliriz. Sizce karakteristik olarak zıtlıklar olması, insanlar arasındaki ilişkilere renk katar mı?
Merhabalar Herkese 🌸

Sadece aşk ilişkisi olarak değil de genel olarak düşünebiliriz. Sizce karakteristik olarak zıtlıklar olması, insanlar arasındaki ilişkilere renk katar mı?
Kesinlikle öyle zıt kutuplar birbirini çeker derler bu çok doğru tespit iki arkadaş düşün birisi çok neşeli iken diğeri ağır başlıdır birisi birisi çok konuşur birisi suskundur birisi sakin dir diğeri asabi eşlerde de durum aynıdır hiç kimse kendi kişiliğinde olan insanı sevmez çünkü bir koltuğa iki karpuz sığmaz misali bir durum olur
Hayır katmaz hiç bir şekilde.. çünkü zıt insanlar birbirleri ile anlaşamazlar başta farklı olmaları birbirlerini keşfetme isteği getirse de zaten hayat hakkında sürekli zıt fikirleri olması uyuşmazlık yapar.. işte görürüz ya filmler de hep zıtlar birbirini çeker o tamamen yalan.. benzer olanlar sadece birbirlerini çekerler.. gerçekten anlaşırlar.. zıt insanlara bakın toksik ilişkileri vardır.. hep ayrılır barışırlar bir gün tamamen biter
Tamamen zıt olması karakterin ilişkiye çok renk katmaz bence. Çünkü insanların her şeyden öte birbirleri ile anlaşabilmesi gerekiyor. Çok zıt olmak herhangi bir işe yaramayacağı aksine ilişkileri sekteye uğratır.
Zıt kutuplar birbirini çeker diyorlar Evet bazı çiftlerde aynı karaktere sahip olan kişilerin anlaşamadığını birbirlerine zıt insanların ilişki yaşadığını evlendiğini görüyoruz galiba her iki taraf da birbirini tamamlıyor bir terazi gibi düşün bir taraf sakinse onun hayatını neşelendiren daha Konuşkan aktif etkinliklerde bulunan bir insan onun o tarafını dolduruyor
Cevap
13Cevap
Ortak noktaların çokluğu ve birbirini dinleyen insanlar ne kadar zıt bile olsa el ele tutusabilecekleri için korkmamalı.
En hararetli tartışmadan sonra bile gözlerinin içine baka baka ağızdan çıkan tek bir kelime yüzlerin gülmesine sebep , belki bir neden.
Vicdan sahibi olmak galiba tek sonuç.
Bir düşünür ne güzel demiş.
Sen benim merhametimle çıktığın savaşı kazanamazken, kalbime nasıl hükmedeceksin.
Önceden keyifli geliyordu ama şimdi zıt düştüğüm biriyle pek anlaşamıyorum. Tamam her konuda aynı fikirde aynı bakış açısında olunmaz elbet ama genel anlamda uyuşmak önemli benim için.
Bence katmaz en basiti siyasi görüşü farklı olanla bir insan yapamaz ki o kişiyle
Yoo benim arkadaş grubunda herkesin siyasi görüşü farklı
Fanatik biriyse anca anlaşamaz ki fanatikleri de hiç sevmem
Sizde siyaset muhabbeti dönmügor o zaman
Hep dönüyor da dışlama yok bizde. Bir de siyasi fikirlerimiz başka da olsa ortak görüşlerimiz var.
Benim çevremin hepsi Allahtan benimle aynı fikirde 😀
Zıtlığın da bir yeri olmalı olur olmadık ön yargılı yaklaşılmamalı yoksa beni kaybeder sonsuza dek. Neden mi; bir yapan bir daha yapar diye kimseye güvenemiyorum o yüzden.
Zıt insanların birbirine katacak şeyleri düşünüyorum da bulamadım. Anlaşabilecekleri bile garanti değil.
Katar, katmalı, lutfen katsin
Umarım katar airjsjd
Ben hem arkadaşlık hem de aşk ilişkilerinde kendimle zıt karakterde biriyle anlaşamam ve de uğraşamam
Bence evet insanın o an asi oluşu karşısındaki kişiye hoş bence :d
😜
Bazen katar. Fazlası incitir. Arada çatışma çıkmalı.
Hayır. Aksine birbirlerini zehirlerler. Hayat cehenneme döner.
Hayır çatışmalara da neden olur. Eğer çatışmaları da renk olarak kabul ediyorsak evet renk katar
Zıtlıklar çok fazla ise anlaşmazlıklar meydana gelebilir bence.
Bence katmaz. Aynı ortak yönlerin az olduğu yerde uyumda olmaz.
İlk zaman katıyor gibi gelir, zaman geçtikçe anlarsın katmadıgını
Abartı bir zıtlık olmayacak şekilde olabilir
Çok fazlaysa renkleri soldurur.
İlk başta renk katıyor gibi görünür ama zamanla sorun oluyor. Her yönden uyumlu olmak çok iyi ( bence )
İlişkinin ilk zamanları bu onları etkiler tartışmaların ilişkiye heyecan kattığını düşünürler fakat zamanla yıpranmalarıma sebep olur.
Evet zıtlıklar olmazsa bir iliski hep sıkıcı olur
olur mu emin degilim
Kesinlikle katar severim zıtlaşmayı :D
Evet katar bence
Sonu kavgaya gitmeyecek zıtlıklar renk katar.
Bence katar, bir değişiklik, bir heyecan olur.
Tatli asklar kavgayla baslarmis
Aynen myle😂
Aksine zorlastirir
Bence katar
Bence renk katar ama konusuna göre değişir
dozunda aşkom
Yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?