Kişilik & Karakter Beklenti içerisinde olduğunuz bir şey var mı? Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ümitle beklediğiniz birisi veya bir şey var mı? Eğer varsa bu nedir? Beklenti içerisinde olduğunuz bir şey var mı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yok ya artık hiç bir beklenti içine girmiyorum.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hayır hiç yok 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Şu an için yok gadası 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir kariyer beklentim var tabi eğer olursa yani de çok ümitli diilim 1 4 Yorumla Hanjinx +1 yıl Olur olur bence yaa ΙιΙιτh +1 yıl Diyosun Hanjinx +1 yıl Diyorumm ΙιΙιτh +1 yıl Himmm
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Kendimden beklediklerim dışında bir beklentim yok. Olmaması için de gayret ediyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beklenti = hayal kırıklığı o sebeple beklentiye girmemek en iyisi 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hayır bir şey beklemiyorum 1 1 Yorumla Hanjinx +1 yıl 🙏
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yok sanırım olursa sürpriz olacak jsjsjs 1 1 Yorumla Hanjinx +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beklerken neyi beklediğimi unuttum 1 1 Yorumla Hanjinx +1 yıl İyimiş 😂 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var evet ama olmayacağını bildiğim bişey 1 4 Yorumla Only_Black +1 yıl Neymiş o? Yorumla _Daphnee_ +1 yıl @Only_Black olacak olsa yazardım açıkca 😂 Yorumla Only_Black +1 yıl Açıkça yazsana merak ettim hatun. Yorumla _Daphnee_ +1 yıl @Only_Black cıks gerek yok Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yoktur jskks 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok ya artık hiç bir beklenti içine girmiyorum..
Hayır hiç yok
Şu an için yok gadası
Bir kariyer beklentim var tabi eğer olursa yani de çok ümitli diilim
Olur olur bence yaa
Diyosun
Diyorumm
Himmm
Kendimden beklediklerim dışında bir beklentim yok. Olmaması için de gayret ediyorum.
Beklenti = hayal kırıklığı
o sebeple beklentiye girmemek en iyisi
Hayır bir şey beklemiyorum
🙏
Yok sanırım olursa sürpriz olacak jsjsjs
😂😂😂
Beklerken neyi beklediğimi unuttum
İyimiş 😂
Var evet ama olmayacağını bildiğim bişey
Neymiş o?
@Only_Black olacak olsa yazardım açıkca 😂
Açıkça yazsana merak ettim hatun.