Merhabalar Herkese 🌸

Herhangi birini birinden kıskanman, birinin seni birinden kıskanması veya genel olarak herhangi bir kıskançlık durumu yüzünden kendini kavganın içinde bulduğun oldu mu?
Merhabalar Herkese 🌸

Herhangi birini birinden kıskanman, birinin seni birinden kıskanması veya genel olarak herhangi bir kıskançlık durumu yüzünden kendini kavganın içinde bulduğun oldu mu?
Sevgilimle mi yoksa üçüncü şahısla mı? Üçüncü şahısla herhangi bir kavga tartışma laf sokma tersleme gibi bir durum söz konusu değil. Sevgilimde vardır zaten hata ben rahatsız oluyorsam. Sevgilimde bir şey gormezsem umrumda olmaz. Zaten kiskancak biri yok o yüzden herkes rahat olsun 😅
Hepsi sayılır 😂
Kıskançlık zor bir his özellikle ben insanları kıskanmadığım hâlde, karşı tarafın bana saldırmak için sıradan bahanelerle kavga çıkartmalara çalışması bunu da en gizli bir şekilde yapmaya çalışması çok zor. Bunu farkedince daha da sessiz kalmak tercihim.
Teşekkürler..🦋
Hayır etmedim yani ben zaten insanları kıskanan birisi değilim.. kimseye de karışmam herkes özgürdür istediği gibi yaşayabilir.. ama bazen tabi ki de saldıranlar oluyordu geçmişte özellikle okul dönemimde.. onları da görmezden geliyordum
Tartışma oldu ama ben tartışma kavga sevmem kısadan he deyip kestirdim konuyu
Cevap
9Cevap
Elbette sevdiğim insanları paylaşamam ve bu yüzden de sözlü tartışma yaşadım
Maalesef hem de çok :D
Sonu karakolda biten olaylar.. yanimdaki adam için haklı bir kavga karşı taraf içinde haklı bir savunma.. ama benim için tam bir travma. Delikanlılıgi değil de soğukkanlı olmayı öğrenmek asıl meziyet.
Çok geçmiş olsun. Böyle biriyle baş etmek zor olmuştur
eski karımla etmiştim giydiğine karışmazdım ama bir gün çok kısa etek giymişti hiç giymeseydin dedim kavga çıktı
Ben etmedim ve hiç bir zaman bir insanı kıskanıp nefret gözüyle bakmadım fakat bana bu gözle bakan olduysa yazık ne diyim :)
Terbiyesiz onlar 😌💃
Çok aşırı kıskanç birisiyim o yüzden çabuk sinirleniyorum ve sabırlı degilim. Ya benim olursun ya bana ait olursun ya da cehennemin dibine gitsin aq
Hayır etmedim, yanlış anlaşılmadan kaynaklı tartışmanın kıyısından dönüldüğü olmuştur.
Illa sevgili için geçerli degil bence ben arkadaslarimi da kıskanırım ve ettim fazlasiyla
üniversitede Bir kız için arkadaşımla kavga etmiştim de ikimizede yâr olmadı 😂
Evet ettim
Hatırlamıyorum ama yapmamisimdir sanirim
Hayir etmedim etmissem de hatırlamıyorum
Ben kimseyi kıskanmam 😂
Ederim kıskancım tabi
Yok henüz olmadı 😄😄
Kıskanmak cahillik bence
Hayır kavga etmedim
Çok hep kıskanılan taraftım 1 defa kıskandım
Etmedim.
hayır aşko