+1 yılSanırım vücut kıvrımlarını görmek istiyor. Evet, gerçekten seven vesikalık ister bence de çok haklısın. Bundan sonra boydan fotoğrafı kızlar olarak kaldıralım yerine vesikalık gönderelim. Nasıl fikir? Bence mükemmel😅
71 Yorumla
Soran+1 yılEvet mikemmel 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılBoydan fotoğraf istemenin sevip sevmemek arasında bir bağ kuramadım. İnsan sevdiği kişiyi girmek ister, yani burada anormal olan durum nedir anlamadım 🤔
Sanırım ilişki içinde olduğu karşı cinse boydan fotoğraf atmayanlar, reel hayatta da boylarını kimseye göstermiyorlar? Ya da bu tipler reel hayatta insan içine mi çıkmıyor?
İşine gelince ilişki içindesin ama konu boydan resme gelince, her gün yüzlerce insanın gördüğü boyunu posunu; ilişki içinde olduğun adama atmıyorsun...
Tam anlamıyla saçmalık... Benim için ilişki bitirme nedenidir...
20 Yorumla
+1 yılİlişki başlarında istemek zaten sapıklığa gireceğini düşünüyorum. Yani en azından belli samimiyet oturunca ve karşımızdakinin bundan rahatsız olmayacağından eminsek istenebilir ama o da bence uzak mesafe ilişkisi varsa eğer öbür türlü yüz yüze gördüğümüzden boydan foto istemek biraz garip gelir zaten buluşup görme şansın var.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoydan foto isteyen erkekler daha çok kazanıyor maalesef. Sevenler kadınlara yabancı geliyor sevgiyi bilmedikleri için.
44 Yorumla
Soran+1 yılÖyle foto istemeyenler, masumca sevenler varmıdır ki🥲
Cevap sahibi+1 yılMasumca sevenlerin kıymeti bilinmez
- +1 yıl
bazen masumca çünkü adam topuklu ayakkabı giymiş mi onu merak ediyor
Soran+1 yılOkadar da değildir kfkgkf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kadınlar boş işlerle uğraşıyor ondan
413 Yorumla
Soran+1 yılYok artık. d
- +1 yıl
@Moon-girl @Moon-girl evet?
- +1 yıl
Dolu iş dediğiniz de boydan fotomu 😆
- +1 yıl
Görmek isteyen normal foto ister boy falan belirtmek ne ya
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü erkekler sapık.
60 Yorumla Muhabbete bak mk ya. Kral ne, üzüm ne, ağlıyom ne olum.
Kadın, MEME, TOTİŞ VE VÜCUTTUR. Aksini söyleyeni sopayLan kovalarım.
Erkek çirkin, güçlü ve karizmatik olmalıdır. Babyface erkek peşinde koşan kehzolar, gidip kendinizi bi kontrol ettirin lezbiyen olma ihtimaliniz yüksek.(Kıza asılıyorum yhaa abaza mısın diyor. Asılmıyorum gay'misin diyor.)
Nedir lan bu işin ortası?
111 Yorumla- +1 yıl
Iyyyy yaptığın yorum midemi bulandırdı
- +1 yıl
Bir kadını böyle gören erkek kendini de para makinesi olarak görmeli ha bunu duyunca sevgi bu değil aşk emek sadakat temiz duygular demeye başlarsın djjdkff
- +1 yıl
@Sananegjnn yiek yeaa💃
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk Gerçekler..
Soran+1 yılBi tık haklısın kdjf
- +1 yıl
Gerçekler mi PWKSKDNSP senin gibi kurban zihniyetinde olanların gerçeği ile, benimkiler bir değil. Senin gibi sızlanan insanları gördükçe sadece yüzümü ekşitiyorum. Redpillci seni.
- +1 yıl
Jennifer ablam ne kadar güzel söylemiş Ain't Your Mama şarkısını, gerçi ingilizce diye kafan basmamış olabilir ama kendine bir anne arıyorsan cidden zavallısın, öyle misin?
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir de erkekler diyor kadınların saçma sapan kriterleri varmış, boy uzunluğuna takiliyormus vb. esas saçma kriterleri olan kendileri bence. bunu gizlemek için suçu karşı cinse atıyor. eğer kadınların da boy kriteri olsa boydan fotoğraf isterlerdi.
40 Yorumla Erkeklerin sürekli foto istemesi bayiyor artk tiksindirio kendinden yani uzaklastirio vazgecin artk sürekli foto istemekten erkekler
73 Yorumla
Soran+1 yıl@Cemeren__ her kızın yorumunun altına yazmak zorunda mısın kardeş. d
+1 yılBilmiyorum pek tarzım değil sadece özlediğim görmek istediğimden isterim genelde foto o da ne atarsa atsın fark etmez ben gözümde bütünlerim 😃
Herhalde değişen ya da hasar kaydı var mı onu tespit etmektir yoksa kıçına bakmak istedikleri için değildir kesin değildir. ;))
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların dış görünüş konusunda olağanüstü bir şekilde illüzyonist yetenekleri var bu yüzden olabilir. Sonradan bir sürprizle karşılaşabiliyor bir kısmı ise cinsellik odaklı olduğu için sen istemiyor olabilirsin ama Kadınlarda erkeklerden farklı değil sadece erkekler açık oynuyor dürüst bir şekilde boydan fotoğrafın var mı diye soruyor Kadınlar ise kapalı kutu tek fotoğrafın bu mu😄
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet genelde erkekler fotoğrafları istiyor fiziğini bakmak için, buda sapıklığından.
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Fiziğini merak ediyorlar. Sapıklar. Şahsen boydan fotoğraf istemeye karşıyım, sevmiyorum.
40 YorumlaYazik ya kizcagiz uzulmus bu boydan foto diyor jejsjdjs kizlar saIak olmasa bunlar boyle yapamaz
53 Yorumla
+1 yılcünkü erkekler bi tık dha görsel varlıklar kadınlar daha duygusal genel olarak böyle olmayin kadinlar en azindan üzecekse yakisikli olsunn
30 Yorumla
+1 yılÇözemedim
31 Yorumla- +1 yıl
Allah böyle sınavdan korusun
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden seven sevdiğinin vesikalık fotosunu cüzdanına koyar onu da en değerli organına (mabadına) yakın olsun diye arka cebine koyarmış
30 Yorumla
+1 yılbu nasıl yazma şekli aq napıyosun kral diyenede cevap vermezsin aq
40 YorumlaKadının vücut hatlarına bakıp mutlu olmak istiyorlar.
Onları da anlamak lâzım bir yerde😁😁😁
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 919 cevap paylaştı. Çünkü erkoların Allah belasını henüz vermedi
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜç sebebi olabilir
1)31 çekmek
2) güzel olup olmadığından emin olmak
3)+18 sayfalarda paylaşmak.(karısını paylaşanlar sitelerinde)
30 Yorumla
+1 yılDiyaloğa çok güldüm 😅 allam ya nasıl bir teselli şeklidir bu..
30 Yorumla
+1 yılDoğru soru.. :) İsterler çünkü fiziğini merak etmek için. Öylesinden de hayır gelir mi? Bİlmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılErkek boyuna bosuna guveniyorsa sosyal medyaya boydan atar zaten ona göre de yanına yakışacak bir kız arad o yüzden diye düşünüyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Boyunu, posunu, gtnü, başını iyicene görmek içindir. Kadınlar çakal oluyor. Nerelerini gösterip, nerelerini saklayacaklarını iyi biliyorlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin ilkokuldan hayatının son anını kadar boyunun ölçüsünü kadınlar alıyor. Erkekler bir kere istemiş çok mu?
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Benim vesikalıktan 4 tane istemişti benimki iki tanesine sakal bıyık çizmiş digerlerini dr temiz bırakmış ikisi yanyana duruyo... 😅
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadının merak ettiği erkeğin cebinin kalabalık oluşu.
Onun haricinde pek merak ettiği bir şey olduğunu düşünmüyorum.10 Yorumla Boydan fotoğraf isteyecek kadar görgüsüz değilim
Bacaklarını atsın yeter
O da kişiliğini değerlendirebilmem için10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılSeven Erkek sevdiğini bütünselliğiyle görmek ister ne o öyle sanki kimlik yenileme gibi vesikalık tarzı foto isteyecek ki değil mi yani
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Onu isteyen erkekler sizi obje olarak görüyordur ve nasıl boyda olduğuna fiziğine bakıyordur başka bir derdi yok yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİsteseniz atarız siz isteyin istediniz de atmadık mı.
17 Yorumla
Soran+1 yılTek sorun bu mu şimdi😂
Cevap sahibi+1 yılAma bir konuda haklısın bayandan boyda isteyip atmayan lar var.
Soran+1 yılAnlıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılİki tarafa da boydan atmalı mantıklı olan bu
Soran+1 yılMantıksız düşünüyorsun. d
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Soran+1 yıl🙆🏼♀️
+1 yılErkekler görsel uyarıma sahip canlılar o yüzden. Ve beden olarak güzel yaratılan varliklarda biz kadınlarız, görsel hitaba sahibiz yani
10 Yorumlaasla alakası yok bu arada bence kadınlar erkekleri yanlış biliyoorrrrr Neyse onu boşverde boydan foto gelir mi
13 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar aşırı derecede yanıltıyorlar fotoğraflarda
22 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani össmsl o ne demek
- +1 yıl
össmsl ne demek diye düşündüm ama sonra o kısımda öksürdüğüne ve o anı da yazıya döktüğüne karar verdim. Öncelikle bundan dolayı hastalığın için geçmiş olsun.
Sonrasına gelecek olursak; fotoğraflarda kullandığınız filtelerle yüzünüzü değiştirmeniz ve pozlamada oluşturduğunuz detaylarla kilonuzu saklamanız sonucu sizin gerçekliğinizle alakası olmayan fotoğraflar ortaya çıkıyor. İnsanlar da bunları düşünerek ön almaya çalışıyor. Bunda anlaşılmayacak bir durum yok aslında. Bazıları buluşunca "ya ben seni beğenmedim" diyemiyor ve buluşmayı sonlandıramıyor, siz de beğendiğini sanıyorsunuz ama halbuki alakası yok, esasen bunu kullanıyorsunuz yani. Sonra tekrar aramayınca, siz bir şeyleri devam ettirmeye çalışınca, bu adam neden beni umursamıyora dönüyor olay.
En nihayetinde çıkarılacak nedir; "dürüstlük erdemdir".
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Seven gelsin ailemden istesin foto moto atamayız jxndjdn vesikalıkta dâhil 😃
20 Yorumla
+1 yılErkekler dış görünüşe çok önem verir ondan ne olacak başka
20 YorumlaÇünkü fiziğin kötü olursa seninle konuşmayacaklar. İyi olursa da sapık konulara girecekler...
22 YorumlaBiz erkekler biraz uçkurcuyuz desem cevabı olur. 😃
20 Yorumla
+1 yılkadınlar da bayağı bayağı istiyor bu arada yok öyle bir şey
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Dötünü göbeğini merak ediyordur neden olacak. Adam sadece yüzüne mi aşık olsun.
10 YorumlaZannımca bacak göbek göğüs orantısı için
Istemediğim için bilmiyorum10 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar foto konusunda aşırı sahtekar olabiliyorlar
10 YorumlaBu iki tipleme de mümkünse hayatımdan çok uzak olsunlar..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı. Libido, genel kültür, aile terbiyesi, ekonomik durum, coğrafik yaşam falan filan.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar neden çocuk dogururken erkekler doğurmaz?
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Bordro isteyeceğinize siz de boydan isteyin o zaman 😅
10 YorumlaKadınlar kiloluysa boydan fatagraf cektirmez pirofillere bak kilolu olan kadinlarin yuzde doksanin nin yuz resmi vardir
16 Yorumla
Soran+1 yılBen şüşko değilim ama🙄😂
Soran+1 yılOff neye takılmış ya bende ne diyo diyorum😂
Soran+1 yılİşin tuhaf tarafı okurken normal okumuşum hiç dikkat etmedim sjfjdjf
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin göbeğini görüp ne yapacaksın
Kızlar dünyaya Allah'ın bahsettiği hediye
Erkekler ise dünyaya yollanan odun
Erkeklerin bir kısmı fizik odaklı
Sanki bana fizik mühendisleri19 Yorumla- +1 yıl
Kızlar Allah'ın hediyeside erkekler odun mu erkekleri küçümseme kendini küçük düşürebilirsin
Cevap sahibi+1 yılErkekler tek beyninin kadınlar kadar ayrıntılı düşünemiyor
Boşuna mı kadınlar değerli dinen
Kadın erkeği yönetir erkek de sorumlu olduğu yeri
Cevap sahibi+1 yılBazı kadınlar onlar Allah'ın belası
- +1 yıl
Kendini küçük dusurme
- +1 yıl
Her kadın bir degil
- +1 yıl
Yo erkeklerde zeki bence
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum bende eşitiz
En iyisi fazla oldu bu sözler biraz- +1 yıl
Erkek yönetir evin direği erkek
Cevap sahibi+1 yılÇok doğru bir sözde tutan
+1 yılBen istiyorum boy önemli ya ama söyle yüz yüze görduğum kişiyse neden istiyim
10 Yorumla
+1 yılKadınlar hangi cacığa ne kadar hıyar olabilir bilmek istiyolar
10 YorumlaErkeğin bacağını kim napsın 😅 kadınlarda durum öyle mi, bir bütğnlük arz etmeli her şey 🤗
10 Yorumla
+1 yılboydan gelirmi'yi arkdaşlar arasında çok kullanıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekte bakılması gereken bi tek tip var çünkü 🤣🤣
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü merak boyun kısa mı? uzun mu? onu anlayalım fizik düzgün mü?
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılNikah mı kıyacak, ne vesikalığı 😂😂
Boydan da istemeseymiş iyiymiş ama 😂😂12 Yorumla- +1 yıl
İkisi de önemli...
- Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılhergün yeniden görüp yeniden sevmek için istenir. erkekler bu çabuk unutur.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar kişiliğe erkekler cinselliğe önem veriyor
13 Yorumla
Soran+1 yıluuu 😃
- +1 yıl
Kadınlar da erkekler kadar cinselliğe önem verir hatta erkeklerden çok daha fazla özellikle yumurtlama döneminde. Sadece toplum tarafından baskılandıkları için bu düşünce içerisindesiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoydan fotoğraf isteyenlere de hep gülmüşümdür. Böyle kişilerle muhatap olmayın.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakıp asılacak o. cocuhları başka neden istesinler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten seven uzaktan sevsin di mi?
Evlenince de tüp bebek yaparsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler için yüzden çok fizik önemli çünkü seks kafalılar
10 YorumlaYaxşı baxış açısı deyil məncə 😃 oğıanlarda ayaqları görünmür şalvarda, qızlarda görünür deyə məncə 😉😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİç güdüsel bence. Çoğunun kafası en masumunun bile uçkuruna düşük. Ortada Sevgi olsun ya da olmasın erkek kadını her bakımdan merak ediyor. Benim flörtüm vesikalığıma bayılıyordu (harbi)😂 demek ki gerçek sevgiymiş😁
10 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar