Ben enerjim ile bilinirim. Ama çevrem genelde beni yatıştırıyor, yatıştırmayan alevleyenler de oluyor tabiiki arada onlarla yangın çıkarıyoruz 😂

Ben enerjim ile bilinirim. Ama çevrem genelde beni yatıştırıyor, yatıştırmayan alevleyenler de oluyor tabiiki arada onlarla yangın çıkarıyoruz 😂

Karşımda ki kişiye göre değişir. eğer kafa dengiysek birbirimizi çok iyi anlıyorsak tabi ki de karşımda ki insanın modunu hemen yükseltirim oda benim.. ama zıt fikirliysek ya da karakter olarak uymuyorsak ya da sevmiyorsak o zaman da tam tersi uzaklaşırız birbirimizden ve konuşmayız.
soru tanıdık geldi biraz sdsdf
Benim enerjim düşüp sakinleştikçe etrafımdaki herkes bana karşı pozitif, enerjim yükseldikçe herkes bana karşı negatif oluyor. Yani değiştirdiğim gömleği kabullenemiyorlar.
Sistem seni o kadar ortada tutmak için çırpınıyor ki bu durum insanların davranışlarında da gözlemlenebiliyor. Sessiz sakin kendi halindeyken seni yukarı taşımaya çalışan aynı insanlar, birazcık özgüven kazanıp rüzgarı arkana almaya başladığın an seni aşağı çekmeye çalışıyorlar toplu halde. Nereye kadar direnenebilirsen.
Mevzu bensem sabitlik söz konusu olamaz bazen öyle enerjik olurum ki bulutların üzerinde gezer aya selam çakarız 😃 bazen de huysuz aksi birine dönüyorum o bulutlar Nemlendiriyor beni yoksa ben melek gibiyim 😄
Sen hep aksisin bacanak😂
Çok ayıp duymamış olayım baldız 😃 hep gülüyosun ama huysuz oluyorum çok çelişkili deli olduğunu düşündüm. 😃😂
Kim deli be sensin deli 😂 gerçi benim deli ok 😂💁♀️
Bana söz bırakmadın😃 hiç bir şey demiyorum görüyorsunuz 😂
Benim bu enerjim hayatlarına ve ciltlerine ışıltı katar 💫
Teşekkürler stone ✨
Rica ederim 💫
Tenkkkk yuuu 😘
Cevap
36Cevap
Yükselen, yükselten kişiyim. Özellikle özel olana
Birtakım insanlar enerjileri ile başbaşa bırakılmalı. Onları kendi hallerine terketmek ve hiçbiriyle iletişim kurmamak herkesin ruh sağlığı için en sağlıklı olan.. Güzel ve pozitif yaklaşımı hakedenler de çok az. Onlara denk gelince de kolay kolay bırakmam, karşılıklı o enerji coşar mutlaka..
Enerjim yüksektir.. Etrafıma neşe saçlarım.. 😄
Ben de her türlüsü var.
Enerji daha fazla tabi. Çevremdeki insanlar otomatikmen yükseliyor.
Sakinliğim ise duruma göre değişir ama o durum geldiğinde çok etkili olur.
Bence ben her ikisindendenim. Karşımdaki beni yansıtır, kahveyi sevinçle yudumluyorsa mutludur, hüzünlüyse bende öyle, huzurluyda yine birlikte...
Ben olması gerekeni, olması gereken zaman ve ortamda yapabilen birisiyim. Enerjimle insanların modunu yükseltebileceğini gibi, sakinliğim ile de gayet yatıştırabilirim.
Moduma göre değişiyor ya bazen herkesi istisnasız sevesim kabullenesim geliyor bazen de çıktığı yere geri gönderesim geliyor 😂 sevgimi de nefretimi de uçsuz bucaksız yaşıyorum 🤦🏻♀️
güne full enerji ile başlıyorum akşama doğru durum şu oluyo enerjimi sömürüyolar 😂😂
Yerine göre değişiyor genelde gülmeyi sevdiğim için güldürmek gibi bir vazifem var gibi hissediyorum onun için yüksek değilse yükseltmeye çalışıyorum
İkiside desem yalan olmaz. Enerjim yüksektir benim öyle derler aynı zamanda sakinimdir yakıştırıcı özelliğim var.
Enerjim insan yükseltirim. Ama böyle sinirli ve öfkeli durumlarda da sakinliğimle insanı yatıştırırım
Bazı rivayetlere göre yükselttiğim söylenirken bazı rivayetlerde sakinleştirdiğim yazıyor fjxjkdmd
Her ikisi de olabiliyorum yerine ve durumuna göre
İkisi de olur. Çoğunlukla sakinleştiren tarafım daha ağır basıyor.
Yatıştıran taraftayim daha çok ama konuya göre degisebilirim de
Çabuk sinirlenmem genel hatta epey sakinim ama sinirlenince gözüm dönüyor 😁
Nabza göre şerbet diyelim, genelde enerjili biriyim yükselten tarafdayım.🤓
Çoğu zaman enerjim ile yükselten, gerektiğinde sakinliğim ile yatıştıran. 😃
Duruma göre degisir.. durumuna göre aklini'da basindan alan insanlardanim.
ben ruhsuz gibi bakıp enerji sömüren kişiyim :D
Hani şifalı kaplıcalar var
şifalı çamur banyoları var ya
Şimdi şifalı bir volkan 🌋 düşün öyle birşeyler 😏
Fazlasıyla sakin bir insanım
Sakinliğim ile yatıştırırım. Bazen fazla sakinim 😅
Ben genelde enerjik bir insanım ama bazen karşımdski insanın enerjisi öyle bi düşük oluyor ki benimki bianda düşüyor
Enerjimi aşşağıya çekenler peki
Sen de onları çek 💁♀️
Nasıl 🤣🤔
Göremiyorum kör oldum çok siliksin gözükmüyorsun de ahahah 😂
Ben liderlikle yöneten taraf oluyorum daha çok önderlik yapıyorum
Çok sakin bir insanımdır genelde yatıştıran kişiyimdir.
Genel anlamda sakın. Ama fitil ateşlendikten sonrada geri donuşu olmaz
Bol keseden huzur ve kef dağıtan bir tabiatım var.
Ben iki tarafada uyum sağlayan kişiyim
Ben modunu düşürürüm genelde
Enerjime göre çevremin ruh halini değiştiririm&
Sinirden deli edenim ben🤭
Enerjimle yükseltirim...
Karşımdaki insana göre değişiyor
Genelde sakinim.
Gıcıklığı ile çıldırtan 😂😂
her ikisi de benim 😃
Yatıştırılan kişiyim ben 😀
değişiyor kişisine göre enerji durumu
Sakinim artık