Öncelikle hoş geldin sefa geldin trabzon'daydım memleketteydim yılbaşı öncesi en son soru sormuştunuz son 3 yıl bana ne katlederseniz aslında benden çok şey alıp götürdü diyebilirim sevdiğim insanı götürdü annemi götürdü bizi gibi insanlara karşı güvenim kalmadığını annene geçirdiğimiz zamanların keyfini şimdi artık olmadığını gördüm işimi yapıyorum çalışıyorum dostlarım arkadaşlarım var ama sevdiğim insanlara gittikçe yaşanan hayatın sanki bir anlamı kalmadığını görüyorum
son 3 yıl ailemin bana iyice inanmasına finansal konularda artık bana danıştıklarını ve onların iyiliği için yaptığımı anladılar haaa birde akrabaların ne kadar nankör ve sadece düşene tekme attığını anladılar yıllardır dememe rahmen sonunda dediğime geldiler sonuç olarak mutluyuz ve finansal olarak iyi bir yerdeyiz.
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı.
Valla hemşo, 3 yıl önce askerlik bittiğinde komutanlar, asıl askerlik şimdi başlıyor demişti. Hakikaten de öyle oldu yani, çok zor ve hayat bazı şeyler haricinde anlamsız hale geldi.
Büyük konuşmamayı. Birine güvenmeden önce sık eleyip sık dokumamı. Herkesi kendim gibi bilmeden önce sırf birilerini mutlu edebilmek adına beni mutsuz edecek şeyleri kabul edip taviz vermemeyi. Daha alçakgönüllü olmayı. Kötülük edenin er ya da geç karşılığını aldığını en az kırılmak kadar kırgınlığın da gereksiz olduğunu sevdiklerime daha fazla vakit ayırıp neşe içinde çay höpürdetmeyi öğretti