Ehliyet alırken şu şekilde motive etmiştim şimdi baktım çevreme 80-90 IQ lu herifler oyuncak araba kullanır gibi araba kullanıyorlar dedim bu áptállar ehliyet alıp araba sürüyorsa bende surerim ve biraz çalışmayla başardım
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılÇevremde olan olaylar çok canımı sıktığımda bazen "aman be olacak ve öleceğe çare yok" cümlesi beni çok rahatlatıyor. Tuhaf gelebilir Çünkü basit bir cümle gibi duruyor ama aslında cidden de doğru. Onun dışında kendimi güçlü hissetmek açısından sevdiğim şu sözü kendime sürekli hatırlatıyorum "Etki ve tepki arasında görünmez bir boşluk vardır ve insanın gerçek gücü o boşlukta gizlidir"
14 Yorumla- +1 yıl
Vaooovvv çok hoş 😍 eklendi not defterime
- +1 yıl
🤩🤩🫶
- +1 yıl
Teşekkürler 🤩 🫶🏻
- +1 yıl
Ney demekk❤️
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. -Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından korkmaz.
19 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer anın tadını çıkar çünkü bir gün her şey fotoğraflarda kalıyor
12 Yorumla- +1 yıl
🙋👍🤗👍
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılevet var oda hiç vaz geçme.. ne olursa olsun mücadele et. 🙏
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle, yoruldun mu? Otur dinlen nefeslen izle tüm duygularını yaşa ama sonra ayağa kalk hayat devam ediyor ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim İnşallah 😊
- +1 yıl
🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır. Mottolara gerek yok. Allahın kitabını iyi anlamak tüm insanlık için yeterli.
16 Yorumla- +1 yıl
İlim ve fenle uğraşınca gerçeklere daha çok yaklaşıyorsun. Bilmi kendi istediğine göre yontunca herşeyden uzaklaşıyorsun
- +1 yıl
Sorgulamakta behis yok. Allah kendisine inanmayan insanıda, şeytanıda yarattı. Hayır ve Şer, herşeyin tek sahibi Odur. Amenna. Ancak, tasarımcı olarak bize bir yol önermiş. Sıratı Müstakim. Dosdoğru Yol. Bu yolda gitmek o kadarda kolay değil. Sorgulayacaksın. Akla uygun hareket edeceksin ve bu huzura erdim mi onu devam ettirmek için teslim olacaksın. Ben insanın keşfedilmemiş ruhani bir varlık olduğunuda düşünüyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılSağlık ve huzur oldukça durmak yok.
Kısa bi es ver, nefeslen ama türü, hep yürü.21 Yorumla Çay içince motive oluyorum
Çok çay içersem çok motive oluyorum23 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu mal yaptıysa ben daha iyisini yaparım diyerek motive ediyorum genelde 😂
17 Yorumla- +1 yıl
Çoğunlukla başarı sağlıyor ama. Hırs yapıyor çünkü insanda 😄
- +1 yıl
İçinden düşünüyorsa eyvallah. Dışından düşünürse o zaman ona eyvah 😂
- +1 yıl
İkna edici konuştum sanırım 😄
+1 yılRağmenlere rağmen birgün her şey güzel olacak silkelen ve yola devam et.
12 Yorumla- +1 yıl
🌺💙
+1 yıl11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapsam kendimi motive edemiyorum kötü vakitlerimde
15 Yorumla- +1 yıl
Yapabilecek bir şey kalmadı insan hayatının zevklerini hepsini yaşadıktan sonra hiçbir şeyden zevk almamaya başlıyor
- +1 yıl
Allah önümüze inşallah güzel şeyler çıkarsın bundan sonra
Bilmek zorunda hissettiğin her şey, aslında birkaç temel prensibin çeşitli kombinasyonlarıdır.
11 Yorumla
+1 yılTabiki var her daim
planlı ve pratik olmak Plansız iş yapamam
yapar isem elime yüzüme bulaşır haz etmem20 YorumlaHer şeye rağmen, tüm ölümler, ayrılıklar, kavgalar, sevgiler.. Her şeye rağmen hayat devam ediyor. Her birinden güçlenerek çıkıyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok. Ama şu an moral bulmaya motive olmaya o kadar çok ihtiyacım var ki
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstiyorum. Mecburum. Dediğin gibi bazen hepimiz düşüyoruz.
Ama işte böyle zmanalar da manevi olarak yanımızda olan insalar çok önemli ki bende hiç yok. Bana destek olan moral veren biri. Vardı biri aslında o da terketti. Neyse- +1 yıl
Kesinlikle öyle manevi olarak yanımızda olanlar çok önemli.
Üzüldüm terkedilmek duygusu ağır ve baş etmesi zor bir duygu. Kimse yoksa kendiniz varsınız. Kendinize izin verin dibe batmak istiyorsa kısa bir süre batsın. Sonra ayağa kalkın ve devam etmek zorunda olduğumuzu bilin. Belki gelecek belki gelmeyecek güzel günler ama hayat devam ediyor. Denemeye de yaşamaya da değer öyle değil mi?
Cevap sahibi+1 yılSence insan sadece kendisi için yaşayabilir mi hayatta? Sadece kedisi için yaşayabilen insan da mutlu olabilir mi? Bana bu hayatta güç veren, uğruna yasayabilecegim, beni hayata bağlayan bi insan vardı artık yok. O hayatımdan çıktığından beri de hersey kötüye gitmeye başladı
- +1 yıl
Eksikliğinin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.
Ama kimsenin bizimle kalacağının garantisi yok ki. Aynaya baktığınız kendinizin bile. Yıllar geçtikte baktığınız insanla şimdi ki siz bir misiniz? Tabi ki insanın hayatında biri olması sevgisini üzüntüsünü sevincini hayatını paylaşması mükemmel bir duygu ama gittiyse ve çabaladıysanız dönmesi için ve yapacak bir şey kalmadıysa kabullenmekten başka ne yapılabilir ki?
Mecburuz yaşamak zorundayız. Siz hayatınızın geri kalanını onu özlemekte geçirip kendinize hayatı zehir etmeyi kendinize hak mı görüyorsunuz?
Yarın bir başkasını onun yanında görme ihtimaliniz var ve en çok kendinize kızacaksınız. maalesef insanlar artık verdiğimiz değeri hakedemiyor. Sizi incittiysem affola 🙏 ama kendinizle mutlu ve barışık olmayı öğrenip kabullendiğiniz de biri olmasa da olur diyebiliyorsunuz artık
Cevap sahibi+1 yılBen kendimle barışık biri değilim sanırım. Elimde olmayan, sonuçlarının beni etkilediği şeyler yaşadım hayatta. Açıkçası istediğim gibi olmadı hayatim. Mücadele ettim çok. Hatta o insan hayatimdayken hiçbirsey beni korkutmuyordu hayatta. Herseyi yapabileceğimi basarabilecegimi düşünüyorum. Bana öyle güç veriyordu.
Haklısın bi zamandan sonra onu düşünmek, özlemek büyük eziyet oluyor insana. Şimdiler de aklımdan çıkartmaya unutmaya çalışıyorum zaten. De işte şimdi de mesela işlerim yolunda gitmiyor sıkıntıdayim aklıma hep o geliyor. Onun eksikliğini çekiyorum.- +1 yıl
Bizde barışık değiliz barışmaya çalışıyoruz diyelim kendimizle. İnsan en büyük savaşı kendisiyle veriyor.
Bu onu çok değerli yapmış, boşluğunu doldurabilmeniz çok zor. Ama zaman, zaman herseyin ilacı ve en güzel şeyi ise alıştırmak. Demek ki zamana ihtiyacınız var. İşinizle ilgili durum ise geçecek. Psikolog terapisi aldığım zamanda öğrendiğim ve uyguladığım bir yöntem var işin içinden çıkamadığım zamanlar gözlerimi kapatıyorum dışarıdaki seslere kulağımı kapatıp nefes alıp vermeye odaklanıyorum çok değil 5 kere daha sonra da, kendimi bir nehrin kenarında sıkıntılarımın veya o anki hislerimin nehirden akıp gittiğini , başkasının hayatını izler gibi izliyorum. Belki saçma gelecek ama benim için işe yarayan bir yöntemdi hala uygularım.
Cevap sahibi+1 yılDenerim bunu. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Gerçekten sağolun. Birde bende bi duygusallık başladı ki son zamanlarda sormayın. En küçük biseyde duygulanıyorum, gözlerim doluyor, boğazım düğüm düğüm oluyor.
Yazdıklarınızı okumak bile beni duygulandırdı. Size çok teşekkür ederim yazdıklarınız için
+1 yılAta'mdan öğrendiğim bir mottom var evet.
-Buraya kadar geldiler paşam. Naparız nasıl savarız?
Onlardan korkmayın. Sakın korkmayın. Türk'ün gücüyle ezin.11 Yorumla
+1 yılBu s4lak yaptıysa bende yaparım JKAKLŞFSDFSGSAFSA
20 Yorumla
+1 yılMotive etmeye çalışmıyorum sadece yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılBaşarısız oluyorsanız başarıya adım atmışsınız demektir
10 YorumlaRakiplerine bak kendine güven bi süre sonra en iyisi olduğunu anlayınca gelen o his varya daha iyi bisi yok
11 Yorumla
+1 yılEn büyük engel kalptedir. Kalbindekilere inan. Çünkü o bütün engelleri aşabilecek bir güce sahiptir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tuzluya çare yok ama tuzsuza çare var bu hayatta.
10 YorumlaCem yılmazın abisinin dediği gibi nasıl olsa bu maaşla zengin olamıcaz ye gitsin bari yedim dersin..
11 Yorumla
+1 yılher şey geçer..
18 Yorumla- +1 yıl
evet.
sonra; "hayat devam ediyor derler, edersin" diye bir şiir dolaşır dudaklarında.. - +1 yıl
keşke mecburiyetten dolayı olmamış olsa..
- +1 yıl
o halde bi şarkı :)
https://www.youtube.com/watch?v=QH367wphOXk - +1 yıl
rica ederim. Keyifle 👍
+1 yılArtık hayatı akışına bırakmak
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sana ama hayat bazı zamanlar buna mecbur bırakıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. koy gtüne gitsin nasıl olsa öleceğim awk
12 Yorumla
+1 yılBasarinin yaşı yokdur, bir gun hayallerim gerceklescek sagligim oldugu surece
20 Yorumla
+1 yılDevam edemeyeceğini düşündüğün ama yinede devam ettiğin anlarda gücün katlanır.
10 Yorumla
+1 yılo sa-lak yapıyorsa ben niye yapmim shsh
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılkendimi tokatlayarak motive ederim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. o mal yapabiliyorsa bende yaparım :)
10 Yorumla
+1 yılmottom yok gelisiguzel yasiyoruz ))
10 YorumlaSu akar yolunu bulurmuş
10 YorumlaAz insan, çok huzur...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendinle mutlu ol gerisini boş ver
10 YorumlaAilem başarı ve kendimi sevmem
10 Yorumla
+1 yılAmann ucunda ölüm yok yaa
10 YorumlaAlways keep smiling...
10 Yorumla
+1 yılKendi yöntemlerim var
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Allah var gam yok.
12 Yorumla
+1 yılbir kere geliyoruz hayataaaa
13 Yorumla- +1 yıl
bir daha gelmiyeceğiz bu yasama bu yaşa bu hayata icimizde kalmamalı keske dememeliyiz hata bile olsa ders oldu der geceriz
her şey geçiyor. Net
15 Yorumla
+1 yılYaşayana kadar ölmeyeceğim
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Omamı 9 a kadar yatmak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa zengin ol ya da denerken öl
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTakma kafana tokadan başka bir şey
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar kendi ayaklarımın üzerinde durmak
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılbaşardım yine başarırım
00 Yorumla
+1 yılHayat boş pompala coş
00 Yorumla
+1 yılMaalesef Yok.
22 Yorumla- +1 yıl
Bilmem.
+1 yılHayır yok ki🙂
20 Yorumla
+1 yılhayır
10 Yorumla
+1 yılVardır hayat her şeye rağmen güzel
10 Yorumla
+1 yılÇok laf az iş
10 Yorumla
+1 yıl"Bu da geçer ya hû"
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. aynaya bakmak
10 YorumlaKendime öğüt veriyorum
10 Yorumla
+1 yılMotto ne kız
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. var evet
10 YorumlaGalatasaray
13 Yorumla
+1 yılYok.
03 Yorumla- +1 yıl
Bende bilmiyorum beni hiçbir şey motive etmiyor sıradan bir hayat hep aynı rutin 🥲
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamaya çalışmak
10 Yorumla - Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne