Evet, soru başlıkta. Peşinden koşan mi yoksa peşinden koştuğun mu çekici geliyor? 

İkisi de farklı cazibeye sahip olabilir. Kimi insanlar peşinden koşulan taraf olmayı tercih eder, bu durumda istenildiğini hissetmek ve değer görmek önemlidir. Diğerleri ise peşinden koştukları taraf olmayı tercih eder, çünkü kontrolü ellerinde tutmak, hareket etmek istedikleri yönde öncülük etmek onlar için önemli olabilir. Kişisel tercihler ve ilişki dinamikleri bu konuda belirleyici olabilir. Önemli olan, her iki durumda da karşılıklı saygı, anlayış ve iletişimin sağlanmasıdır.
Seven çekici geliyor aw
Bu hayatta en önemli şey zaman keenks. Ne kimsenin vaktini harcamasına müsade ederim ne de kendi zamanımı boşa harcarım. Gerek yok wallaa
Cevap
11Cevap
ben ikisi de değilim. kimseyi koşturmam koşmam da
Ben peşinden kimse koşmadı bu saate kadar yalan da yok koşmasında beklemedim Peşinden koştuğum insanlar da artık yordu beni ya
Iki tarafında emek vererek ortada buluştuğu ilişki. Kimsenin peşinden koşmaya gerek yok
Yan yana yürüyelim, kimse koşmayla ne zaman ne de güç kaybetmesin. Yolumuz uzun.
Peşinden koşma huyum yok. Israrcı biri değilim. Hayır cevabı alırsam veya istemediğini belli ederse çabam da biter
Koşan ama filmlerdeki gibi güneşe doğru
ulaşılmaz sonsuz manevi değerlere doğru koşmak
Peşinden koşturmasınn ya ama aşırı da koşup bunaltmasım yani koşulması dhaa güzel yoksa
Peşinden koştuğum. Sanki av avcı meselesi gibi düşün.
Beni sevenleri ben sevmiyordum sevdiğim de beni sevmiyordu ilginç durum
Keşke peşimden koşan olsa
Yaşlı da olsa dulda olsa sıkıntı yok
Giderdim işimi görürdüm
evleninceye kadar bir müddet işimi görseydi ne iyi olurdu
İkisi de olmalı dengeler, devamlı peşimden kosanin kiymetini bilmem
peşimde koşan gözümde basit olur peşinde koştuğumun gözünde de anlamışsa eğer ben basit duruma düşerim yani bilmiyorum ikisi de zor
Zaten bu yüzden kimsenin peşinde koşmam beni seven zaten beni öyle bir duruma düşürmez uğraşmakla olmuyor gönül işleri bence
Sanırım peşimden koşan çünkü kendim öyle bir duruma düşmek istemem
Peşinden koştuğum. Ama öyle biri yok 😂
Pesimden kosan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?