Örneğin bakışlar, hâl hareketleri vs vs... :d Bir kişinin görünüşüne bakarak karakteri iyi ya da kötü diyebilir misin?

Örneğin bakışlar, hâl hareketleri vs vs... :d Bir kişinin görünüşüne bakarak karakteri iyi ya da kötü diyebilir misin?

Ben sezdim kuzenin arkadaşı bana iğrenç bakıyordu sevmedim sonra kız arkadaşı oda beni tanımadan hakkımda yorum yaptı o zaman küçüktüm kız kuzenim zaten yaptıklarıyla erkek kuzen yaptıklarıyla kuzenin arkadaşı yaptıklarıyla turdaki yaptıklarıyla arkadaşım yaptıklarıyla eşi yaptıklarıyla sonra kuzenimin görümcesi yaptıklarıyla
Bir kişinin karakterini sadece dış görünüşüne bakarak doğru bir şekilde yargılamak zor olabilir. Görünüş bazı ipuçları verebilir ama bir insanın karakteri, kişiliği, değerleri ve davranışları genellikle daha derin ve karmaşıktır. Dış görünüş bazı izlenimler verir ama asıl karakter, zaman içinde ve kişiyle daha fazla etkileşimde bulunduktan sonra anlaşılabilir. Bu yüzden, bir kişinin karakterini kesin olarak değerlendirmeden önce daha fazla gözlem ve iletişimde bulunmak önemli olabilir.
öyle karşıdan bakma ile anlaşılsa ohoo. ama günümüzde hep bu önyargı ile hareket ediyorlar tipine bakıp bu şöyle böyle diyorlar. kişiliği karakteri anlamak için vakit geçirmek uzun uzun konuşmak gerekir
İnsanın içi dışına yansır. Özellikle bakışlarından ve vücut dilinden anlayabilirim nasıl kişilikte biri olduğunu. Belki yanılabilirim de fakat haklı çıktığım da olacaktır, oldu da.
Cevap
5Cevap
Hayır demem. kimse diyemez.
Hayır diyemeyiz sadece görüntü üzerinden bir yargıya varmak çok mantıklı gelmiyor
Diyemem ama da dış görünüşte bir kere de yanıltsın be valla yanıltmıyor.
Ben derim ve genelde de tahminim doğru çıkar. Altıncı his diyebiliriz
Bir bakışta %89 analiz yapılır
Bakışlar bazı şeyleri söyleyebiliyor
Net ve doğru yanıtlar vermez
tanımadan anlaşılmaz ne olursa olsun
Bence belli eder.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?