Bir insanın başka bir insan hakkında düşündüğü o ilk şeyler her zaman yanlış olan şeylerdir, doğrusu yanlıştan sonra gelir. Hemen ilk düşündüklerinizi doğru olarak kabul etmeyin büyük bir yanılgıya düşersiniz
Önseziden kasıt bu değil yanlız. Çok güzel bir şey olacagını hissettmek, ya da tam aksi. ya da bir durumun iyi veya kötü sonuçlanacağını hissetmek. Bir şey olmadan o şeyin gelişini anlamak. Ya da ilk frekansta doğru frekansta oldugunu sezinlemek. Bunu kastettim daha çok
Sorgulama tutumunu göstermek en iyisi 🙂 beyin çarklarını çalıştırmış olursunuz. Hislere güvenerek hayat sürdürmek bana sorulacak olursa çoban peşinden giden koyun olmaya benzer. En güzeli şüpheyle, sorgulayarak hareket etmek
Anlaşamayacagız sanırım.. 😀 Yargı analizden geçer. Bir analizde bulunur ona göre tavrını alır ya da koyarsın bu durumda sen haklısın. Ama hissettiğin şey deneyimlediğin şeyle aynı çıkarsa bunu önceden sezinlediğini anımsarsın. Bu senin kontrolünün dışında gerçekleşir. Yargı tamamen senin kontrolünün altında 😊
Anlaşamayacağımız konusu açıık tartışmalatda kim kazanmış ki zaten herkes kendi düşüncesini savunuyor. 😃 O yüzden ben tartışmaya beyaz bayrak çekip başka bir hana kadar atımı alıp yoluma devam edeceğim. Kolay gelsin
Ne bileyim ben 🤷♂️ ön sezi dediğin bu değil ki insanlar hakkında ön sezilerim kuvvetli benim hem niye bu sene okul kapanıp beleş geçesin ki korona sona erdi ya 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ön sezilwrim fazlasıyla güçlü ve tahminlerim hep doğru çıkıyor. Bazen yanılsama demiyor degilim.
Peki o zaman bu yıl okul yine kapanırmı beleş geçermiyiz tahminin ne
@Ardaardaa99 okullar kapanmaz
Evet benim ön sezilerim hislerim oldukça güçlüdür.. genelde ne olmadan önce düşünsem o şey gerçek olduğunu görüyorum Neredeyse hiç yanılmam.
Evet neyin ne olduğunu hissederim bu yüzden benden bişey saklanmaz mutlaka yakalarım :))
Önsezi dediğimiz şeiiyin maskesi indiğinde önyargı selamlar sizi 😃 güvenmeyin, önsezi düşüncesinden arındırın kendinizi
Bir insanın başka bir insan hakkında düşündüğü o ilk şeyler her zaman yanlış olan şeylerdir, doğrusu yanlıştan sonra gelir. Hemen ilk düşündüklerinizi doğru olarak kabul etmeyin büyük bir yanılgıya düşersiniz
Önseziden kasıt bu değil yanlız. Çok güzel bir şey olacagını hissettmek, ya da tam aksi. ya da bir durumun iyi veya kötü sonuçlanacağını hissetmek. Bir şey olmadan o şeyin gelişini anlamak. Ya da ilk frekansta doğru frekansta oldugunu sezinlemek. Bunu kastettim daha çok
Bende diyorum ki güzel genç. Hisler insano yanıltır, önsezi denilen şeyin arkasında önyargı vardır, güvenmeyi bırakın hayatınız şenlensin
Sorgulama tutumunu göstermek en iyisi 🙂 beyin çarklarını çalıştırmış olursunuz. Hislere güvenerek hayat sürdürmek bana sorulacak olursa çoban peşinden giden koyun olmaya benzer. En güzeli şüpheyle, sorgulayarak hareket etmek
Anlaşamayacagız sanırım.. 😀
Yargı analizden geçer. Bir analizde bulunur ona göre tavrını alır ya da koyarsın bu durumda sen haklısın. Ama hissettiğin şey deneyimlediğin şeyle aynı çıkarsa bunu önceden sezinlediğini anımsarsın.
Bu senin kontrolünün dışında gerçekleşir. Yargı tamamen senin kontrolünün altında 😊
Anlaşamayacağımız konusu açıık tartışmalatda kim kazanmış ki zaten herkes kendi düşüncesini savunuyor. 😃 O yüzden ben tartışmaya beyaz bayrak çekip başka bir hana kadar atımı alıp yoluma devam edeceğim. Kolay gelsin
Teşekkürler 😊
Sana da kolay gelsin.. ✌️
Çok kuvvetli. Bu ara seziyorum ve beni bilmiyor sanıyorlar. İnsanlar iyiliği aptallık sanıyorlar.
Bir yerden sonra böyle hissettiğim için mi böyle oldu diye düşünmeye başlıyorum. Önsezileri biraz geri plana attım
evet kuvvetlidir genelde hissettiğim şeyler doğru çıkar
Sezgilerimde, gözlem sonrası öngörülerimde kuvvetlidir.
Evet 6. hissim çok kuvvetlidir Hissettiklerim her zaman dogru çıkar bunu hissetmek berbat bir şey
Neredeyse hiç yanılmam. Hislerim kuvvetlidir.
Balık burcuyum aşırı kuvvetli.. Sürekli haberci rüya görürüm. Hissettiğim şeyi aynı gün öğrenirim/yaşarım... Korkunç artık bıktım valla
Peki bu yıl okul yine kapanır beleş gecermiyiz gidişata göre tahmin yürüt
Sanmam
Kuvvetli, hislerime güvenirim
Bu yıl okul kapanırmı beleş
Evet kuvvetlidir mesela insanlar hakkında hiç yanılmadım.
Evet bazen dusunduklerim ve hissettiklerim gerceklesebiliyor
Tabi bazen düşündüğüm gerçek olabiliyor 😅
Evet çok kuvvetlidir hiç şaşmaz
Hem de aşırı, özellikle de bu aralar.
Çok saçma hepsi uydurma
İyidr genelde söylediklerim doğru çıkar
Evet hem de fazlası ile kuvvetli
Peki bu yıl okul kapanırmı yine beleşten geçermiyiz?
Ne bileyim ben 🤷♂️ ön sezi dediğin bu değil ki insanlar hakkında ön sezilerim kuvvetli benim hem niye bu sene okul kapanıp beleş geçesin ki korona sona erdi ya 🤔
Kuvvetli
Evet kuvvetlidir
Fazlasıyla
%50 evet
Kuvvetli kesinlikle
Cokkk
Kuvvetli genelde
Hemen hemen
Kısmen evet diyelim
Fazlasıyla
Dersem çıkar ya
Daaa nasıl nakde çevireceğim henüz onu bulamadım varsa bi el atan ben okeyim 😂
Evet içime doğan oluyor 😌
Rüyalarımda direkt sonucu görüyorum bazen
maalesef evet
Evet
Evet