Kadınlar ve erkekler ayrı gezegenlerde yaşasalardı, o gezegenlerin ikisine de neler olurdu? 🪐🪐
Hangi taraf daha yaşanılası olurdu?🪻🪐
Kadınlar ve erkekler ayrı gezegenlerde yaşasalardı, o gezegenlerin ikisine de neler olurdu? 🪐🪐
Hangi taraf daha yaşanılası olurdu?🪻🪐
Erkeklerin olduğu daha yaşanılası olurdu bence. Çünkü çevresel zararlardan korunmak adına maksimum önlemleri almış olurlardı. Mühendislik ve diğer teknik alanlarda çokça işçilik insan gücüyle beraber daha hızlı gelişirdi. Kadın tarafında daha doğayla barışık ve daha doğa korunumlu bir yaşam ortamı olurdu. Korunaklı olamayabilirdi. Keza kadınların kendi aralarında otorite sürdürmeleri daha zor olurdu. Sıklıkla ihanetler ortaya çıkardı.
Kadın tarafı erkek tarafı diye bir şey yoktur
Kadın tarafının kadınları ve erkek tarafının kadınları vardır
Bütün problem fitne fesat kadınlardan çıkar erkekler de arada kaynar
Çok samimi söylüyorum kadınlar hicbirseye karışmasa düğünü erkekler organize etse eşya ev vs gelin de dahil hiç bir kadın ağzını acmasa kadın ve erkek tarafının araları kardeş gibi olur.
Bunu kabul eden üç beş kadın çıkarsa onlara SELAM olsun...
Bence her iki taraf da çok huzurlu ve yaşanılası olurdu. Tabi her cinsiyet kendi tarafında olması şartıyla. Ama bana sorarsanız ben kadınların gezegeninde yaşamak isterdim. Ama o zaman da hepiniz benim için savaşırdınız. 😂👋🤪
bence kadınların olduğu yer çok güzel olurdu tabi ki de.. erkeklerin olduğu ise muhtemelen 1 günde yok olurdu.
Neden öyle dedin ya kdndj
Erkekler kötü çünkü
Cevap
6Cevap
Kadın tarafında kesinlikle yaşanılmazdı kaos , riyakarlık, kıskançlık ben kadınlarla anlaşamıyorum ameliyat olur erkekler gezegenine ışınlanırdım en azından orada kavga var net 🤣
Kadınlar gezegeni, güzelliği ve sanatıyla ön plana çıkardı, erkek gezegeni bilim ve teknolojiyle ön plana çıkardı 😂😂
tabi ki kadınlar erkeklerin olmadığı bir gezegen veya dünya kadınlar için cennettir
bizi düşünüp kafayı yerdiniz ay bu nası gezegen erkek kırıntısı bile yok alın beni burdan nidalarını duyabiliyorum
Kadın tarafı ilkel toplayıcı devirde kalırdı, erkek tarafı da kadın gezegenine ulaşmak için teknolojinin içinden geçerdi. Erkekler olarak ne yapıyorsak mm sevdasınsan😂
Gezegenler çarpışırdı.
Erkek tarafı eğlenceli kadın tarafı temiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?