AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
mesleğim de ilişkim de yok
Mesleği: İş adamı
İlişki durumu: bekar ama tövbekar
😅😅😅
Garson, ilişki içinde
Fabrika da işçi olarak çalışıyorum. Okuduğum bölüm insan kaynakları. İlişki durumum evliyim
işsizim sevgilim yok evli bir adamla takılıyorum başka evli bir adama aşığım teşekkürler
Hay maaşallah
polis - tövbekar 😌😅
Nie togbekee abi
güvenecek kim var şu devirde , aman eksik kalsın hshsh
Evet en çok guvenilmemesi gerekn kişiler de erkekler
haklısık erkekler güvenilmezdir kadınlar ise çekilmezdir şahsenç çoğu kadının şeytan olduğunu düşünüyorum aklın almaz yaptıkları kötülükleri erkek basittir yaptığı kötülük aldatmak ya da kadını öldürmek şiddet falandır ha onunda oranları çok çok azaldı günümüzde daha çok erkekler mağdur artık ama neyse işte erkek bunları yapabilir aklı daha fazlasına yetmez ama kadınlar varya insanın hayatını mahfeder öyle işler yapıyorlar ki insanı birgün değil hergün öldürüyorlar hiç masum değilsiniz hiççç!!
İnsan biyolojisiyke alkali aslında dediğin doğru kadın daha ayrıntıli düşünür herşeyi bir insanın canını yakmak istese bunu azar azar zamana yaya yaya yapar erkek direkt tepki veriri ya döver ya dediğin gibi ama kadın öyle değil ya bilmiyorum benim çevremde hiç tehlikeli kadın görmedim yani genelde ilişki hep erkek yüzünden bitiyor
İlişki erkek yüzünden bitince kadın hırçinlaşiyor bazıları paronaykkaşiyor takıntı yapıyor en iyisi direkt yol vermek ya iki taraf ta yıpranır
benden daha çok adli olay gördüğünü düşünüyorum normal olarak senden daha çok dava olay gördüm hani diyorlar ya biz kadınlara bir günde küsmedik diye onun gibi işte :) önceleri sen gibi düşünürdüm çünkü kadınlar yapacağını gizli gizli yaptığı için melek profili çiziyor topluma karşı birde mahkeme salonunda dönüştükleri hallerini gör sen onların şuna emin ol ki bu devirde güç kadının elinde bütün pozitif ayrımcılık da gene sizde artık mağdur kadın görmek çok zor sorsan hepsi mağdur ama birde olayın iç yüzüne bak neler neler göreceksin uzak durmak gerekir bizim kadınlar dan şahsen öyle yapıyorum yurtdışından evlenmek en iyisi 😌
Ama sen varya çok haklısın benim akrabalarda yengeler vardı tüm sulaleyi karıştırır kavga çıkartır iki duygu somuruus yapardilar cidden mide bualndirici hala da piskolojikmen kötü durumdayim onlar yüzünden dediğine katiliyorum
yani evet bâriz bir sorun var gözler önünde biraz dikkatli bakarsak görebiliyoruz ama çözüm yok böyle gelmiş böyle gidecek sanırım ben çok kafa yordum bir çözüm bulamadım tek bulduğum çözüm uzak durmak 🤷♂️
Tek çözüm insanın kendisini geliştirmesi bu kariyer çok önemli e sonra ne bilim kültür vs böyle seylerle kafa yoran biri abuk subuk şeyler yapmaz bnce ya
işte biz orada da patlıyoruz işte bana yine kızacaksın belki ama kadınlara bakıyorum aşırı vasıfsız lar ne bişiy üretirler ne sanat ne bilim tek ilgi duydukları şey alışveriş Gratis indirimi ve elbise kombinlemek ya en ufacık dertleri yokki kendini geliştirmeye dâir soruyorum kadına ne üretiyosun bu dünyaya ne kazandırdın diyorum ee bizde çocuk doğuruyoruz diyor ya ciddi ciddi bu cevabı veriyor kafayı yerin varya bazıları da şey diyor işte geçmiş te çok baskı gördü kadınlar onun için geri kaldı cart curt ya atatürk zamanında ilk kadın pilotumuz Sabiha Gökçen dünyada hemcinslerine örnek olmadı mi birsürü kadın şairimiz yokmuydu demekki neymiş baskı maskı hikaye insan yapmak istedimi yapar üstelik günümüzde hangi kadın edebi eser üretmek onu yayımlamak ya da bir meziyet edinme konusunda kısıtlanıyor hayır bu mümkün bişeymi yâni tamamen bahane saçmalık kadınların kafa yapısı erkek üretsin yapsın etsin ben evleneyim biriyle banada baksın ve saygı göstersin bir sürü bir sürü bişey neden sadece kadı olduğu için başka hiçbir özelliği yok tribi çenesi de cabası yani aklım almıyor biliyor musun ben anlam veremiyorum bu ile kesinlikle... bu arada sözlerim her kadın için değil elbette küçük bir kesim var bu şekilde davranmayan ama çoğunluk adına konuşuyoruz milyonların yaşadığı bir ülkede illaki istisna olacaktır elbette o kızları ayrı tutarak konuşuyorum
Baya dolusun bu konuda
hiç sorma valla dolu olmak diyil de yediremiyorum bizim kadınlarımızın bu kadar kendilerini düşürüp basitleştirdiklerini varya insan biraz dert edinir şu hayatta ya bomboşlsr bomboş
Öncelikle çok haklısın diyicek bişey bulamıyorum özgürlük adı altında insanlar ilim bilim yolunda ilerlemesi gerekirken kadınlar bundan soyunmayi anladı gubumuzde çıplaklik moda oldu e sonra erkekler bu durumda kadınları objelestirdi kadın erkeğe kendini begenirmeye calisiyor hala bu devirde amaç bu olmaması gerek elbette sevdiğine kendini begendirmek istersin ama insanın benlik merkezinde kendisi öz saygısı bunlar olmalıdır bu olmadığı sürece her şey yozlaşmaya mahkum özelikle kadın çok önemli çünkü kadınlar yarınların oğretmeni aynı zamnda anneleridir güçlü toplum güçlü kadın demektir ama artık güçlü kadın göremiyorum bende hele şu sosoyal medyada gördüğüm kadınlardan sonra ümidim kesildi
İdol olarak alicagim çok nadir kadınlar var
aynen valla her kelimesine katılıyorum çok doğru diyorsun ben kadın olmadığım halde kadınlar adına utanıyorum kendilerini resmen obje haline getirdiler vücut güzel gözüksün de beyninin içi boş kalsın hiç önemli değil özellikle o sosyal medya bu hale getirdi toplumu bence
Evet haklısın diyicek biseyim yok ama düşünce yapini çok beğendim
Eğitim önemli ya
teşekkür ederim bende bu devirde bir kızın bunların farkında olmasına şaşırdım ve mutlu oldum allah sayınızı artırsın 🙏🙏
Teşekkür ederim istek attim
Ama şu da var söylemek istiyorum günümüz erkekleri çok tehlikeli sevgililik adı altında cinsellik yaşamak istiolar kizlqrla onları kandırıp ortada birakiyolar ki böyle sayısız örnek var ve her geçen gün taciz tecavux oranı artıyor ya yaşlı dedeler dahi bile güvenilmez olmuş bu devirde erkek kısmı ciddi oranda beter olmuş ve erkeklerin yaptığı en iyi şey manipülasyon bunun üzerinden kadınları kullanmaya calisiyolar
Muhafazakar kesimde en sık karsilastigim şey ise erkeklerib kız kardeşinin sahibi gibi davranıp kendisii her önüne gelen kızı kandırıp yatma derdinde oluyo ne yazık ki durum bu
her kelimesine katılırım ama manüple etme konusunda asla kadınların eline kimse su dökemez ayrıca erkeklerin tecavüz ettiğini söylemişsiniz bunu zaten ben söyledim ya erkek cinsel olarak zarar verir döver veya öldürür yapabileceği bunlar ama kadın bir ömür süründürür birgün değil hergün öldürür demiştim hatırlarsan seninde aklına yengelerin gelmişti hatta ☺
Ama suda var erkek cinsel olarak bir kadını eline almak için binbir şekle giriyor elde etikten sonra yallah bizzat çevrede sayısız örneklerini görüyoruz
Evet evet dediklerimi hatırlıyorum ama kalıcı hasarı erkek veriyor üzgünüm kadın piskolojik şiddet verir erkek fiziksel piskoloj olan tedavi edilir de fiziksel olan hem ruha hem bedene hasar verir.
bunu kabul ettiğimi kaç kere söylemem gerekiyor anlayamadım EVET öyle yapıyor ben aksini söylemedim kii kadınlar daha efendi erkekler ile takılmalı bunun Çözümü bu bence gidip belalı erkekler ilgilerini çekiyor böyle serseri tiplere hayran hepsi ben o adama erkek olmama rağmen hatta polislik okuyor olmama rağmen korkuyorum herifin tipinden ama kızlara bakıyorum deli oluyor onunla çıkmak için sonra ya dayak yiyor ya da kullanılıp atıyor kızlar olarak biraz daha efendi erkeklere mi değer verseniz acaba bilemedim ☺🤷♂️
Ben msla cevremdekilere görünce kimsenin sevgisine inanmıyorum bu yüzden güvenemiyorum hani ya bir gün birini hayatıma almaya karar verirsem o bana hayatımı zindan eder diye korkuyorum
Valla bilemicem ben hiç serseri sevmedim ama şu doğru olabilir kadınlar cesur ve özgüvenli erkek sever bu serseride çok fazla
işte bak bende o yüzden tövbekar yazmışım çünkü tam olarak bende öyleyim bende korkuyorum 🙄
Ya bide o serseri tipler ilişkinin ilk zamanlarında kızı aşırı mutlu ediyorlar ve kendine bagliyolar kadınlar çok çabuk sevip bagalanbiliyor ondan sonrası olanlar oluyor
Bilemicem ama siz togbekarliga devam hocam hakkınızda hayirlisi birde şey ya birini hayatına alicaksan o evleneceğin kişi olmalı bnce ya gerisi boş vakit kaybi
aynen öyle bu arada umarım iyi insanlar çıkar karşımıza devir kötü kadınlarda kötü erkekler yani drekt insanlar kötü sevgi merhamet yok kimsede suçu tek cinsiyete bindiremeyiz benim bahsettiğim gibi olmayan pırlanta gibi kızlar da var senin bahsettiğin şeyleri yapmayan düzgün efendi erkekler de var ama azınlık durumunda bu insanlar çoğu kötü kalpli insanların yani toplum bozuk cinsiyetler değil
isteği kabul ettim gt yaptım bu arada
Doğru çok haklısın her şey hayirlisi
😂Xpm yok benim seninde yokmuş
mesaj yazmak için mi?😅
Yani arada evet sohbetini beğenmiştim
instagram adresim ali_akbrn
Malsef sinnav yılımdan dolayı Instagram kullanmiyorum
anladım sorun değil
Telegram ya da snapin var mı
snap kullanmıyorum telegram var
Kullanıcı adın nedir
t. me/ali_akbrn42
İlişki yok meslek kurgucuyum
Gerçekten. Çok kazanıyor musunuz
Çalışmana bağlı. Ne kadar freelance iş ayarlarsan o kadar kazanırsın
Seninki mesela?
Erkeğin maası kadının yası söylenmezmis
Doğru pardon
Mesleğim orrrrsbulık ilişki durumum saat başı değişiyor
Selam, Resepsiyonistim ve Bekarım
Sevdiğim veya takıldığım biri yok
Ameleyim ben ya 5 cocuklu anayim 😅
Kasiyer ve tövbekar
mühendisim
ilişki durumu karışık :)
Karışık deyince merak uyandırdı
@Wildinwonderland sevgiye inanmaz oldum diyebilirim :)
O hepsimizin sorunu amaaan gerçek bir şey bulunmuyor
@Wildinwonderland gerçek olan şey şu ki herkes tek başına :) sevgiler de menfaat. beni sevsin diye seviyor insanlar bir başkasını. :)
Tır şoförüyum hayatımda kimse yok
lojistik, uluslararası ve allaha emanet
Doktorum ilişki durumu karışık
Hocam bnde tıp istiyorum az zaman kaldı yks ye ne oneririsin
@whehehheh kaç net yapıyorsun denemelerde?
Hocam ben yeni başladım birçok sebebple derse ara vermiştim ama şu an dank etti netim 40 50 civarı
@whehehheh yani netlerin düşük ama temelin varsa iyi bir çalışmyşa olmayacak şey değil
Ya hocam sormayın cevremdekiler habire imkansız diykr açıkçası ya onlar hakkında diye içimden geciriyorum
Her karışıklığa burnumu sokma huyum var merak ettim doktor nedir sorun
Doktor kaçtı 😂😂
@Wildinwonderland sorun çok anlat anlat bitmez
Merak ettim anlatmak isterseniz
@Blackestblack sen biliyorsun zaten 😂
yardımcı olabileceğim bir şey mi
@Wildinwonderland yok nasıl bi yardımın olabilir ki 😀
Akıl verilir , sorun çözülür
Aşçılık ve bekar 😄😄
Pc mühendisiyim, tabi ki bekarım
Bekar mühendis taliplerimi bekliyorum
Tıbbı sekreter- bekar
Uçak mühendisi ve bekar. :D
Hocam ayıp etmek gibi olmasın ama merak ettim uçak muh iyi kariyer yapio diolar dogrumu
Doğru.
Ama kendini güzel geliştirmen gerek. Özellikle dil yönünden.
Bnde bu yıl yks ye gircem tıp istiom ama benim bir tanıdığım doktor tıp değil uçak muh seç falan dedide
koca mı arıyon :D
Öğrenci, Var diyelim
İkisi de yok
Mesleğim yok işsizim hiç sevgilim de olmadı
Öğrenciyim
Meslek. babayim
İlişki durumu değişiyor
Psikolog bekar
Limanda saha sefi - İlişkisi yok
Bekar veteriner hekimim
Evli , eniştem mühendis 😅
Gizli görevdeyim 😃
Masörüm bekarım
Grafik / Bekar
işsiz ve yalnız :/
İşsiz sapım
Uzman çvş ama herkesten nefret ediyorum)
Sinavzede
İlişki durumu karışık
İlişkimi