Asla böyle insanları ben affetmem benim ablam dediğim birisi vardı geçen sene iş yoğunluğundan dolayı bunaldımı vs söylemiştim böyle canım sıkkın falan dedim birazda detaylı yazdım görüldü attı 2 hafta cevap vermedi 2 hafta sonra deprem olmuştu depremin daha ilk günü öğlen vakti bana ilk mesajını attı başıma neler geldi arayıp sormadın bundan sonra diye :d böyle bir insana ne denir ki şimdi sadece kendi başı sıkışınca çevresinden karşılık bekleyen insanlardan nefret ediyorum
İşte böyle insanları hayatının kenarında dahi tutmamak gerekiyor. Benzer şeyleri bende yaşamıştım hayatımdan çıkardım çok daha sağlıklı oldu böylesi. Gereksiz kalabalığın lüzumu yok. 🤷🏻♀️
İnsanlar arasındaki ilişkilerde bağlılık, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Herkesin hayatında farklı öncelikler ve durumlar var. Bu yüzden, birinin ihtiyacınıza cevap veremediği bir durumu affetmek veya affetmemek kişisel bir tercihtir.
Bazı insanlar, başkalarının kendilerine ihtiyaç duyduklarında yanlarında olmamasını affedebilir ve bu konuda anlayış gösterebilirler. Belki karşısındaki kişinin kendi hayatında öncelikli konularla uğraşmak zorunda olduğunu anlayabilirler.
Geçerli sebepleri var mıydı ona göre değişir. Fakat daha da önce kendimi sorgularım. Şu soruyu sorarım kendime "ben bu kişiye yardıma ihtiyaç duyduğumu ne kadar belli ettim?"