Kişilik & Karakter Şuanda neye ihtiyaç duyuyorsunuz? maşaa Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Şuanda neye ihtiyacınız var?BenBeni seven konu cinselliğe gitmeyen sağlıklı bir ilişkiye ihtiyacım var Güncellemeler+1 yıl Cinselliğe gitmeyen konudan kastım ilk tanıma asmasinda konunun oraya kayması amaçlarını belli etmelerini istemiyorum ☺️ Şuanda neye ihtiyaç duyuyorsunuz? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. şu an sadece biraz uyku ve huzura ihtiyaç duyuyorum 0 0 Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Konu erkek ise sonu illaki cinselliğe gider, ama çoğu "ben sana o gözle bakmıyorum" ile giriş yapar. 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cinselliğe gitmeyen derken? Al önüne birtane taş koy onla ilişki yaşa. Arkadaş cinselliği kim size kötü bir şey olarak öğretti anlamıyorum ki :D 0 0 Yorumla
siyainci Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Sevgi saygı hoşgörü seven sevdiğim birine ihtiyaç duyuyorum 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ciddi ciddi uyku tedavisi almam lazım günlük 1,2 saatle bedenim titriyo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O zor. Benimde her zaman birlikte olacağım birisine. Sevgili de olur. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla
mertx13 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Arkadaşım gelsede benim işleri takip etse aşırı küçük abdestim var bırakıp gidemiyorumda. 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Benimde sağlıklı bir ilişkiye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Uykuya ama uyuyamıyorum. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Dışarı çıkmaya ihtiyaç duyuyorum 0 0 Yorumla
iamiremnaz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim catur cutur.. 2 2 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Bdjdjejejek Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Demek öyleee 😅 Yorumla
ali3215 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Güzel bi ilişkiye 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hiçbirşeye 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Paraya 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
şu an sadece biraz uyku ve huzura ihtiyaç duyuyorum
Konu erkek ise sonu illaki cinselliğe gider, ama çoğu "ben sana o gözle bakmıyorum" ile giriş yapar.
Cinselliğe gitmeyen derken? Al önüne birtane taş koy onla ilişki yaşa. Arkadaş cinselliği kim size kötü bir şey olarak öğretti anlamıyorum ki :D
Sevgi saygı hoşgörü seven sevdiğim birine ihtiyaç duyuyorum
Ciddi ciddi uyku tedavisi almam lazım günlük 1,2 saatle bedenim titriyo
O zor. Benimde her zaman birlikte olacağım birisine. Sevgili de olur.
Nerde yaşıyorsun
Arkadaşım gelsede benim işleri takip etse aşırı küçük abdestim var bırakıp gidemiyorumda.
Benimde sağlıklı bir ilişkiye ihtiyacım var
Uykuya ama uyuyamıyorum.
Güzel bi tatile ihtiyacim var biraz
Dışarı çıkmaya ihtiyaç duyuyorum
Paraya, aşka, ilgiye, cinselliğe
Bende ama nerde
Seks olmadan hayat olmaz bunu unutma
Benim catur cutur..
Bdjdjejejek
Demek öyleee 😅
Hiçbir şey. 🙂
Beni * güçlü bir erkeğe ah ah