Kişilik & Karakter Yapıyor musun bunu? Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncelle Yapıyor musun bunu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Susarım bazen evet 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kaybetmekten korkmam hadi diyelim korktum yok yine de susamam benlik değil ajskxkdkflflpflf 2 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Susmam pek hayra alamet değildir. Vazgeçtim demektir… 1 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimseyi kaybetmekten korkmuyorum artık. Gitmek isteyeni kırk halat ile bağlasan yine gider. 0 0 Yorumla
Zeyyolina Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yaptığım bir zaman olmuştu 1 1 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Yapma bence yanlış. Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Susmak bazen en iyi tepkidir 1 1 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Tepki çok dogru bazen cevap tır fakat burada kaybetmekten korktuğu için susuyor Yorumla
Inflaameess Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Suskunsan zaten o kişiyi çoktan kaybetmişsindir 1 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Onceden cok 1 1 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Yapmıyorsan sorun yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Susarım bazen evet
Kaybetmekten korkmam hadi diyelim korktum yok yine de susamam benlik değil ajskxkdkflflpflf
Susmam pek hayra alamet değildir. Vazgeçtim demektir…
Kimseyi kaybetmekten korkmuyorum artık. Gitmek isteyeni kırk halat ile bağlasan yine gider.
Yaptığım bir zaman olmuştu
Yapma bence yanlış.
Susmak bazen en iyi tepkidir
Tepki çok dogru bazen cevap tır fakat burada kaybetmekten korktuğu için susuyor
Suskunsan zaten o kişiyi çoktan kaybetmişsindir
Onceden cok
Yapmıyorsan sorun yok
Susmuyorum niye susayım
susmam