- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben hayatımda hiç bir şekilde ısrar sevmiyorum. yani sevdiğim kişiler tabi ki de bir şey isteyebilir eğer çok çok kötü ya da yapmayacağım bir şey değilse zaten kırmam.
ama bir şeye net bir şekilde hayır dediysem tekrar üzerine ısrar etmeleri biraz sıkıcı ve bunaltıcı olur
bu yüzdende anlayış beklerim karşımda ki insanlardan.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl2020 Pandeminin ilk başladığı zaman arkadaşım gitmiş fake kız hesabı açmış Facebook da 😂 neyse tabi saniye de 20 kişi falan yazıyordu. Yok senin için çekicem yok eşimle aram kötü yok gelip seni alıcam falan filan 😂 biz hesabı 1 ay kadar kullandık sonra çıktık hesaptan. 2022 de merak edip girdim hala yazan var mı diye. Birisi 2 yıl boyun her gün "derya hanım merhabalar tanışabilir miyiz" diye yazmış 🤣🤣🤣🤣🤣 ama hep aynı cümle kullanmamış özene bözene yazmış kdkxkdkxlld hayırlı cumalar mesajı atmış her hafta 😂😂 hayatımda gördüğüm en ısrar eden kişiydi
24 Yorumla- +1 yıl
Adam azmetmiş 🤣🤣
- +1 yıl
Teşekkürler 😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılVazgeçmemek önemli bir şey hemen vazgeçmemek herkes hemen vazgeçiyor artık
Vazgeçmemek pes etmemek ısrarcı olmak kararlı olmak önemli şeyler
Ama şu da var yanlış yapmamak çok önemli yani belli bir çerçevede israrci olmak usul adap şekil nasıl yaptın duruşla belli bir şekilde iyi insan doğru davranış ve biçim önemli17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bu cümle çok doğru bir cümle olmadı rahatsız bana bulaşmadı napıyosa yapsın gibi bir yerden oldu tabi ben kişiyi savunmak adına söylemiyorum
Saçmalamış bir insan savuncak da değilim saçmalamak vazgeçmemekte değildir
Benim söylemek istediğim şey artık insanlar çok çabuk vazgeçiyor çok çabuk bırakıyor ısrar etmiyor bu çok sağlıklı bir durum değil
Cevap sahibi+1 yılGörseli şimdi gördüm keşfet ile cevaplamıştım
Bu ama israr değil 😄 bu gaza gelme … şey yaz bence her hafta cumamı tebrik edersin 10. Kez belki tanıyabiliriz de 😂
Cevap sahibi+1 yıl🌷🌷🌷🌷 çok zarifsin
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. her şey dozunda güzel ısrar tacize dönüyorsa tabi ki hoşlanmam.. seçme şansımı konuşma özgürlüğümü elimden alıyor herkesle konuşacağız diye bi kaide yok konuşacağım insanı gözlemleyip kendim seçmeyi severim ama yine anlaşacağımızın bi garantisi yok sohbet bitebilir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılHayır genel olarak sevmem sadece sevdiğim kadına tolerans gösteririm ısrar konusunda 😃
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. İkna edilmeye çalışmalarını severim. İstemediğim konuda ısrarı sevmem
10 Yorumla
+1 yılSizinle konuşmak istiyorum. Söyleceğim çok önemli şeyler var. Ben aslında senin kardeşinim, bu evlilik gerçekleşemez. Şaka, şakaa, biz kardeş değiliz, evlenebiliriz, hadi yine çok şanslısın. Nikah tarimizi ne zamana alıyoruz şimdi? 😄😄 Sen harika bir kızsın. Konuştungun yoksa konuştungun ben olabilirim. 😂😂 Konuşa bilebilirmiyizkiacababendebilemedimki?
13 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar gеrizеkalı insanlar var ya. Bir kızın bana böyle saçma sapan mesajlar atmasını hayâl bile edemiyorum. Ne kadar saçma, ne kadar аptalca. Gerçi günahını almayalım, bir tane kız vardı tanıdığım, biraz zihinsel engelliydi. Instagramımı istedi bir gün benden, ben de ne olacak ya dedim verdim. Bu her gün bana yazıyor, şarkılar atıyor, flörtleşiyor gibi konuşuyor. Ben de zihinsel engelli diye bir şey demiyorum, yazık kıza diye. Fena da yazmıyordu, çoğu insana göre normal biriymiş gibi yazıyordu. Bir tane çocuk tanıyordum bir de, o da zihinsel engelli gibiydi. Bir ara hatta ben de acaba zihinsel engelli olabilir miyim acaba lаn? Bunlar bulunduğu durumun hiç farkında değil gibiler. Ben de kendimi normal zannederken, acaba bende de sıkıntılar var mı diye düşündürmüştü. 😂😂 Normal miyim bilmiyorum ama kafadan üşütük biriysem ne mutlu bana. Bir yerden sonra baktım bu umutlanıyor gibi. Doğum günümde bana hediye almıştı, daha da samimi olmaya çalışıyor. Konuşmayı kestim, bir süre sonra bu yine yazdı falan, kafayı takmış, ben de ben aslında evliydim dedim, yalandan akrabamla çekildiğim fotoyu gösterdim, dedim karım bu, çocuğum da bu, lütfen beni rahatsız etmezsen sevinirim dedim. Ondan sonra kurtuldum gibi gibi. Daha daha sonraları beni aradığı oldu, Instagramdan, Whatsapptan, normal telefondan, her yerden engelledim. Bir ara yeni Instagram hesabı açıp bana istek attı, onu da engelledim. Sülük gibi yapıştı yani. Bir şey de diyemiyorsun ki, kız zihinsel engelli. Kim bilir kafasından neler geçiyor, nasıl bir dünyası var. Bu sana yazan çocuk da engelli olabilir. Aklı başında biri böyle mesajlar atmaz herhalde ya..
Hicde sevmem nefret ederim hatta. Bazen bende kendi cinsimi anlamiyorum. Abi Kiza niye 10 tane mesaj atiyorsun. Görüyorsun Kiz mesajini cevap vermiyor niye hala yaziyorsun.
110 Yorumla
+1 yılHayır sevmem ama insanları bu derece de üzmeyi doğru bulmuyorum ve gerçekten cevap alamamak çok sinir bozucu
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru değil tamam ama adam konuşmaya çalışıyor
- +1 yıl
Anladım o zaman haklısın
+1 yılEngellemek daha mantıklı. Konuşmak istemiyorsanız engelleyin ki bi beklentiye girmesin
13 Yorumla- +1 yıl
Sapık erkolarda o modül yok. Düz mantık oluyorlar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜç kelime biliyor iki tanesi konuşabilir miyiz 😂
17 Yorumla- +1 yıl
O zaman Allah bu öğretmenden eğitim alan nesile sabır versin, 😂
- +1 yıl
Tesadüfe bak ya 😂 çok uyanık falan sanıyor kendini galiba
- +1 yıl
Olur öyle dikkat et 😄
+1 yılIsrar edene küfür edesim geliyor. Bir kere denersin hadi iki ama 3 cude hassktr diyesim geliyor.
111 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle konuşmak istedigin insanla bir etkilesim yani görsel zekada onu etkilemek/görünmek lazım, mesela atiyorum ben meraklı bir insanım birinin yaşını ya da mesleğini ya da fikrini merak ettim diyelim öncelikle buradan örnek veriyorum, sorusuna denk düşerim bu sıklaşinca onun hakkında bilgi sahibi olunca bunun bir malzeme olarak kullanır dikkatini çekerim sonra onun ilk adım atmasını yani konuşmanin gelişmesini sağlar muhabbeti kurduğum da soracağımi mersk ettiğimi kolaylıkla ağzından alırım djdjd
Bu bu şekilde yapılır direk hoduk gibi yapılınca gerçekten temiz duygularla yazılsa da insanların tehlikeli ya da güvenli olmadığı bu hayatta o dönüşü alamazsin - +1 yıl
Hahah aynen djdj
Bu şekilde lafı geliştirip senelerdir konuştuğum 3 tane dostum var.
Arada diyorum böyle böyle yaptım diyorum ulan diyo çok zekisin djdjd
Ne kadar mantığı, düşüncesi kötü insanda çıksa , kafan bozuk olduğunda napiyon lan diyip sana menfaatsiz bir şekilde kafanı dagitiyorlar ya en güzeli de o - +1 yıl
Eyvallah teşekkür ettim
Senin profili görünce aklıma hep Aybüke öğretmen geliyor. Senin Pp dede gözlük olunca seni öğretmen olarak nitelendirdim bunu niye dedim onuda bilmiyorum boş ver djdjd
Biraz geveze olabilirim aslında değilim de laf lafı açınca oluyor
İyi akşamlar djdj - +1 yıl
Vay anasını satayım hislerim tuttu öğretmen misin uff mutlu oldum niyeyse djdjd
- +1 yıl
Hadi bu sefer kactiiiim, artık nasip basla sorularinda djdj
Öğretmenim
- Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılFotosu olmayana çok güzelsiniz konuşalım mı diyenler var
16 Yorumla- +1 yıl
Şimdi o şahıslara nereden biliyorsun desen güzel olduğunu hissediyorum derler 😂
- +1 yıl
Her kız çiçektir ❤️❤️❤️💕💕💐💐🌹🥀🌹💐🌹🌹 😂
- +1 yıl
Rica 😂
Engeli basıyorum genelde. Çok ısrar sevmem. Önceden kıramaz kabul ederdim ısrar olunca, şimdi gözünün yaşına bakmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılIsrar edilmesini de edilmemesini de sevmiyorum. İnsanlara karşı tahammülüm kalmadı sanırım. Kısacası en güzeli kimsenin yazmaması.
10 YorumlaIsrardan, mecbur bırakılmaktan hoşlanmıyorum. İnsanın iradesine saygı duymamak büyük terciyesizlik diye düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin hoşuna mı gitti ısrar etmesi böyle Erkekler itici
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFoton mu var mı o yüzden ısrar ediyor
Cevap sahibi+1 yılÇok mu güzelsin
Cevap sahibi+1 yılAbazanin teki o nereden tanıyacak günde 500 kişi ekliyor
+1 yılS. ktiri çekmek psikoloji olarak rahatlatır 😏
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Off hiç haz etmiyorum evlilik teklifi de olsa ikinci kere sorulmasındn nefffret ediyorum
10 Yorumla
+1 yılGönüllü olmayan hiç bir şey insana keyif vermez
10 Yorumla
+1 yılKimin neyde ısrar ettiğine bakarım ama ısrarı genelde sevmem
10 YorumlaKonustungun var mı hahha
21 Yorumla
+1 yılNazlandığım konular hariç ısrar sevmem ve karşı taraf ısrar yaparsa çok sert bir şelilde reddederim sevgilim dahi olsa
10 YorumlaHahha senle başlayıp sizle de bitirmesi 😂
110 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılSabırlar diliyorum 🤦🏻♂️
11 Yorumla
+1 yılbir kere ortam oluşursa sonra konuşulur edilir devamında bir cacık olmayacaksa da bye denilip uzaklaşılır. BU BİR GÖRGÜ KURALIDIR
10 Yorumla
+1 yılSnn ne özelliğin var ki niye bu ısrar.
115 Yorumla- +1 yıl
Seni tanıyan biri olabilir mi ki.
- +1 yıl
:D İyi. Bir sapığın olmuş oldu.
- +1 yıl
Şehri bulmanın değişik yolları var herhangi bir linkin ile olabiliyor. Profil linki gibi.
- +1 yıl
ıp ve şehir bulabilir öyle mahalle falan değil.
- +1 yıl
Ama ücretli yazılımlar ile oluyor öyle direk bulamaz herkes. Hiç konustn mu
- +1 yıl
Hesabın çok önemli değilse kullanıcı adı değiştir fake takıl biraz.
- +1 yıl
O zaman hesabı kapat yeni hesap aç numaranı hesaba kaydetme yeni maille hesabı aç bulması imkansız bşy.
Konuş çocuğun aklı kalmasın
110 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim o çocukta kendimi gördüm bende sevdiğim kızdan cevap almadığım halde yazdım hatta 2 hafta boyunca mesajlarım birikmişti görülü atıp cevap vermemişti buda bana tecrübe oldu kolay kolay hiçbir kıza mesaj atmıyorum onları şımartmamak için bu çocukla aynı yollardan geçtiğim için bununda aşk acısı çekmesini istemiyorum 🚬🚬
- +1 yıl
İlgisi olsa belli ederdi yazmışsın ona karşılık söylüyüm bunu ben kendisine gözü kalpli gülücük gönderirdim iltifat ederdim oda bunlara karşılık verirdi ama olmadı işte sonra başkalarına aşık oldum onlarda da yüzüm gülmedi tamda sevdiğimi söyleyecek iken beni kendilerinden tiksindirdiler ben ilişkimde sadece flörte kadar çıkabildim daha ilerisi de gelmiyor bu işte benim kaderim alıştık artık
+1 yılTürkçe de bilmiyor aq
14 Yorumla- +1 yıl
Sana batmıyor demek ki bana feci batıyor yazım hataları
- +1 yıl
Evet kesinlikle. Ekliyorum bu arada :)
+1 yılSevmem, ısrar arsızlık olarak geliyor ve çok itici buluyorum.
10 Yorumla
+1 yılHayır istemediğim birşeye ısrar edilmeye çalışılmasından hoşlanman
00 Yorumla
+1 yılIsrardan hoşlanmam
10 YorumlaDuruma göre değişir
10 YorumlaBoyle yaparak daha da kacrtiyo seni beybi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılIsrar hiç bir zaman fikirlerimi değiştirmedi
10 Yorumla
+1 yılDoyduysa ego kaldırıyoruz 😃
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNefret ederim seven kimse yoktur sanırım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılKişisine göre degisir ama genellikle hagir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 390 cevap paylaştı. Isrardan nefret ederim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılIsrardan nefret ederim..
10 Yorumla
+1 yılKızlar ısrarı sever.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hayatta en çok kızdığım şey isrardir..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çok ısrarcı olmamalı
10 Yorumla
+1 yılAhmak erkek modeli
110 Yorumla- +1 yıl
Yarin okul yok mu neden uyumadın hala
- +1 yıl
Anladım iyi bakalım
- +1 yıl
Okullarin tatil olduğunu unutmuşum, benimde uykum gelmedi evet.
- +1 yıl
Urfaya nereden geliyorsun?
- +1 yıl
Anladım
+1 yılSeninle konuşabilir miyim
15 Yorumla- +1 yıl
Sen harika bir kızsın
- +1 yıl
Piksellerine aşık oldum
- +1 yıl
Gözlüklerin yakışmış
- +1 yıl
İngilizce konuşalım mı?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSapık derdim engellerdim
10 Yorumla
+1 yılSevmem
10 Yorumla
+1 yılHoslanmam
10 Yorumla
+1 yılSevmem hiç
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır hiç sevmem
10 Yorumla
+1 yılIsrardan nefret ederim bende çok yaşadım bunu
10 Yorumla
+1 yılSana kalmis birsey
10 YorumlaIyy asla
10 Yorumla
+1 yılIsrardan nefret ederim
10 YorumlaIsrar = yüzsüzlüktür. Kendine olmayan saygıdır.
10 YorumlaHiç sevmem.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. hiç sevmem
10 Yorumla
+1 yılKonuşa bilirmiz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Konuşa bilirmiz
10 YorumlaHiç sevmem
10 Yorumla
+1 yılSevmem
10 YorumlaSevmem benim için hayırsa hayırdır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılen sinir olduğum şeylerden biri
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne