Kişilik & Karakter Heyy selamm. İyi kötü beni tanıyan bikaç kişi vadır. Gördüğünüz kadar nasıl biriyim dersiniz? Zeywzeywzey Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aman çok buralı değilim ne vardı iyisin ne iyisin sevdik seni yazsanız... Güncellemeler+1 yıl Gideceğim burdan kapatıyorum o yüzden bi veda paylaşımı yapayım dedim kimsem yokmuş 😄😄 Heyy selamm. İyi kötü beni tanıyan bikaç kişi vadır. Gördüğünüz kadar nasıl biriyim dersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Tanımıyorum maalesef 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kesin 25 yaşındasın 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. İlk defa gördüm yav 0 2 Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Çok iyiyim en iyisi sendin Yorumla Delioğlaaan +1 yıl İyisin* Yorumla
MurooZers Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Görmedim valla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tanımıyorum maalesef
bence sen iki boyutlu bir piramitsin
Kesin 25 yaşındasın
İlk defa gördüm yav
Çok iyiyim en iyisi sendin
İyisin*
Görmedim valla
İyisin iyi