Merhabalar Herkese ✨️🌸

Her şeye rağmen inanıyorum. Görür müyüm o günleri bilmiyorum ama güzel günler gelecek.
Merhabalar Herkese ✨️🌸

Her şeye rağmen inanıyorum. Görür müyüm o günleri bilmiyorum ama güzel günler gelecek.
Hayır inanmıyorum. aslında inanmıyorum desem de içimde umut var her zaman. sadece evet her şey mükemmel olacak diye beklentiye girmek istemiyorum.. adım adım ilerlemek istiyorum. bu şekilde en azından çok uçmadan bir şeyler başarabilirim.
Umudunu kaybetmeyen ve mücadele etmekten vazgeçmeyenler için, güzel günler bir uçak bileti yakındır. Yapmamız gereken en önemli şey o bilete sahip olana kadar çalışmaktan vazgeçmemek gerekir.
Dünyanın en büyük kurgusu, insanların önüne set çekilmekle ilintilidir. Setleri yıkanlar ve duvarı aşanlar ettiği mücadelinin elbette ki ödülünü alıyor. Duvara toslayanların yeniden denememesi cesaretsizlik olduğu gibi aynı sonuçla karşılacağını düşünmesinden geçiyor.
Kötü günler olduğu kadar, iyi günlerde var. Güzel günler görmek için, kötü günleri aşmak gerekiyor. Siz mücadelenizi verin, yoksa kimse sizi sırtına alıp taşımayacak. Her alanda yalnızsınız..
Çok güzel ifade etmişsiniz
aslında gerçekten hiçbir fikrim yok çünkü hayat o kadar garip ki direkt günlerin olacağını bile kestiremiyorum bazen... ama bence buradaki herkes güzel günleri hak ediyor, o yüzden inşallah güzel günler gelir.
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
İnancımı asla kaybetmedim ve kaybetmeye de niyetim yok. Hayatı her şeye rağmen seviyorum.. :D
Teşekkürler baby ❤️🥂
Cevap
26Cevap
E zaten güzel günlerdeyiz değil miyiz yoksa
Ne güzel günü be ajcjans
Valla benim çok şükür öyle 😂😂
E iyi ne güzel😂
O gemi bir gün gelecek!
Aynneen öyle
türkiye ekonomisi düzelmeyip g-20 nin içinde olmadığımız sürece gelmez ekonomi düzgün olup gelişmekte ilk 20ye girersek İnsanların refahı artar buda güzel günler getirir
Her zaman inancım tam bu konuda 🌸
Benim de öyle🌸
Bu husustaki inançlarımı yıkmaya çalışsa da birileri buna tüm kalbimle inanıyorum. Yaradana sığınıyorum.
O inançla yaşıyorum. Buna inanmak istiyorum.
Güzel de olacak kötü de olacak ama ben hep yanımda olacağım inşallah🤪
Bu ülkede imkansız. Belki başka ülkeye gideriz..
Ne güzel günler geleceğine inandım biliyor musun bu sene için öyle bir güvencem var bu sene olmazsa ama çok da inanmayacağım artık galiba
Kendilerinin teşrif etmesini beklemiyorum, ben kendilerine doğru ilerliyorum..
Evet inanıyorum.
Ay umutluyum o konuda ya❤️🌸 inşallah yani
Ben de öyle🌸
Her zaman şükür etmeyi seviyorum
Ne güzel
Umut onun için var
Değil mi ama
İnanmıyorum
Umuyorum inanmak istiyorum
Evet hayat sürpriz lerle doludur
Erdogan giderse olur aşkım
Gelir