Evlenmeyi istemek suç mu?

Ben genelde evinden işine giden biriyim öyle pek arkadaş çevrem de olmadı. Uzun zamandır evlilik düşünüyorum ama etrafımdaki kimse birini önermiyor. Öyle kendi bulduğum 1 2 kişi ilede anlaşamadık. Evlilik düşüncesi hiç aklımdan çıkmıyor. şimdi diyebilirsiniz uckuruna mi düştün flan ama ben bu zamana kadar kendimi korudum ve 1 kişi olsun oda eşim olsun istiyorum lakin 26 yaşıma giricem ve evlilik olarak benim tanıştığım 1 2 kişi dışında hiç kimse birini onermedi. ana baba da yok gibi bir şey yani maddi olarak da kimseden yardım beklemiyorum aylık maaşım çok şükür kirada öder geçimi mi de sağlar. Uzun zamandır evlenemedigim için çocukluk hayalim olan bilgisayarı toplamak istiyorum yaklaşık bunu 1 yıldır istiyordum 50 60 bin TL lik her şey dahil.2 aylık flan maaşım ediyor. Ama sonra ya evleneceğim kişiyi bulursam diyorum param azalır evlenemem diye korkuyorum hep o hayalini kurduğum eşim için yaşıyor gibiyim ona şiirler bile yazdım. eskiden para biriktiricem diye tatlı bile yemezdim. Çok şükür o durumlarda değilim. Siz ne önerirsiniz çünkü böyle mutlu değilim
Evlenmeyi istemek suç mu?