Kimse yok demesin. Yok diyenleri uzaya göndermiyoruz ona göre dürüst olmaya devam edelim arkadaşlar 👀
Herşeyi kafada kurup abartanlar kek gibi kabartanlara selam olsun✌️Böle değildik de işte bu hale geldik mis gibi.

Kimse yok demesin. Yok diyenleri uzaya göndermiyoruz ona göre dürüst olmaya devam edelim arkadaşlar 👀
Herşeyi kafada kurup abartanlar kek gibi kabartanlara selam olsun✌️Böle değildik de işte bu hale geldik mis gibi.

Var var.. Kompo teorilerinden, kitlesel yok oluşa kadar bağlasam her kelimeyi az bile.. Aslında her şey tecrübe ile eş değer değildir.. Attan düşmek için tayyip olmaya gerek yok.. Bak at bile sırtından attı, biz 22 sene taşıdık sırtımızda.. Kimleri taşımadıkki.. Abarrtığımız sadece olumsuzluklar değil bu arada, en ufak gördüğümüz iyiliğide abarttık.. pireyi deve yaptık, kurbayı prens ya da prenses.. masallara kandık, kimi beyaz atlı prensini bekledi, kimide beyaz atlı prens sandı kendini.. eşekten at, attanda prens yaptık anlayacağınız kendimize.. Aslında kurtlar büyük anneyi yedi, kırmızı başlıklı kıza tuzak kurdu çoktan ama biz senin azın nekadarda kocaman büyük anne diyemedik.. Şimdi her gördüğümüz çakal gözükür gözümüze, at izi it izine karışır.. sen izleri takip edeyim derken, it olursun çakal olursun.. En temiz duygularınla seversin el olur, ele bakarsın kimin eli kimin cebindedir bellimi olur.. Sel olur bazan, bazende bir yel olur vurur savurur atar herşeyi ama sen sen olamazsın engel olur illaki bir şey.. İşte arafta kalmaya benzetirim ben bunu, yinede vaz geçemezsin sevmekten
Bu dediğin normal bir şey. İnsan olası senaryoları ve ihtimalleri hep değerlendirir. Ama kimisi biraz histerik davranmaya meyilli olup bunları çok sesli ve iddialı dile getirebiliyor. Bu arada profil fotoğrafına bayıldım. 1-2 dk falan baktım leziz bir görsel. Floransa mı orası?
Görseli leziz bulduysan ye afiyet olsun
Bayağı şaka
Şeyin demesi kızın demesi kesin 2013 ben ekleri yerken boğazıma dizdi çünkü intikam alıyor zaten kendi saçını yaptırdı benimkini yaptırmadı sonra dedi keşke sana da deseydim saçını yaptırırdın? sonra fotoları beğenmiyor çektiğim dedi ki ne kadar büyütüyorsun? kızım haklısın seni kafamda çok büyütmüşüm
Anlıyorum
Bana gerekli açıklamalar yapılmıyor cımbızla ağızdan laf alıyorsam , güvenim kırılmış ve zamanında yalanlar ile kandırılmışsam kafamda istediğim gibi kurarım abartırım yazar ve çizerim.
Konuş kız ✌️👏👏
Hak ediyorlar ama değil mi😅
Kesinlikle
Cevap
8Cevap
Evet bazen eglencesine yaptigimi fark ettim. Mesela bu aksam yakin bi arkadasim bana uyudugunu soylemedi diye 1 gun boyunca ona engel atacagimi soyledim ve yaptim. Sadece kucuk actionlar olsun diye iyi gidiyo ya. Bazen ruh hastasi gibi hissettiriyo ama sorun degil 🧚🏻♀️😌
Kafayı yiyeceğim çiçeğimmm bu huyu acilen tergemem gerek yoksa yanacak devreler 😃😃
Var evet ama abartıyor muyum yoksa gerçek olanı mı hissediyorum emin değilim o konuda
Herşeyin daha kötüsünü kafamda kurarım ve sonra ona göre tedbir alırım 🙂
evet var.. cok kotu ) balik burcu olmanin dezavantaji
Olasiliklari sonuna kadar degerlendiririm ama fazla da abartmam
Artık öyle değilim, evvelden öyleydim
Evet bende de var
Hayır yok düz adamım ben
Bunu yapacak boş bir dünyam yok maalesef
Ben böyleyim evet
Aynen bende var bu huy
maalesef var
Hiç yok
Eskiden vardı
Abartıyormuşum)
Sanal ilişkilerin allah belasını versin.
Ne gerek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?