Kimseye söyleyemediğiniz şeyleri gizlice itiraf edelim bakalım 😅
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gizli itirafım yok
Yalnız olmak insanı bu dünyaya manasızlık içinde bırakabiliyor
Yalnız olmak insanın kendisini bulmasını sağlayabiliyor. O kuyuya fazla daldıysan manasızlık değil de aslında beyinde sanki ölüm yaşanmış gibi ağır acılar oluyor. Beyin dönük veya aşırı düşünmekten eror veriyor.
Hayır , doğası gereği insan eksiktir
Bu eksikliği tamamlaması için iç dünyasını kaynaştıracağı biri olmalı
Mesele kendini bulmak değil, ıssız bir adada veya kuyuda olmak nasıl çıldırtırsa veya dünyadaki son kişi olup kendinden birini nasıl arama fikri varsa yalnızlık için yapılacak tek şey aramak
Bilmiyorum ben kendimle mutluyum ve bir arayış içinde de değilim. Tabii yaş ilerledikçe bu daha tetiklenecektir illaki... Kendimi sevmeyi tercih ediyorum kendimle güzel bir ilişkim var :)
Daim olsun dilerim , yaşa bağlı olarak psikolojik yalnızlık da ilerler ama
Tabii ilerler ilersin artık ne yapalım o zaman çözmek için bir yol buluruz. Şimdi çözüyorum :)
Şimdi kendini geliştirmeyi tamamlama yolundasın ama kendini tamamlamak için sonunda birine ihtiyaç vardır
Belki olur ilerleyen süreçte büyük konsumak istemem. Şimdilik böyle bir düşüncem yok. Gerçekten bana değer verecek, anlayacak, dinleyecek, görüşlerine saygı duyduğum, saçma sapan şeyler yapmayacak biri olursa belki olabilir zor ama belki :)
Yaş geçince seçme şansımız da düşüyor
Zirvede daha fazla kişiye hitap edebilirken sayı seni anlayan insandan ziyada bir insan olmaya dönüşüyor
Çünkü insanları tanıyorsun biliyorsun. Bu yüzden seçmek daha zor oluyor. Anladım zor aslında evet ama bilmiyorum...
Tanımanın da ötesinde az oluyor ve az insandan da seçim yapmak daha zor oluyor
Anladım
Bir kadının zirvesi 23 ve 30a doğru talipleri azalır 30 sonra ise bu sayı hızlıca düşer
Erkek için de benzerdir ama yaş aralığı fazladır
Tam zirvedeyim öyleyse talipleri değerlendirmek lazım shshshs şaka şaka gerçekten umurumda değil gerçekten...
Ben de bekliyorum 😄 olursa tâbi
Beklenti içinde değilim ben ya 😅
Öncelikle kültürel anlamda kendini geliştir , gez gör tat şahit ol güzel olaylara
Evlenince pek bir aksiyon kalmıyor genel yapıda gördüğüm kadarıyla
O aksiyon mevzusu insanlara da bağlı kişilerin evlilik görüşleri vs vs pek çok şey.
Değişkenlik gösterebilir, genelde dedim zaten
Ruh hali çabuk değişen, enerjik, sürekli gülen, sohbet muhabbet seven biriyim ve bu şekilde biriyle de olmak isterim. Yoksa sessizce duran köşede oturan biri beni sarmaz dhdhjd
Beni tarif ettin de ahaha ben sevmem ya öyle ne muşmula suratlı olmak
Bende sevmem dhdhdj
Sevdiğimiz yönlü insan bulmak en iyisi olur 😄
En çok kortuğum eğer norkaz alırsam söyleyeceklerim 😅😅😅
Bende korkuyorum ondan sshdhhd
siz başlatsanız bu akımı mı diyeyim, söyleyişi mi diyeyim. siz ne itiraf edeceksinizz
Gizli sordaydım edebilirdim shshdh
burada da açık profil olmak da bi gizlilik aslında, hiçbir şeyiniz belli değil, adınız rastgele türetilmiş, görseliniz yok gibi vs vs. :) ama takdir sizin tabiki
Tabii ki haklısınız öyleyse açın profilinizi edeyim shshdhd
pekala açıyorum. :) açtım
Hiih senin yüzünden itiraf etmek zorundayım bir şeyleri 😅 17 yaşındayken sevgilimi aldatmıştım... 🥺
evett, söylediniz ve itiraf ettiniz, ama konsepti de başlatan sizsiniz. :/ bunu sanırsam daha önce herhangi bi şekilde açığa çıkarmamıştınızz. güzel olmamış maalesef, ama değişebilecek bir şeyi de yok, geçmiş yani. şu an kaç yaşındasınız
Çıkartmamıştım. 23 yaşındayım güzel olmadı çok zor bir dönemdi çocukluk şeyiyle sığınacak bir liman aramıştım. Cinsellik olarak aldatmadım ama böyle gönlüm başkasına kayar gibi oldu da sonra topladım.
olay sadece gönül olarak başkasına kayma ise, o yaşta bu duyguyu yaşamanız çok da abes değil bence, hani sevme değil de yeni bir güven kapısı, o anlık duyguları bir başkası ile bastırma gibi olmuş isteğiniz, hani aldatma denir mi bilemedim. ama yine de sadakat güzel şey, hızlıca toparlamışsınız zaten.
Toparladım tabii baba sevgisizliği ilgisizliğiyle büyüyen biriydim birlikte olduğum kişi de babalık yapıyordu resmen ama uzaktaydı bende yurtta kalıyordum o ara oldu öyle şeyler baya baya aldatma hatta ama kendisi de zaten birinden hoşlanmış biz birlikteyken kimse yaşattığın yaşamadan ölmüyor yani shhsd
Ha bunu da duydunuz yani karşılıklı aldatmamsı olayı demek. Niye baya baya aldatma dediniz onu bilemiyorum da çok bir şey yok gibi çünkü. Onun dışında bi de ilk defa açığa çıkarıyorum dediniz ama bu aldatma olayı daha önce dillerden geçmiş gibi, o zaman bunu itiraftan saymayacak mıyız 😆
Baya baya aldatma çünkü bence birine farklı gozle bakmak aldatmaya girer. Hoşlanmak da olsa arzu da olsa ne olursa olsun. Ahhaha gerçekten geçmedi kendim bile o anı yok saydım ben shdhdj
Duydum kendisi itiraf etti bana shshh
ya şöyle aklınızdan geçirirsiniz ve ona göre mevcut durumunuz aklınıza gelir ve geçer ve eşinize olan bağlılığınız devam eder hani bu o anlık nefsin bi yoklaması mıdır yoksa direkt kaskatı aldatma mıdır bilemedim ama aldatma kapsamına hani fiilen de bir şeyi bile isteye yapınca girer gibi geldi. onun dışında yaşamış ve bitirmişsiniz o zaman kabuldür itiraf sdfsdfdsf. siz ise sanırsam söylemediniz sevgilinize
Yok tabi cinsellik boyutunda hiç kimseyi aldatmadım yapamam ben. Anlık gönül kayması yaşandı işte o kadar. Dönüp baktığımda 17 yaşında çaresiz bir kız çocuğu görüyorum. Bu şekilde bakınca farklı oluyor tabii. Ben söylemedim 😅 O bana söyledi çapkın biriydi güzel kızlardan hoşlanırdı hep. Uzun yıllar da birlikte olunca zaten tam olarak tanıyorsun ben anladım ve sordum öğrendim sıkıştırdım aslında buna rağmen ilişkiye de devam ettim ama o ayrı 😅
evet, bir şekilde olmuş ve önemli olan bitmiş, geçmiş olması yani. ki o dönem duygularımız üzerinde belki şimdi de yoktur ama daha bi çaresiz ve kontrolümüz bizde olmayacak şekildeyizdir, dediğiniz gibi. ki siz şu an o kişiyle ilişkiyi sürdürüyor gibisiniz öyle anladım
Yok değil daha sonrasında bitti 😅
olaya dair eskiden bugüne kalan herhangi bi emare bağlantı kalmamış, o zaman sorun yok demektir. :)
İtiraftı işte yani bende onu unutup silip hafızamdan yıllar sonra hatırladım dhhdhd
evet evet onda sorun yok zaten :) böyle konu açılınca demek ki aklınızda aslında yeri olan bi şeydi hatırladınız ve aktardınız sdfdsfsfdsd
Ahahhaha bilinçaltımdaymış demek ki shshsh
evet evet bir gün açığa çıkmak üzere duruyormuş yani. :)
Evet shhds
:)
Trans kadınla birlikte oldum. Çok zevkliydi 😄 aslında eşcinsel değildim ama hoşuma gitti
Uuuuuu güzel itiraf shshhs
En cesuru benimki 😂
Tebrik ederim shshdh
Teşekkür ederim 😂
Esimden cinsel doyum almiyorum
Bu itiraf sayılmaz shshs
dinlere inanmamam olabilir
Kimse bilmiyorsa olabilri shshhs
ailemde bazı kişiler tahmin ediyor sadece bir tek babam bilmiyor ama pek umursamaz. ancak teyzemler ve eniştem duysa fena olay olur
Umarım doğru yolu bulursun o zaman
Bu kadar mastürbasyon yaparsan sonucu bu olur
dinlere inanmamamın onla alakası yok sfkfkdkj
Neyle alakası var asia
inanmıyorum işte inandırıcı gelmiyor
Yaşın real mi
real knk
Can we talk then
@Asya_2275 asiaaa
Olmaz sorun çıkar sgeydhf
Sorun istiyorum kaos lazım shshshs
En son 3 gün önce boşaldım
Bu itiraf sayılmaz elendin shdhshsh
Ne bu peki hsjsjsjhs itiraf da ederim bir şeyleri
Bu boş beleş bir şey hiçbir işime yaramaz shhshshs Her gün 10 kere boşalsan banane hshshd
Najajajjahahah tamam itiraf edicem ya da boşalırken ağlıyorum desem
Oha işte bu oldu shsjsjjs
Ajjsjsjsjenw Cidden ama neden bilmiyorum
Gerçekten mi lan shhshs ben bı dalga geçiyorsun sandım shshsj
Yok kız
Çok şeyler var
Sence buradan itiraf ederler mi?
Bu vakitler çok coşuyorum 🥵💦
hamile kadınla ilişkim var
Başka birinden hamile ve evli mi yoksa senden hamile mi shshshs
evli
Haftada 16 posta atıyorum rahat.
Ya bı sq derler adama shhshs ortalama bir günde 2 posta bazen de 1 2 kere de 3 olması lazım erken ölürsün yapıyorsan da shhshs
Yapmadığımda enerjik oluyorum. Mesele benim yorulmam lazım. Spor yapınca kalkıyor. Bağımlısı oldum.
Spor yapınca kalkması normal olan zaten. Mesele ona sabretmen yoksa kas yapamazsın...
Kas yapmakta sorun yok. Bıraktığım için düştü zaten. Mesele devam ettirmek. Benim yaşıtlarım sallanırken ben fit geziyordum. Neyse işte böyle ben yatıyorum tekrar.
Bazen gerçekten yalnızlık acıtıyor.
Uzdun
🥲🥲🥲
Yalnızlık güzel bacımmm
Benim yaşıma gelince anlarsın
Ne kalmış şurada ya
Tahmın edemeyezsn
Şu an mahvoluyorum
Niiiyeee
Hastayim ve anksiyetemde nuksetti
Ne hastası? Derin derin nefes almaya çalışın. Düzenli alın 5 saniye tutun yavaş geri verin. Eğer inancınız varsa ve biliyorsanız Felak süresini okuyabilirsiniz.
Gribim vr anksiyetemdr var ikisi
Gribin içinde şunu söyleyebilirim içmesi zor ama soğanı bildiğin elinle böl shdhhd vur yumruğunu bıçak değmesin 1 su bardağı da su kat ondan sonra limon 5 dakika kaynat ılıyınca iç misler gibi shhsjs Sonra yat uyu üstünü güzel giyin ört hiçbir şey kalmaz.
Gunduz yapacagim tesekkurler
Önemli olan yatmadan önce yapman ama
Şu an herkes uyuyor
Olabilir yapman için engel ne sessizce yap
Swn basla
Gizli değilim olsam yapardım 😅
Bende degilim
Komşunun karısını beceriyorum
Çok var
Ara sıra arkadaşımın karısı geliyor aklıma
mastürbasyon yaparken mi? Hshshs
İlişkide
Dolu sigara içiyorum
Hiihh az çok tahmin edebiliyorum eski sevgilim sağolsun öğretti shshshs Niye kendine yazık ediyorsun be evladım yavrum...
Aynı yastayiz ne evladı ne yavrusu. İçtikten sonra mutlu oluyorum güldürüyor beni bikac saat neşeli şen şakrak oluyorum
Biliyorum dedim ya eski sevgilimden dolayı... Kendine yazık ediyorsun.
Yapcak bir şey yok olan oluyor işte
Sen bilirsin diyecek bir şey yok ömrün canın bu kadar kıymetsizse eğer bana laf düşmez o akılsız bıraktı şimdi ama terk ettim çoktan...
Sigara içiyoruz diye bize koyduğu etikete bak sanki metin amcaya düştük de haberimiz yok
Metin amca kim la shshsh
Methamfetamin
Ha onu öğretmemiş bak shhshs
Gel pisi pisiyi biliyorum kırmızı beyaz en büyük Türkiye biliyorum shshsj başka şeyler de var hatta çarşaf almışlardı bir kere ben çok sok oldum çarşaf ne alaka dedim markette bir de dhhdhdj meğer mesele çok başkaymıs dhdjjd