YouTube reklamlarını atlayamayınca bakmıyorum ekrana (şu zamana kadar gösterdiğim en pasif direniş örneği)
anlık ve sıkıntıdan sorduğum sorular serisi 🧚♂️🔫🤽🥸🤓🫨🫡🤕👾
YouTube reklamlarını atlayamayınca bakmıyorum ekrana (şu zamana kadar gösterdiğim en pasif direniş örneği)
anlık ve sıkıntıdan sorduğum sorular serisi 🧚♂️🔫🤽🥸🤓🫨🫡🤕👾
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaşamak
Barış sen neden yaşamaktan bu kadar şikayetçisin
İstemiyorum sdfsdf ama mecburuz tabi
Reklam çıktığı zaman bende direkt sayfayı yeniliyorum
cok da pasif sayilmaz ama tramvayi kacirinca yuruyorum gidecegim yere. onlar kaybetti diyorum.
Sağlık kazanıyor işte 😅🤪😂
Suudilerin süper kupa olayından sonra mesela şu an yağmıyor yağıyor İstanbul'da normalde yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyor diye söyleyebilirdim artık söylemiyorum suzuki hanım
Bu kutlu direniş bu arada aksnsjxjd pasife girmez toshiba bey
Trende okula giderken 45 dakika sonrasına alarm kurup uyuyorum.
Sen daha halen okuyor musun
Okumanın yaşı biter mi
Emniyet kemerini takmadığım için çıkan sese katlanışım sayılır mı? #sarıkola
Sayılır. Yakın mesafe ise ona bir süre bende katlanıyorum sarı koldan sonra bir ortak taraf daha çıktı ayrıca etikete ağrı gülümsedim 😂😂😂
Ayrı *
Bi ortak yanımız daha var
Etiketi beni hatırlaman için yapıştırıyorum :))
Belirtmeseydiniz de tanırdım. 🙌🏻
Sonuncusunda biraz zaman aldı :))
Gizli kullanıcı olmasaydınız anında tanırdım vallahi 😂
😀😀 hahaha bu mesajımı silmene alınmam ama söylemem de lazım. Sana değer veriyorum
Sil sil.. çıktı ağzımdan öyle. Alkolle filan
Ben herhangi bir mesajınızı mı sildim? Saat çok geç oldu beynim tasarruf moduna geçiyor anlamıyor da olabilirim şu an hiçbir şeyi 😂😂😂
Silmedin ama silersen anlarım. Silmen de lazım bence
Ahsahahahahsb neyi silmeliyim bilemedim silinecek de birler yok aslında 🫠
:))) işte bu yüzden değer veriyorum sana
Sen sil işte bazılarını 😀
Hesabı sana vereyim ama apple ile giriş yaparız orasını bilemem sjznsjsns sağolun teşekkür ederim sizinde sohbetiniz gayet hoş. İyi geceler dilerim
Bağlaç -de ayrı yazılır. Bi de bazen sen bazen siz de diye hitap edilmez. Bi karar vermek. Lazım. Sizin de gecelerin iyi olsun desem ne derdin? İyi geceler 😀
Beynim tasarruf moduna geçiş yapıyor derken şaka yapmıyordum😅 haklısınız. Bu sefer gerçekten iyi geceler diliyorum. Rüyanızda sarı kola içen aynı zamanda çıtçıtlı body giyen hanımlar görün 🧚♂️😂🙌🏻
Senin sohbetiniz de öyle..
Hahshahshhshs okuyunca çok saçma ve devrik olduğunu gördüm yani ne desen haklısın 😂😂😂😂😂😂😂
Hshaaha ben çıtçıtlı badi giyen erkek ustalar olması gerektiğini düşünüyorum.. iyi geceler tekrardan
Özür dilerim :)) 🙏🙏
seçim zamanı oy vermediğim parti standınin önünden geçerken tripleniyorum😄
Maksmskdks çok tatlı 😂😂😂
ay reklam çıkınca kalbimde çarpıntı tutuyo bian...
Benim de çok sinirlerim bozuluyor özellikle çok sevdiğim bir şarkıyı dinlemeden önce çıkıyorsa…
Youtube reklamları
Adguard zaman kazandırır :D
O nedir? Bilmiyorum🥲😞
Pcden izliyorsan eğer tarayıcı eklentisi, reklam engelleyici, cepten izliyorsan tavsiyem yok :D
Telefona yapıyorum bu direnişi maalesef 😂😂