Hepinize dilek balonları hediye ediyorum, dilek diledikten sonra balonunuzu uçurmayı unutmayın. 😂🎈

Hepinize dilek balonları hediye ediyorum, dilek diledikten sonra balonunuzu uçurmayı unutmayın. 😂🎈
Sevdiğim biri olabilir ya da sevdiklerimden biri ile şöyle bir valiz yapıp balkanlar oradan da ver elini avrupa diyerek diyar diyar gezmek isterdim her yeri bunu yazardım sanırım
Ah ah hayali bile huzur veriyor. 😌😊🎈
Cevap
16Cevap
Ben her şeyin geçmesini isterdim artık... :) bitsin isterdim ve düzelsin
Geçer geçer geçer bunlarda geçer neler neler geçmedi ki bunlarda geçer. En kısa sürede düzelir her şey umarım. 😊
☺️
Spor totoda bu hafta oynadığım kuponun 15/15 tutmasını 🤭
😄🎈
Bi hayalim var yazmak istemiyorum o gerçek olsun en güzel şekilde en güzel zamanda.
İnşallah en kısa zamanda olur. 🙏😊🎈
Amin hepimizin🙏
😊😊💐
Hakkımda hayırlı olan, evlilik, evlat, ev, araba, mutlu ve huzurlu bir ömür 😌
Çok hoş dilekler, hakkınızda hayırlısı olanların hepsi en kısa sürede sizi bulur inşallah. 😊
Rica ederim. 😊🌸
Aa çok güzel bir şey dilerdim gerçektende bende kalsın enisi ☺️
Kalsıın 😊😄🎈
☺️
Hep mutlu olmak isterdim beni sevip koruyacak birini isterdim
Birincisi size bağlı ve çok basit, hayatta bazen üzücü şeylerde yaşanabiliyor ama bu üzüntü süresini de ayarlayan yine bizleriz. İkincisi de inşallah en kısa sürede olur. 😊🌸
Unutmayın sizden bir tane daha yok, 😄şöyle bir kez gülümseyin de keyfiniz yerine gelsin. 😊🌸
Teşekkürler 😄😄
Sevdiğim insanın beni hiç üzmemesini dilerdim
Niye üzdü mü terbiyesiz kız
Kabul olur umarım. 🎈
Hayatımın kadınını artık karşıma cikar
🙏🎈
TSK ederim...
Rica ederim. 😊
5 milyon dolarcık
100 milyoncuk olsun be 😄🎈
Teşekkürler çok bonkörsün😅
100 bin baloncuk 😂😂 rica ederim az"cık" olsa da şimdilik böyle olsun. 😂😂
İdare edeceğim artık ne yapayım 👻😅
😂😂🎉
Tüm zalimlerin kalbi çürüklerin ölmesini 😒
Hayat bayram olsa lalalalala. 😃😄🎈
Belki arada bende giderim djshshdh
Zalım misin? 🤨
Bende bilmiyorum ki neyim 😅
Dur sen gidemezsin yav sen bu gurubun içinde değilsin. 😠😄
Herşeyi dileme hakkımız var mı kuzum 😅
Var kız varr 😂
Olsun biz ona aklı başına gelsin tuşu diyelim. Korkutma gece gece beni kuzu 😧😂
Var (onu saymadım zaten) 😁😆😆
Benim hayatımın huzurundan yollayayım oraya o zaman acık. 😂 🌬️ Bende bool. 😄
😄😄🥳🌸💖
🎈sana hediye ettim sen dile
Hahahah teşekkür ederim çok 😀😀🎈🎈🎈🎈
Unutamadigim eski askimi 🖤
🎈
Savaş hiç olmasın
😔
,😊💐🌸
Eş ve çocuk
😊🌸
Sağlık ve huzur
😇🙂
Hepimizin ihtiyacı var
Kesinlikle, sağlık en azından ruhen yolunda gitmeyen şeyler olduğunda da mühimdir. Ve neredeyse tüm insanda var huzurda ruhla bağlantılı bu yüzden ruha iyi bakmak lazım.
Ama ülke olarak mutsusuz
Evet maalesef, farkındayım.
Üzücü
Öyle maalesef, ama kendimize odaklanmalıyız, diğerleri için elimizden bir şey gelmez ancak bizim elimizde olan tek şey kendimiziz. 🙂
Ben kendimi geçtim varım yokum evladım
Sizin kadar bende var yokum, benim yarına çıkabileceğimin garantisi nedir ki? Son nefese kadar ruhu beslemek lazım, huzur onda. 🙂
Ne güzel dillendirdin
Çok teşekkür ederim. 😊 Umarım söylediklerimin hayatınızda ufakta olsa bir etkisi olur, huzurun kaynağına dokunabilirsiniz. 🌸
🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Geçen yaktım uçmadı yakıyordum ortalığı
Tüh haylaza bak sen 😂🎈
Yaparsam bir ara gördüğümde tekrar sizi derim artık. 😄😄
Rozetimide isterim. 😄😄😄
O zaman benim dileğimde dilek balonu yakmak 🎈🎈😂
Zengin olmak
🎈
Fit vücut😊
Umarım en kısa sürede olur 😊🎈
Umarım😊
😊😊💐
Dilek kim
Ben tanımıyorum. 😶🤨
E sen yazmışsın nasıl tanımıyon
Benimki kişi değil ki 😮
😒espriiii
Gûl diye
Gülüyorum zaten şekerim 😄
İyii
İnsta gel
Mutlu olmayı
Çok basit bir şey bu. 🌸
Zeki biri için zordur, inanmayabilirsin ama bu kapasite beni yoruyor.
Bana göreyse zeki biri için basittir esas. Anlıyorum çok düşünmek her insanı yorar, zekiliğinizden de şüphe etmiyorum. O halde şöyle sorayım size mutluluk sizin için nedir?
Teoride basittir çünkü birer ifade taşır, ama pratikte değildir çünkü anlam yüklüdür ve taşınan anlamların mentaliteside beni yoruyor.
Bana bu daha çok üşenmek gibi geldi, sebebi her ne olursa olsun bu halden gizli bir zevk alınıyor gibi. Mağdur, kötü hissetmek genel olarak insanları daha yaşıyor ve anlamlı bir hayat içerisindeymiş gibi hissettirir. Belki mutlu olduğu zaman kötü hissetmekten kaçındıkları için o kötü hali yaşamak en azından içinde bulunuyor olup, tekrar yaşamaya fırsat vermemektir. Yani siz anlamın verdiği yorgunluk olarak bunu kastetiyorsunuzdur bana kalırsa bu çok mantıksız. Mutlu olmak, yorucu ya da gereksiz, imkansız değildir. Siz burada yemek istiyorum ama yapmasını istemiyorum demiş oluyorsunuz ki mutlu olmak bu kadar bile zahmetli değil. Mutluluk anlam aramaz öylesine bomboş vardır. Zekilik ile ilgilenen birçok bilgin insan da mutluluğu bilir kimi isteyerek mutluluğu reddeder ve birinci anlattığımı yaşar kimisi de mutluluğu kabullenir. Siz herhalde reddeden zekilerdensiniz.
Mutluluk, yemeği yapmasını bilerek değil öğrenerek olur ben öğreneceğim kısmı dolduramıyorum çünkü o kapasitede ki kişiyi karşımda göremiyorum ve bu beni bu ülke insanıyla üzüyor, Asla tembel olmadım evet üşendim ama çalışarak bazı şeyleri anlayarak beni anlamlar yormuyor beni anlamayan insanlar yoruyor, Bir şeyleri bilerek davranmanın yorgunluğunu kimse taşımıyor sadece öldüreceği günün geçireceği saniye kadar düşünen bir beyinle yaşanan ortam beni geriyor.
Bu arada hiç yorulmadım, pes etmek isteseydim bu benim için basit olurdu basit bir kavramı ne kadar ileriye taşıyabiliriz ki basit basittir bu kadar, ama basiti zora çevirmek meseledir işte orada tıkanıyor ve açamıyor yoruluyoruz bu zihinlerle.
"Anlaşılmak ve doğru insanı bulmak". Mutluluk dediğiniz gibi biraz öğrenmek barındırıyor içerisinde, çünkü insanlar mutluluğa hep anlam yükler, zor bulur. Değildir. Sizi yoran şeyler mutluluğunuza engel şeyler değil ve birçok kişi bu durumdan muzdarip, anlaşılmak çok zordur en başta kişi kendini anlamaz. Kendiyle tanışmaz. Etraf bu yüzden rahatsız eder yorar ve ilgilendirir. Etrafı suçluyorsunuz, ya da bir şeyleri suçluyorsunuz bunlar mutluluğu engelleyen şeyler. Kişi kendiyle anlaşmadığı sürece etrafı ve etrafta olan şeylerle meşgul olur onlardan dert yakınır, hâlbuki bilmez ki etraf onu ilgilendirmez esas mesele kendisidir. Pes etmek bazen gereklidir, en insanı duygudur, onu redden kısımda öyle. Biz müsaade etmedikçe kimse bizi yoramaz, olay yine bizde bitiyor. İnsan kendisine biraz insaflı olmalıdır, yoksa mutluluk zaten orada bulunmaz.
Nerede ve nasıl pes edeceğini bilirsen, yol değiştirmen gerekir bu şekilde pes etmek insanı farklı bir boyuta taşır ama olduğun konumda pes etmek insanı basitleştirir, doğruda insan yoktur yanlış seçimler vardır seçimler zaten kişiyi olduğu noktada hissettirmez doğruda insan yoktur doğru insan olsa bile bu ekstra yüktür misal var olan duygusal sancıları çektirir özlem gibi kıskançlık gibi, ben hiç etrafımda suç bulmadım suçlu zaten etrafımda ki kişilerin barınması bunu ben seçiyorum ama bunu yine ben değiştireceksem bir yerde bir şekilde farkındalık kazanmanın gerektiğini düşünülmesini anlaşılmasını istiyorum çok değil anlaşılmak ama kimse bunu istemiyor bizde bu noktada şartlara bakarız plan yaparız yol haritası çizeriz çözüm önemlidir çünkü çözümler sorun sorunlar çözümdür birer nitelik öznelde niceliktir. Ben insafa çok inanmıyorum mutluluğun insafı değil sınırları vardır ama her şeyin aşılacak noktaları vardır oda bulunur hayatta her şey bir şekilde bulunur yeter ki istensin.
Mutluluğun sınırları vardır dediğiniz kısıma kadar katılıyorum. Evet seçimler bizimdir ve değişirmek bizim elimizdedir, değiştirmek zor da değildir. Farkındalık ve düşünmek herkeste olması gereken ancak olmayanlarında bulunduğu bir dünyadayız ve bunun sorumlusu biz değiliz. Bunu yük gibi elimize almak mutsuzluk getirir. Farkındalık birazda bunu görebilmektir esasında. Mutluluk herhangi bir anlam, sınır bulundurmaz saf bir şekilde sadece vardır, insanların onu bulmasını bekler. Herkes ulaşılacak bir şey olarak görse de o zaten oradadır. Bir animasyonda şöyle bir cümle var " Okyanuz dedikleri bu muymuş? Ben daha farklı hayal etmiştim." Buna benzer bir şeydi, bunu böyle hissettiren ona yüklediğimiz anlamlar ve zorluklardır. Gözümüzde büyür de büyür ve ne acı ki bazısı onu göremeden yaşamdan ayrılır.
Alaya alınabilecek hayatın yükü, alınacak yükten daha kolay olacak ağırlığıdır. Mutluluk değişir ama mutlu eden değişmez bir şeyleri istiyorsak ulaşmayı bilmemiz gerekiyor nasıl ulaşacağımızın önemide şurada ortaya cıkar ahlak din gibi şeyler bunların tahammülünü ortadan kaldırıp irade disiplin koyarsan taş sadece birer toz parçası biz insanız ama hayat insanı nasıl gördüğüne bakmamız gerekiyor okyanusun derinliği gibi.
Evet çabalamak çok önemli. Güzel sohbetti anlatmaya çalıştığınızı anladım ancak ben mutluluk mevzusu üzerinde başka türlü düşünüyorum. Size de saygı duyuyorum. Umarım mutluluğu bulabilirsiniz o halde. Mutlu günler dilerim. 😊
İyi geceler, ben teşekkür ederim.
İyi geceler. 🙏😊
zengin olmak
🎈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?