"Bazılarımız şiirlere tutunuyor,
Bazılarımız şarkılara, filmlere, kitaplara...
Sanırım artık insan tutunamıyor, insanlara."

"Bazılarımız şiirlere tutunuyor,
Bazılarımız şarkılara, filmlere, kitaplara...
Sanırım artık insan tutunamıyor, insanlara."

İnsanı hayatta tutan en güzel kendisinin varlığıdır. Yapabileceklerine ve geliştirebileceği değerlere güvenmesidir. Diğer herkes gelip geçer. Herkes bir gün vardır öbür gün yok. Ama kişi hep kendi kendisiyledir. Başından sonuna kadar. Ölümü de doğumu da kendiyle ilgilidir. Kendini kendisinde keşfeden, bulan, kendi gibi yaşayan herkes tüm hayat gücünü kendine verdiği öz değerinden, öz sevgi ve güveninden; kendisiyle kurduğu bağdan alır. Hayat hep değişir. Başkaları hep gelir gider. Ama kendisi, hayalleri, hedefleri ve istekleri onu hep bir sonraki basamağa taşır. Kendisiyle hayatı çeşitlendiren, güzelleştiren nice harika insan var. Bu insanlar kendileri gibi hayat saçan insanlarla karşılaştıklarında, hayatları bir ömür paylaştıkları güzelliklerle dolup taşar. Yani sonuç olarak, başkasına emme basma tulumba gibi yapışmayın. Gücünüzü ve değerinizi kendinizden alın. Kendinizi kendiniz gibi değerler üretenlerle hep çoğaltın.
Hayatımı yaşına bir klan bir şey yok Ben kendim varım vardı hayatın yaşına biri kılan şeyler ama maalesef şimdi yoklar sonsuzluğa gittiler Ben de bir gün o sonsuzluğa gideceğim o yüzden hayatı yaşanabilir kilmaya çalışıyorum kendi açımdan
Hayatımı yaşanabilir kılan bir şey yok maalesef
Rahmetli babamın yadigarı annem ve kardeşim ve 2 yegenim
Cevap
17Cevap
Sevdiğim insanların sağlığı ve yanımda olmaları hayatımı daha yaşanabilir ve keyifli kılıyor
Her şey olmasa da çoğu şey yolunda gidiyor hayatımda. Yaşanılmaz kılacak sebeplerim yok.
Pek bir şey yok aslında. Herşeye rağmen sağlığımız yerinde, aç değiliz, açıkta değiliz. Şükredip gidiyoruz işte..
Rahat bir yaşamım var ve her istediğimi yapabiliyorum. Yaşamak için illa ki bir şeye tutunmam gerekmiyor...
Tutunacak bir şey kalmadı. Bazen neden bu kadar çok çalıştığımı ve neden bu kadar iyimser olduğumu sorguluyorum. Ama bakıyorum hepsi boş
Sevdiğim dostlarım arkadaşlarım kedim yani kısaca mutlu olmak için güzel sebeplerim var
Hayatı yaşanabilşr kılan tek şey sevgidir, içindeki sevgiyi bitirme hak edenlere ver.
Hayatımda birçok şey yolunda gidiyor. Yaşanamaz kılan hiçbir şey yok
Tutunduk da ne oldu acı çeken yine biz olduk
İnancım, yaratılış amacım, sevdiklerim ve sorumluluklarım
Sevdiğim dostlarım arkadaşlarım kedim yani kısaca mutlu olmak için güzel sebeplerim var
Size bir şey sormak istiyorum bana ozelden ulaşır misiniz rica etsem
Sen varsın @S1F1R-B1R
@The_Muallime ❤️ ❤️ sevgilim varr ❤️❤️
Kendimi seviyorum, bu yeterli bir sebep.
Nen varım 😅😅😅😆
Sevdiklerim
Gün doldurmaca diyelim
Beklentiler, umudum, hedeflerim ve güneş ışığı😇
Bana zarar verem herşeyi yoksayma huyum
Antidepresan içmek 😆
Sorumluluklarım..
Mahallem
Evlat💪
Sevdiklerim 🫶🏼
Aşk var
Mesleğim