Kişilik & Karakter Kararsızlık seviyenizi tanımlayın? Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor kararlılık seviyem yoktur hiçlikte boşlukta diğer bütün tanımlar.. iyi geceler tatlı rüyalarrr 🌸 Kararsızlık seviyenizi tanımlayın? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben kararsız değilim iyice düşünür her zaman kararları öyle veririm. 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Konuya ve o an ki durumuma göre değişir. 1 12 Yorumla Zümra526 +1 yıl Genel cevap sevmiyoruz o. Okararsız birisi misin dendiğinde ne dersin? Yorumla Catutigernos +1 yıl Spesifik bir soru sormayıp genel soru sorarsan genel cevap alırsın kararsız değilim ama kararsız kaldığım konular var mı tabi ki de Yorumla Zümra526 +1 yıl kararsızlığını tanımlarken konuya göre değişir dendiginde açık bir cevap isterim tabii ki de Yorumla Catutigernos +1 yıl Dayak mi istiyorsun sen Yorumla Zümra526 +1 yıl hayır sen istiyorsun o. O Yorumla Catutigernos +1 yıl Bana benim cevaplarimla gelme 🤨 Yorumla Zümra526 +1 yıl Sana senin cevaplarını veririm sanane 😾 Yorumla Catutigernos +1 yıl beni örnek almanı takdir ediyorum ama kendi kişiliğini oluşturman lazım :o Yorumla Zümra526 +1 yıl Zirvedeyim canım ses gelmiyor dudududu Yorumla Catutigernos +1 yıl çok da yükseğe çıkma düşüşün çok daha sert olur :D Yorumla Zümra526 +1 yıl Düşeceğimi kim söyledi hmm 😜 Yorumla Catutigernos +1 yıl Fizik kanunları 🤪 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 970 cevap paylaştı. Çok önemli bir şey olmadığı sürece netimdir... 1 3 Yorumla Zümra526 +1 yıl Çok önemli derken? Yorumla mi_lightning +1 yıl İşle veya aileyle ilgili mühim bir karar alınacaksa, karar vermek için acele etmem. Oturur düşünürüm, ona göre karar veririm... Yorumla Zümra526 +1 yıl Anladım o çok normal tabii ki :) Yorumla
Ankara_Ferhat Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 6 ay beklemem karar alır uygular devam ederim. hayat birazdan son bulacak belki de. öldükten sonra imam fazla bekletmiyor :) 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kararsız kalmıyorum genelde, bu beni rahatsız ediyor. Kötü de olsa bir karar vermek zorunda hissediyorum kendimi. 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. Duruma göre değişken ama harekete geçme düşük 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben kararsız değilim iyice düşünür her zaman kararları öyle veririm.
Konuya ve o an ki durumuma göre değişir.
Genel cevap sevmiyoruz o. Okararsız birisi misin dendiğinde ne dersin?
Spesifik bir soru sormayıp genel soru sorarsan genel cevap alırsın kararsız değilim ama kararsız kaldığım konular var mı tabi ki de
kararsızlığını tanımlarken konuya göre değişir dendiginde açık bir cevap isterim tabii ki de
Dayak mi istiyorsun sen
hayır sen istiyorsun o. O
Bana benim cevaplarimla gelme 🤨
Sana senin cevaplarını veririm sanane 😾
beni örnek almanı takdir ediyorum ama kendi kişiliğini oluşturman lazım :o
Zirvedeyim canım ses gelmiyor dudududu
çok da yükseğe çıkma düşüşün çok daha sert olur :D
Düşeceğimi kim söyledi hmm 😜
Fizik kanunları 🤪
Çok önemli bir şey olmadığı sürece netimdir...
Çok önemli derken?
İşle veya aileyle ilgili mühim bir karar alınacaksa, karar vermek için acele etmem. Oturur düşünürüm, ona göre karar veririm...
Anladım o çok normal tabii ki :)
beklemem karar alır uygular devam ederim. hayat birazdan son bulacak belki de. öldükten sonra imam fazla bekletmiyor :)
Kararsız kalmıyorum genelde, bu beni rahatsız ediyor. Kötü de olsa bir karar vermek zorunda hissediyorum kendimi.
Duruma göre değişken ama harekete geçme düşük
İyi geceler tatlı rüyalar
Değilim